• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evett Canım ben uzunluk olarak diyorum. Kalınlık olarak değil :)

tamam şimdi oldu canım:)çünkü burda söylenen cm ler çalıştığımız aparatın çevresi.son aşamalarda olan arkadaşlar 10-11 cm den bahsediyor.sen 12-13 deyince nasıl yani? durumu oldu :31:buarada üstüme vazife değil ama şuan p..s denemeleri için erken sanırım.ama sen hazır hissediyorsan kendi bileceğin bir şey:)

tamam şimdi oldu canım:)çünkü burda söylenen cm ler çalıştığımız aparatın çevresi.son aşamalarda olan arkadaşlar 10-11 cm den bahsediyor.sen 12-13 deyince nasıl yani? durumu oldu :31:buarada üstüme vazife değil ama şuan p..s denemeleri için erken sanırım.ama sen hazır hissediyorsan kendi bileceğin bir şey:)

Kendimi Hazır Hissettiğimde yapmak istiyorum. Zaten Bugün olmaz. Artık yarına bağlı eğer hazır hissedersem kendimi yapıcam. Bir nebzede olsa rahatladım ama en azından artık uzunluk olarak problem yok. Kalınlık olarakta bakacaz bakalım :)

Kendimi Hazır Hissettiğimde yapmak istiyorum. Zaten Bugün olmaz. Artık yarına bağlı eğer hazır hissedersem kendimi yapıcam. Bir nebzede olsa rahatladım ama en azından artık uzunluk olarak problem yok. Kalınlık olarakta bakacaz bakalım :)

evet canım ya oraya bişeyin girebildiğini ve genişlediğini görmek rahatlattıyor sonra zaten sana da bir heves gelıyor calısmak ıcın:) desene hemen hemen aynı sevıyeye geldık.benım de şu hastalık bitse artık yaa üffff:(sonra bayramda evde degılım ara uzasın ıstemıyorum:(

evet canım ya oraya bişeyin girebildiğini ve genişlediğini görmek rahatlattıyor sonra zaten sana da bir heves gelıyor calısmak ıcın:) desene hemen hemen aynı sevıyeye geldık.benım de şu hastalık bitse artık yaa üffff:(sonra bayramda evde degılım ara uzasın ıstemıyorum:(

Evet Arayı uzatmamak gerekiyor kesinlikle. Allah yardımcımız olsunn ..

canım hayatımızın her anında onlar var kabullencez mecburuz çünkü aslında onlar kendileri için çok normal şeylerden bahsediyolar bizim için hassas konular evet ama buna dirençli olmalıyız.dediğin gibi benim de hayatta her işim çok zor oldu ben de 8yılın sonunda evlenebildim çok zor aşamalardan geçerek...memur olmayı 1puanla kaçırdım okuduğum bölümüm zordu sınavda çok yüksek puanlar almama rağmen olmadı.hep ezikliğini hissetircek konuşmalar yapılıyor hala... şu an çalışmıyorum ve de düşünemiyorum bu hastalık tüm hayatımı kapladı...ailem çevrem hep zor insanlardı ve memleketimden de hep ayrı yaşadım şehir şehir gezdim psikolojim darmadağın olduğu çok zamanlarım oldu hep hep bir mücadeleydi hayatım.ama şunu çok iyi anladım ki mesele insanın kendisinde.düşünsene biz vajinismus olmasaydık bu sorunun ne olduğunu bile bilmeseydik o insanlarla birlikte oturup aynı muhabbetleri yapcaktık çünkü sorunu algılama yeteneğimiz olmayacaktı...kendimiz bunu yaşadığımızdan duyarlıyız. ama şunu düşüncez biz bu sorunu öyle ya da böyle aşcaz mı evet kesinlikle Allahın izniyle bunu beynimize yerleştirdikten sonra konuşmaları daha derinden duymaya başlıcaz. onlar istedikleri kadar konuşsun boşver sen içinden gül ben de yapıcam az kaldı ki de...bu denli direnç gösterdiğimiz sürece vaji bizde tutunamaz emin ol bu iş beyinde...

harika yazmışsın, ellerine sağlık!!! çok beğendim :46::46::46::46: :12::12::12:

cevresi kac cm? aslinda uzunluk okadar onemli degl cnm,belli bi kalinliga gelmeden deneme bnce, 10 cm e kadar calssan cok iyi olr tabi sen blrsn yinede kendini hazr hissedyosan dene, suan kac cm cevresi aparatinin?

