- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #119.741
tebrik ederim canım sükürler olsun bir kişi daha kurtulduuu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm iyiki raat birakmamis esin bitti kurtuldn iiyiki pes etmedin jeli bahane etmedn tekrar tebrikler cok sevndm gercktnHepinize tesekkur ederim bitti gitti sukur.dun gece denemeye calistik olmadi kizdi kùstü uyudm bende.bi ka
c saat uyuyamamis geldi sonra ozur diledi sarildik filan birden olay oraya geldi annemlrdeydk reglim de dun bitmisti tekrar banyoyu filan buyuttum gozumde bosver uyuyalim dedim birakmadineyse ucu girdi once biraz yanma oldu jel yoktu yeterince islanmada olmadi o yuzden yandi sanim geri donmek istemdm verdm agirlgmi ustune oldu dedi bagirdi resmn bn inanamdm elmle kontrol ettim yoktu ciddn girmisti.oyle zevk filn almdm ama yine de onu boyle gormk yetti oyle bi karicim dedi ki sanki dili degil kalbi soyledi kendimi cok iyi hissettim..oyle iste kizlar sakn ertelmyn ben bundan mi korktum dedim hakkaten.dilerm bu mutlulugu herkes yasar..
Sela'm kucak dolusu tskler sana yilmadn yorulmadan ugrastin bnmle bitanesn...
Zeala uzuuun uzun konsmasakta varlgn yetti..guc verdi..
Aykurt neseli halleerinle gulumsettn yuzumu
Elvan,uumut,cilekli,kemre hepinize tsk ederm ismini saymadgm arkAdaslarm kirilMasn cok heyecanliyim.inci hadi bakalim sira snde canim insallah..![]()
kızlar egzersize başladım sonunda ilk önce işaret parmağımı yaptım sonuna kadar daha sonra da orta parmağımı ,becerebilince o kadar çok mutlu oldum ki iki parmak denedim ama o olmadı hemen ilk etapta,bundan sonraki süreç nedir acaba
Canm iyiki raat birakmamis esin bitti kurtuldn iiyiki pes etmedin jeli bahane etmedn tekrar tebrikler cok sevndm gercktn
Canim rahat alana kadar orta parmakla devam et, egzersize baslarken hep kucukten basla misal isaret snra orta, orta rahat alinca git gel yap parmaginla, oda rahat oluyosa ya orta parmagini isaret parmaginin ustune koy yada orta parmagini yuzuk parmaginin ustune koyarak calis baktin iki parmk zorluyo aparat hazirlarsn kendine.. kayganlastiriciyla calishadi sendede guzel haberler alalim gelin patlamasi olsn
cok iyi gidiyosun
Hepinize tesekkur ederim bitti gitti sukur.dun gece denemeye calistik olmadi kizdi kùstü uyudm bende.bi ka
c saat uyuyamamis geldi sonra ozur diledi sarildik filan birden olay oraya geldi annemlrdeydk reglim de dun bitmisti tekrar banyoyu filan buyuttum gozumde bosver uyuyalim dedim birakmadineyse ucu girdi once biraz yanma oldu jel yoktu yeterince islanmada olmadi o yuzden yandi sanim geri donmek istemdm verdm agirlgmi ustune oldu dedi bagirdi resmn bn inanamdm elmle kontrol ettim yoktu ciddn girmisti.oyle zevk filn almdm ama yine de onu boyle gormk yetti oyle bi karicim dedi ki sanki dili degil kalbi soyledi kendimi cok iyi hissettim..oyle iste kizlar sakn ertelmyn ben bundan mi korktum dedim hakkaten.dilerm bu mutlulugu herkes yasar..
Sela'm kucak dolusu tskler sana yilmadn yorulmadan ugrastin bnmle bitanesn...
Zeala uzuuun uzun konsmasakta varlgn yetti..guc verdi..
Aykurt neseli halleerinle gulumsettn yuzumu..
Elvan,uumut,cilekli,kemre hepinize tsk ederm ismini saymadgm arkAdaslarm kirilMasn cok heyecanliyim.inci hadi bakalim sira snde canim insallah..![]()
Canım ben gördüm. Hiçbir yararı olmadı bana. Zaten o tedaviden sonra hipnoz yöntemine de kesinlikle inanmıyorum...
