- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #119.541
CakilTasi_, napiyorsun sen burda? Yeni gelin pc basinda... icin icine mi sigmiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CakilTasi_, napiyorsun sen burda? Yeni gelin pc basinda... icin icine mi sigmiyor?
Merhaba.Elvan hamile misin?Nete giremedim,şimdi öğrendim.Aaaa çok güzel,tebrik ederim.Ne müthiş birşey harikasın!Bu arada yenen arkadaşlar olmuş,tebrik ederim.Ben de hafif bir idrar yolu rahatsızlığı oldu.Ama çok şükür geçti.Tabi denemelere tam gaz devam,şu alışma süreci çabuk geçse...
Halaylay çekilsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.................. Gelin oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrçok mutluyum koccca bir yük kalktı üzerimden.. Darısı tüm uğraşanların başına
![]()
sadece şunu söylemek istiyorum.. sakınnnn korkmayınkorkacak hiçbişey yok.. ben hep daha öncesinde ya sık dişini biraz diyenlere etimden et kopuyo sanki nasıl sıkayım diyodum.. bu sefer çok az acıdı ve cesaret geldi yüklen dedim aşkıma.. sonra kızların dediği gibi flopppp diye oluverdii
darısı başınıza canlarımmm..
canım hamileymişsin tebrikler, Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.![]()
Canim tesekkür ederim, Amin Ins.
Senin pasa büyümüs:) Nasil gidiyo hersey yolundadir umarim
![]()
aparat denilmiş bu aparatlar nerden alınyor bilgi verirmisiniz
canlarım nasılsınızzzz??? çakıltaşı tebrik ederim gelin olmuşsunnnn
bu arada 3-4 gündür kremsi bir akıntı başıma bela oldu. egzersiz yaparken de canım çok yanıyordu,deneme yaparken de yandı. nedeni mantar olabilir mi? kaşıntı yok sadece akıntı ve denemede-egzersizde daha hassasiyet var.
ilk hüsranımı yaşadım,bu kadar ümitlendikten sonra.çok acı çektim. eşimin dediğine göre başı girmiş,çok zorladım ama devamı gelmedi. çok ağladım çok. hiç böyle hayal etmemiştim.keşke bayram sabahına böyle girmemiş olsaydım,yaptıklarımın hepsi boşunamıydı şimdi.
adetin yakınsa ondan olabilir.. yada kayganlaştırıcı dokunmuş olabilir..
slm cnm.
ilk denemelerde böyle olabiliyo. üzülme lütfen. deneye deneye olacak bu.
hiç biri boşa değil inan bana.
vazgeçmeden deneyin siz. mutlaka olacak canım.