Son düzenleme:
slm kıslar egzersizlerden sıkılmış durumdayım 2 aydır egzersiz yapıyorum 3 parmak yaptım dün ama penis için hala endişeliyim aparatta alamıyorum nbe saçma bişy bu yaaa nasıl olcak kıslar bi yardımcı olursanız sevinirim 3 parmakta çokkkkk baskı ve gerginlik hissediyorum beni rahatsız edio.siz 10 cm de p.. denemeleri yapıosuz ama ben nasıl neden olmuoooo:(

sakinleş ve öyle dene. sakin kalmak her durumda önemli. parmak yapabildiğine göre eşin olumlu bakarsa eşinin parmağıyla çalış ve eşine alışmayı dene. bu şekilde daha iyi ilerleyebilirsin. 3 parmakta rahat olursan eşinle de rahat olursun. ama olmazsa moralini bozma, önce penis başı alıştır sonra yarım sonra tam şeklinde ilerle. aşama aşama git. herkes tek seferde ilk denemede yapamadı, durumun normal yani, panikleme olur mu??:16::16::16:

gaz değil canım gerçekler çoğumuza göre çok iyi durumdasın.naptın bakalım akşam rapor ver:46: 20 dakkadan sonra başka çalışma yapmadın mı?bir de unutmus olabılırım kusuruma bakma canım senin şu kayınvalide durumu neydi ve ne zaman sona erecek?bu hafta internetim bağlanacak inşallah.akşam sizlerle egzersiz yapıp moral bulayım diye bağlatıyorum.çünkü motivasyon çok önemli.benim de tam adetim bitecek bayramda eşimin ailesinin yanına gidicez ordan da rüzgar nereye götürürse...bir an önce egzersizlere devam etmek ıstıyorum,zaman akıp gidiyor ve artık mutluluğu ertelemek istemiyorum.imzamda evliliğimin ziyan ettiğim en güzel günlerini görüp hırslanıyorum.olacak olcak inşallah hepimiz kurutulacağız bu illetten

İns canm hepimiz yenicez birlik olup moral motive oldukca.canimbenim biz yazlari 3ay kayinvalidemler eltiler falan baga gocuyoruz yani yaz evine:( cok kalabaligiz 2kayin 2elti 5cocuk kayinvalide dipdibe odalar gunesenerjisi bozulmus banyo derken cok zorlandim yapamadim egz.ama dun abiler yoktu hemen dedim esime anneni oyala beni cagirmasin 10 dk bile olsa egz yapcam dedim veede yaptimm 3nolu fallusla calistm ilk icine almam biraz oyalasada yaptm zate ilk girince digerleri hemen giriyo bugun yine yapmak istiyrm ins.musait olurum...

Kizlar ben simdi hep fallusla calisiyorum es parmagi yada kendi parmagim itici gelio yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapmak sart mi aparatlar 10-11 cm 10cm rahat aliyorum ama 11bazen aliyorum bazen alamiyorum

İns canm hepimiz yenicez birlik olup moral motive oldukca.canimbenim biz yazlari 3ay kayinvalidemler eltiler falan baga gocuyoruz yani yaz evine:( cok kalabaligiz 2kayin 2elti 5cocuk kayinvalide dipdibe odalar gunesenerjisi bozulmus banyo derken cok zorlandim yapamadim egz.ama dun abiler yoktu hemen dedim esime anneni oyala beni cagirmasin 10 dk bile olsa egz yapcam dedim veede yaptimm 3nolu fallusla calistm ilk icine almam biraz oyalasada yaptm zate ilk girince digerleri hemen giriyo bugun yine yapmak istiyrm ins.musait olurum...

oooo işin çok zor doğrusu.banyoya girdiğinde falan 10 dakka yapsan bile ara vermemiş olursun.eş parmağı itici geliyorsa fallusları eşinle çalışsan sana güven gelmez mi?evine dönemene daha çok var mı peki?

Son düzenleme:
Kizlar ben simdi hep fallusla calisiyorum es parmagi yada kendi parmagim itici gelio yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapmak sart mi aparatlar 10-11 cm 10cm rahat aliyorum ama 11bazen aliyorum bazen alamiyorum

eş parmağı şart değil. sadece eşinin mikisine alışmaya çalış. o anda panikliyorsun ya, o andaki paniği atmak için, bir süre tam giriş olmadan değdirme egzersizi yapın. senin ona karşı paniğin biraz yatışsın. aparata alışanın parmak yapması bana zor gibi geliyor. ya da fallusu eşine yerleştirt. kontrol sende olsun, elini sen tut sen yönlendir ama fallusu o tutsun. bu şekilde eşine biraz güvenin gelir, güvenin geldikçe eşine bırakmaya çalış. eşine bırakırsan denemede de korkmayacaksındır, bence parmakla uğraşma.

cnm es parmagi sart dgl bende yapmadm 10 cm yeterli aslinda ama kendini rahat hissettircekse 11 i rahat alana kadar cals snra denemelere gecersn ins:16:

eş parmağı şart değil. sadece eşinin mikisine alışmaya çalış. o anda panikliyorsun ya, o andaki paniği atmak için, bir süre tam giriş olmadan değdirme egzersizi yapın. senin ona karşı paniğin biraz yatışsın. aparata alışanın parmak yapması bana zor gibi geliyor. ya da fallusu eşine yerleştirt. kontrol sende olsun, elini sen tut sen yönlendir ama fallusu o tutsun. bu şekilde eşine biraz güvenin gelir, güvenin geldikçe eşine bırakmaya çalış. eşine bırakırsan denemede de korkmayacaksındır, bence parmakla uğraşma.

Evet canm simdi onu yapiyoruz zate mikiyle iletisim kurmaya calisiyorm tam vajiye getiriyorum huylanmam gitsin alissin die bayramdan sonra gelin olmak istiyorum artk ..

Back
X