Deme oyle yaaa ona bel bagladim artik bendec
KIZLAR İKİNİZİ DE KUTLUYORUM. İNANIN ÇOK SEVİNDİM![]()
evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah![]()
kizlar dün itibari ile bende vajinismustan kurtuldum benimde halayımı çekinnn... darısı sizin başınıza allah kimseye böle bişy yaşatmasın...kızlar nolursunuz bol bolll egzersiz yapınn eşiniz değillll kendiniz için kafanıza koyun ben de sağlılklı bi ilişki yaşayacağım sağlıklı bi kadın olacağım die hergün kendinizi mutuve edin egzersizlerinizi mutlaka yapın nolursunuz inanın ki hiçççç acı yokkkk sadece gereken kayganlıkta olsun kesinlikle yeterli kayganlıkta olmadan ne egzersiz ne de cinsel birleşme denemeyin o zaman canınız yanıyor ve kısır döngüye dönüşüyor her sereferinde canın yanacak die kasılıyosunuz....nolur rahat olun birakın vücudunuz kremsiz olarak doğal kıremini salgılasın ve ilişkiye hazır hala getirsin sizi gerçekten çok kolay oldu ve kesinlikle yatarak ayaklarınızı uzatarak denemelerden kaçının.eşinizin üzerinde olun yavaş yavaş kontrol sizde olacağından istediğiniz yerde bekleme yapabilirsiniz yada yatın ve ayaklarınızı açabildiğiniz kadar açarak yukarıya doğru kaldırın bizim hastalığımızda bu ppozisyonları bile düşünmek ürkütüyor aslında ama gerçekten en rahat olanı o.inanın ki hani böle yırtılacakmış gibi geliyor bize kapatıyoruz ayaklarımızı hiççç öle bişy yokkgayet rahat oluyoo tabi bu arada jinekolojik muayenelerinize de devam edin herhangi bir akıntınız yada kızarıklığınız olduysa egzersizlerinize ara verin ve tedavinizi olun önce sonra devam çünkü hepsi birbirini takip eden septomlar herhangibi bir enfeksiyon varsa aparatlarla çalışırken ağrı hissedebiliyorsunuz.. ha bu arada ben 9-10 cm deydimve çokkk zorlanıyordum canım yanıyordu çünküüüüü aparatlar sertttt ama p.... öle değil arkadaşar.allah bize erkeklerle birlikte olurken oramızı parçalansın die yaratma o p... parçalasın die yaratmada ama aparatları gerçekten parçalar yada tahriş eder o derece yani ...bende vajinismusu yendim diyinnnn inanın insannn çokk rahatlıooo sakin olun ve aklınızdaki kötü düşüncelerden gerçekten kurtulunnn çeresizseniz....çare-sizsiniz- gerçekten öle....buna inanın... çok uzun kouştum ben gene sizi takip edeceğim sormak istediğiniz bişy olursada yardımcı olurum.
bayram sancıyla ve yatarak geçti. evdeydik zaten, avarelik ettik iştesenin nasıldı??
Merhaba arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim topu topu toplasam 3 aydır burayı takip ediyorum ama hiç yazmaya cesaret edemedim.buna bugün karar verdim sizlerin önerilerine ihtiyacım var.benim bazı sorularım var egzersiz yaparken 1 cm den bahsediyorsunuz bu boy olarak mı yoksa araratın çevre ölçüsümü bu arada ben jel olmadan baş parmağımı sonuna kadar alabiliyorum ilerlemem için bana yardımcı olurmusunuz
gerçekte yapamasam da rüyada devam ediyorum kızlar egzersize ve çok yaklaşmıştım
rüyası bile güzel![]()
canım tebrık ederım rabbım baska dert vermesın ınsallah...
Ocean Tebrik ederim sende gelin olmuşsun. bu bayram bize çookkk uğurlu geldidarısı diğer arkadaşlarımın başına inşallaahh
![]()
Canım Nasılsın ? Nasıl gidiyor bu illeti yendin ne hissediyosun ? Düzenli olarak ilişkiye girmeye başladınız mı ve ağrın sızın varmı ?? Hhahahah çok soru sordum ama merak ediyorumm![]()