• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şeker bayramınız sizin ve sevdicekleriniz için şekker gibi olsun hanımlar Eki Görüntüle 492147 =))

Sevgili Zeynepcigim tesekkur ediyoruz bayramimizi kutladigin icin lakin seker bayrami demesek mubarek Ramazan Bayramina eminim Allahin daha cok hosuna gider bize hediye ettigi bayramin adini O'nun istedigi sekilde anmamiz.

Halaylay çekilsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.................. Gelin oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :9::9::9::9::9::9: çok mutluyum koccca bir yük kalktı üzerimden.. Darısı tüm uğraşanların başına :64::64::64::64::64:

alllaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :52::52::52::52::52::52::52: işte bayram gelini de çıktı!!! gözünaydın tebriklerr!!! halaylar sana gelsiiiin :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :nazar::nazar::nazar:

Halaylay çekilsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.................. Gelin oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :9::9::9::9::9::9: çok mutluyum koccca bir yük kalktı üzerimden.. Darısı tüm uğraşanların başına :64::64::64::64::64:

canım çok sevindim. ne güzel böyle yenenler oldukça bizimde umudumuz artıyor. İnşallah sırasıyla yenicez bu illeti.

herkesin şeker bayramı kutlu olsun arkadaşlar. bu bayram adı gibi hepimize şeker gibi gelsin,şeker gibi geçsin. çifte bayramlar nasip etsin Allahım bize tez zamanda...

herkesin şeker bayramı kutlu olsun arkadaşlar. bu bayram adı gibi hepimize şeker gibi gelsin,şeker gibi geçsin. çifte bayramlar nasip etsin Allahım bize tez zamanda...

seninde bayramın kutlu olsn cnmm..egzersize devam edin sizde başaracaksınız..herşeyin bi zamanı var Allahım başka sıkıntı dert vermesin gelip geçer kötü zamanlarmz inş..kızlar...Allahım bebek isteyenlerede bebek vajiyi yenmek isyteyenlerede yardımcı olsunn.tüm dileklerimiz kabul olsun inş..

Merhaba.Elvan hamile misin?Nete giremedim,şimdi öğrendim.Aaaa çok güzel,tebrik ederim.Ne müthiş birşey harikasın!Bu arada yenen arkadaşlar olmuş,tebrik ederim.Ben de hafif bir idrar yolu rahatsızlığı oldu.Ama çok şükür geçti.Tabi denemelere tam gaz devam,şu alışma süreci çabuk geçse...

Merhaba canim, evet tatlim çok sagol.. Darisi basina ins..
Geçmis olsun, ins alisirsn zamanla cnm biraz zaman aliyo malesf

sadece şunu söylemek istiyorum.. sakınnnn korkmayın :3: korkacak hiçbişey yok.. ben hep daha öncesinde ya sık dişini biraz diyenlere etimden et kopuyo sanki nasıl sıkayım diyodum.. bu sefer çok az acıdı ve cesaret geldi yüklen dedim aşkıma.. sonra kızların dediği gibi flopppp diye oluverdii :9::9::9: darısı başınıza canlarımmm..

Malesf bunu yasamadan anlayamiyoruz..Banada öyle gelirdi, teselli amaçli söyleniyodur derdim hep ama öyle degil, çok sevindim gerçekten..

Back
X