• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yol arkadaslarım nasılsınız.... uzun zamn oldu hıç bakamadım ne var neyok benı hatırlayan var mı bılemıyrum ama bnde durumlar aynı...:( korku agır basıyor hep bıde en son krapm falan gırdı bıseyler olurkn ıyıce korkuyrm...:18:

hoşgeldin canım sen hatırlıyo musun bilmem ama ben hatırlıyorum seni :)
nasılsın canım. egzersizi bıraktın mı. kaç cm deydin.
ne krampı canım noldu.
bence baştan başla egzersize en kısa zamanda yenersin inşallah canım:16::16::16::16:

Herkese Merhabaa :) Nasılsınız Arkadaşlar? Bende Herşey Aynı Değişen Birşeyy Yok Ne Yazıkki :1: Sinirlerim Bozuk,ağlıyorum,gülüyorum,tam anlamıyla kafayı yemiş durumdayımm :2: Ama Umudum var Bir Gün Elbet Bir Gün Olacak !!:34:

merhaba canım gecende konusmustuk senınle boyle yapma moralıni bozma elbette yeneceksın caba lazım uzme kendını

Arkadaşlar size Yalının Bir Şarkısını Dinlemenizi Öneriyorum.Aynen Bazı Yerlerinde Bizi Anlatıyor. İşte O Sözler ;
Kasma kasma kasma kasma
Kasmadan da olur işte
Özlüyorsan duramıyorsan
İçine atıp susma böyle
Gel diyorum sana ben
Bu iş olur diyorum sana ben
Tutma tutma tutma tutma
Elinden kayar böyle
:40::40::46::46::52:

Arkadaşlar size Yalının Bir Şarkısını Dinlemenizi Öneriyorum.Aynen Bazı Yerlerinde Bizi Anlatıyor. İşte O Sözler ;
Kasma kasma kasma kasma
Kasmadan da olur işte
Özlüyorsan duramıyorsan
İçine atıp susma böyle
Gel diyorum sana ben
Tutma tutma tutma tutma
Elinden kayar böyle

bana da taktın bu şarkıyı:32:egzersızlerı bu sarkıyla mı yapsam acaba:27:

Vajinismus'a Söylücek Bazı Sözlerimiz Var Arkadaşlar. Dinle Bizi Pislik Vajinismus ::47::47:
Geliyorum gittiğin yerden
Çözülmem çektiğin telden
Buradaki herkes böyle bizde
Başlarız bittiği yerden!
Yaz, yaz yalanıyla yaşayansan sonun olmaz
Taşlar tene gelse cana değmez bizi bozmaz :20::20:
Birleşiriz biz estiği yerden
Gürleşiriz biz kestiğin yerden
Yanlışa dur demeyi öğrendik:45::45:
Eskilerden:34:
Herkes duysun biz burdayız
Ve de durmayız..!!!!

Son düzenleme:
Merhaba.Öncelikle Hoşgeldin.Kegel Egzersizinde Korkucak hiç bişey yok. Önemli Olan Aparatlarla Egzersiz Yapmak.Gözünü korkutmasın sen en başını yapmışsıın zaten. Ben ilk başta kulak çöpüyle başladım işe. Sonra Gittikçe kalınlaştırdım. Sende Kulak çöpüyle başla işe. Kolay gelsinn.:17:[/COLOR][/B][/QUOTE]

Bugün Başlayacagım İnşallaaah Olumlu Sonuclarımı Yazarııım Buraya İnşallaah :17:

Merhaba.Öncelikle Hoşgeldin.Kegel Egzersizinde Korkucak hiç bişey yok. Önemli Olan Aparatlarla Egzersiz Yapmak.Gözünü korkutmasın sen en başını yapmışsıın zaten. Ben ilk başta kulak çöpüyle başladım işe. Sonra Gittikçe kalınlaştırdım. Sende Kulak çöpüyle başla işe. Kolay gelsinn.:17:[/COLOR][/B]

Bugün Başlayacagım İnşallaaah Olumlu Sonuclarımı Yazarııım Buraya İnşallaah :17:[/QUOTE]

İnş Canım.Güzel Haberlerini Bekliyoruz. Bacaklarını Sonuna Kadar Açıp Ikınırsan Deliğin Çok Daha Rahat Şekildee Açılır. Seni Zorlamaz. Buda Aklında Bulunsun Canımm:44:

Saol canm ins yenicm sen hangi dr gittin tedavini acikca yazarmisin asama asama aynimi merk ediom[/QUOT

ben sadece anatomk bı engel olup olmadıgına baktırmak ıcın kadın doguma gıttım hemde 4 5 farklı kısıye ıkna olamadım cunku bı sorun var kapalı gıbı gelıyordu sonra hepsıde bır sorun olmadıgını psıkolojk oldugunu soyledı derken burayı bır sure takıp ettım gızlıden ...yapamazdım cunku ben oyle egzersız falan sonra sehır dısındaydım ımkan yoktu o ara ama yazısmaya basladım buradakı arkdaslarla baslamaya hazırdım evıme dondugumde egzersıze basladım once ısaret parmagı ıle hem de tumunu aldım acı olsada aglasamda esımınde destegıyle devam ettım es parmagı ıkı parmak derken o yurt dısına gıtmıstı ben bırgun sınırlendım bu ıs bıtsın artık dıye uc parmagı aldım hem de gayet rahat tamam dedım bu ıs bıttı bu dedıgım surec 3 haftalık bır surec cok degıl ha...sonra esım geldıgınde denedık ve yendım ıs once kafada bıtıyor ama ne desemde nasıhatler bos...cesaret edıceksınız azmedıceksınız ve bu ıs bıtıcek bu sureyı uzatmakta kısalatmakta elınızde lutfen kendınıze zehır etmeyın hayatı esınden bosanmak demıssın ne gececek kı elıne sonuc alabılecegın ustesınden gelebılcegın bısey bu..kendınden kacamassın hadi bakalım :20::20::20::20:

Kasma kasma kasma kasma
Kasmadan da olur işte
Özlüyorsan duramıyorsan
İçine atıp susma böyle
Gel diyorum sana ben
Tutma tutma tutma tutma
Elinden kayar böyle

hahahahahahaha ayy çok güldüm, bu kadar olur :9::9::9:

Back
X