- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #119.721
duygulandırdın beni isyana düşüorum zaman zaman allahım beni affetsin..isyandan ona sıgınıyorum..ama diorum kı allahım neden bütün yollarım kapalı ya rabbim cok buyuk bır gunahmı işledım ben.....neden dualarımı geri çeviriosun....
canım aynı duyguları ben de yaşadım... her gece ağlıyodum aynen dediğin gibi Allah ım hangi mazlumun ahını diodum..ama canım bu da bizim sınawımız... derdi veren Rabbim dermanını da weriyo werecektir de sadece biraz daha sabırrr.. biliyorum bunu demek kolay diyosun ama öyle... zamanını Alllah ım hepimizde daha güzel görünüyo,, bizim bilmediklerimizi biliyo.. her şer de bi hayır wardır... bol bol dua edelim canımmmm... olacak canımmm olacakkk buna inannn... nolurr kendini üzmeee.. sadece başaracam deyip motiwe et... siteye ilk üye olduğum zaman ben hiç olumsuzluğa kapılmadan dewam ettim... deniyoduk olmuyodu ama eşime ben yeneceğim kafama koydum deyip güçlü olmaya çalışıyodum... motivasyon çok önemliii biliyorum sabrın tükendi ama biraz daha dayan canımmm....burda kimse kimseden farklı değil... herkesin canı aynı şekilde acıyo.. kafada bitiren yeniyooo... niye sen de yapmayasın?