• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dun gece =] valla cok kolay oldu.detaylari eve donunce anlaticam telden girdim hemen haber vermek icin zor yaziyorum.herkese destegi icin tsk ederim eve doner donmez gelicm geri foruma.

oceaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! gözünaydın, tebrik ederim!!! allah' ım biri daha kurtuldu, şükürler olsun!!! hele sen, çok istiyordum kurtulmanıııı :21::21::21::21::21: allah başka dert vermesin, halaylar sana gelsiinnnnnnnnnnn :52::52::52::52::52: :64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::nazar::nazar::nazar:

ilk defa rahatsızlığımı ocak ayında öğrenmiştim ve bu konuya 30 ocakta yazı yazmıştım. burdaki egzesizleri uygulayarak ve bu siteyi tavsiye eden aynı durumları yaşamış olan arkadaşımın yardımıyla 2 ay kadar önce bende ilk gecemi yaşadım ancak sorunum yinede hallolmuş değil:50:

ilki yaşayabilmek önemliydi bu yüzden çok şükür diyorum ama yinede normalleşemedik. ben hala aynı korkuları yaşıyorum ve baskıyla birlikte acı hissediyorum:50:

atlattıktan sonrada bunları yaşayan var mı_?

canım ben kullandım.egzersize ilk başladığım gün dokunamıyordum hemen yanıyordu.daha rahat olayım diye emla kullandım ama sürer sürmez yaktı sonra hemen jel sürdüm yanması geçti jelle birlikte sürdügümde yanma olmadı,her yolu denedim yani.Eğer egzersizde kendini rahat hissediyorsan kullanmana gerek yok çünkü kullandığın aparatın başı girdikten sonra gerisinde zaten hiç acı yok,bol bol jel kullanmanı öneririm.ya da illa kullanıcam dıyorsan aparata emlayı ve jeli birlikte surup dene canım

çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için

Hepinize tesekkur ederim bitti gitti sukur.dun gece denemeye calistik olmadi kizdi kùstü uyudm bende.bi ka
c saat uyuyamamis geldi sonra ozur diledi sarildik filan birden olay oraya geldi annemlrdeydk reglim de dun bitmisti tekrar banyoyu filan buyuttum gozumde bosver uyuyalim dedim birakmadi :-P neyse ucu girdi once biraz yanma oldu jel yoktu yeterince islanmada olmadi o yuzden yandi sanim geri donmek istemdm verdm agirlgmi ustune oldu dedi bagirdi resmn bn inanamdm elmle kontrol ettim yoktu ciddn girmisti.oyle zevk filn almdm ama yine de onu boyle gormk yetti oyle bi karicim dedi ki sanki dili degil kalbi soyledi kendimi cok iyi hissettim..oyle iste kizlar sakn ertelmyn ben bundan mi korktum dedim hakkaten.dilerm bu mutlulugu herkes yasar..
Sela'm kucak dolusu tskler sana yilmadn yorulmadan ugrastin bnmle bitanesn...
Zeala uzuuun uzun konsmasakta varlgn yetti..guc verdi..
Aykurt neseli halleerinle gulumsettn yuzumu..
Elvan,uumut,cilekli,kemre hepinize tsk ederm ismini saymadgm arkAdaslarm kirilMasn cok heyecanliyim.inci hadi bakalim sira snde canim insallah..:34:

Allah ıma şükürler olsunnnnn,,başardım:))))))) bayramdan 1 gün önce denedik ve oldu... ertesi gün tekrar we yine başardımm.hala inanamıyorum.. çifte bayram yaşadım 14 ay sonra ...Hep sizlere de dua ettim.Rabbim herkese yardım etsin inşallah... ayrıntıları hemen yazıyorum... belki bi arkadaşımıza olsun faydası dokunur...

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: tey tey tey tey çok çok çoooook sevindim berna hem de çok çifte bayram yaşamışınne güzell darısı arkadaşların başına tez zamanda hergün dua ediyorum her gün çok sevindim :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kizlar dün itibari ile bende vajinismustan kurtuldum benimde halayımı çekinnn... darısı sizin başınıza allah kimseye böle bişy yaşatmasın...kızlar nolursunuz bol bolll egzersiz yapınn eşiniz değillll kendiniz için kafanıza koyun ben de sağlılklı bi ilişki yaşayacağım sağlıklı bi kadın olacağım die hergün kendinizi mutuve edin egzersizlerinizi mutlaka yapın nolursunuz inanın ki hiçççç acı yokkkk sadece gereken kayganlıkta olsun kesinlikle yeterli kayganlıkta olmadan ne egzersiz ne de cinsel birleşme denemeyin o zaman canınız yanıyor ve kısır döngüye dönüşüyor her sereferinde canın yanacak die kasılıyosunuz....nolur rahat olun birakın vücudunuz kremsiz olarak doğal kıremini salgılasın ve ilişkiye hazır hala getirsin sizi gerçekten çok kolay oldu ve kesinlikle yatarak ayaklarınızı uzatarak denemelerden kaçının.eşinizin üzerinde olun yavaş yavaş kontrol sizde olacağından istediğiniz yerde bekleme yapabilirsiniz yada yatın ve ayaklarınızı açabildiğiniz kadar açarak yukarıya doğru kaldırın bizim hastalığımızda bu ppozisyonları bile düşünmek ürkütüyor aslında ama gerçekten en rahat olanı o.inanın ki hani böle yırtılacakmış gibi geliyor bize kapatıyoruz ayaklarımızı hiççç öle bişy yokkgayet rahat oluyoo tabi bu arada jinekolojik muayenelerinize de devam edin herhangi bir akıntınız yada kızarıklığınız olduysa egzersizlerinize ara verin ve tedavinizi olun önce sonra devam çünkü hepsi birbirini takip eden septomlar herhangibi bir enfeksiyon varsa aparatlarla çalışırken ağrı hissedebiliyorsunuz.. ha bu arada ben 9-10 cm deydimve çokkk zorlanıyordum canım yanıyordu çünküüüüü aparatlar sertttt ama p.... öle değil arkadaşar.allah bize erkeklerle birlikte olurken oramızı parçalansın die yaratma o p... parçalasın die yaratmada ama aparatları gerçekten parçalar yada tahriş eder o derece yani ...bende vajinismusu yendim diyinnnn inanın insannn çokk rahatlıooo sakin olun ve aklınızdaki kötü düşüncelerden gerçekten kurtulunnn çeresizseniz....çare-sizsiniz- gerçekten öle....buna inanın... çok uzun kouştum ben gene sizi takip edeceğim sormak istediğiniz bişy olursada yardımcı olurum.

Allahım Allahım bayram bayram oldu gerçekten de tebrikler arkadaşım (dediklerine harfiyen katılıyom bu arada) :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bernaaaaa cnm cnm nasıl sevındım bılemessın tebrık ederim baska dert sıkıntı görmeyesın artık hep huzurlu mutlu olasın ınsallah çok mutlu oldum inan....

nilaaay şuan ne yazıcagmı ne diceğmi bilmiorum senin içindeki bebek özlemini o annelik hasretini öyle hissetmiştimki eski sayfaları okuyordum geceleri ve yazdıgın her msj da o bebek özlemini hissetmek hiçte zor deildi... şuan bunları yazarken garip bi duygu hissediorum ağlattın beni ama sevinçten inan cnm muradın kabul oldu.. brazda imrendim sanırım içim bi tuhaf.... ...bende deli gbi istesemde...hakkım yok bende istiorum darısı basıma demeye......seni tebrik ediorum rabbim saglıklı bir dogum hayırlı bir evlat nasıp etsın canım...tez zamandada gülsevdam ve yenip isteyenlere nasip etsın.....

canımmmm nasılsın uzun zaman oldu konusamadık...hayırdır önemlı bsey yoktur ınsallah :16:

zeyneep nasılsın cnm alıştın artık işallah.....

çooooooooook tebrık edıorum allah baska dert sıkıntı vermesın mutlu huzurlu bır yuvan olsun artık amiiiin.......

bak şimdi niye öyle dedin hakkım yok falan sen ben diğer arkadaşlar herşeyin en güzeline layığız bence çok zor şeyler yaşadık yaşıyoruz belki de kimsenin vermediği fiziksel ve zihinsel mücadeleler verdik arkadaşım tabiki de herşeyin en güzeline sen de layıksın sakın öle deme bi daa Rabbim gönlüne göre versin ''OL'' acak inan gerçekten (alıştım bu arada hemde jelsiz falan unutma acı yok korku yok tamam? =)

ilk defa rahatsızlığımı ocak ayında öğrenmiştim ve bu konuya 30 ocakta yazı yazmıştım. burdaki egzesizleri uygulayarak ve bu siteyi tavsiye eden aynı durumları yaşamış olan arkadaşımın yardımıyla 2 ay kadar önce bende ilk gecemi yaşadım ancak sorunum yinede hallolmuş değil:50:

ilki yaşayabilmek önemliydi bu yüzden çok şükür diyorum ama yinede normalleşemedik. ben hala aynı korkuları yaşıyorum ve baskıyla birlikte acı hissediyorum:50:

yenmene sevindim, gözünaydın. :nazar::nazar::nazar: belli bir süre alışmak için sık sık yapmak gerekiyor. sık yapılmayınca alışılmıyor maalesef. ben de yeneli 3 ay oldu ancak hala tam alışmış değilim. çünkü sık yapamıyorum, eşim yoğun çalışıyor, ben almakta oyalanınca sertlik sorun oluyor vb. sıkıntılarımız var. o yüzden moralini bozma, yapabildiğiniz kadar sık yapmaya çalışın. yapamadığın, daraldığın bunaldığın anda hemen egzersize sarıl. egzersizin rahat geçerse ilişki de rahat oluyor. yendim nasıl olsa bi daha egzersiz yapmamalıyım diye kendini şartlama. dilerim bir an önce alışırsın, moralini bozma, alışma dönemi var, hepimiz bunları yaşıyoruz. forumda aktif olup soru sor istersen, illa ki seninle ortak paydada olacak insan bulursun. :16::16::16:

sela ya katılıyorum sık sık yapmak gerekiyor sanırım deneyemesen nde egzersiz biz hergün deniyoruz ve ben artık hiçbişey hissetmiyorum ilk girişte bi sadece birkaç saniye bekletiyorum sonra alışıyor zaten

Back
X