• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Himm anladim canm saol.ben de pimpirikliyim acaba zorladikmi die dusunuyodum ins.2-3 denemem rahat gecer

incimincim ben 2 hafta oldu yeneli ilk başa göre inanılmaz rahatım ama hala daha %100 değil zamanla oturacak herşey rayına. ilk zamanlar sünnetli çocuklar gibi yürüyordum bacaklarımı açmaktan kasılmıştı iyice oluruna bırak bence rahatla zihnini boşalt düşünme hiçbişi sen zaferi kazandın :13:

g.gif
e.gif
c.gif
i.gif
k.gif
m.gif
e.gif
l.gif
i.gif
empty.gif
y.gif
e.gif
n.gif
i.gif
empty.gif
g.gif
e.gif
l.gif
i.gif
n.gif
i.gif
m.gif
i.gif
z.gif
empty.gif
y.gif
a.gif
r.gif
a.gif
m.gif
a.gif
z.gif
p.gif
i.gif
s.gif
i.gif
empty.gif
empty.gif
empty.gif
empty.gif
empty.gif
empty.gif
:34:

inciii tebrik ederim kurtulmuşsun sende:) :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:başkada yenenler olmuş sanırım bayadır yoktum şimdi geçmişe bakıcam.. çok sevindim çok..herkes kurtulur inşallah, bir kişi bile bu yükü taşımak zorunda kalmaz..

oceans canım nabersın yenı gelın kız sen nasıl yaptın birden anlatmadın yaaa......

Nolsun bebişim ya annemlerdeydik dün geldim yazamadım yani.hani 10 cmle calısıyordum ya denemeye bir türlü fırsat olmadı sertleşme yüzünden o gece birden oldu valla ben de inanamadım nasıl olduguna hala daha inanamıyorum gerçi..ama eşim oldu işte diyor darısı sana inşallah kuzum ya..sen neler yapıyorsun gitti mi misafirlerin?

kızlar ben bişey sorucam ben yendım ama penıs ıcımdeyken kendimi sıkmasamda onun ıcımde sıkıstıgını hissediyorum.vajınanın cok dar olması ıle kaynaklanabılırmı.bılgı verırsenız sevınırım.

Kızlaar geçmişi okuyorum da ne güzel bir bayram olmuş... çifte bayram olmuş..hepinize maşallah tebrik ediyorum:nazar::nazar::nazar::nazar:

berna, gizmoli, ocean çok şükür kurtuldunuz..bu halaylar sizin için:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

nilay tebrik ederim Allah güzel bir hamilelik, sağlıklı bir doğum ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah:16::16:

Kızlaar geçmişi okuyorum da ne güzel bir bayram olmuş... çifte bayram olmuş..hepinize maşallah tebrik ediyorum:nazar::nazar::nazar::nazar:

berna, gizmoli, ocean çok şükür kurtuldunuz..bu halaylar sizin için:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

nilay tebrik ederim Allah güzel bir hamilelik, sağlıklı bir doğum ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah:16::16:

Teşekkür ederimm..Hakikaten çifte bayram oldu :122:Darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah.

Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk:72:

tebrık ederım herzaman boyle mutlu olmanı dılerım ALLAH baska sıkıntılar vermesın bıttı sonunda :))))))

Kızlar az önce Parmak Egzersizi Yaptım ve 3 parmak Birden İçeri Aldımm. Çook Mutluyumm :52: Ve Çook Şaşkınımmmm. Nasıl aldım Bilmiyorum. p.....s Denemesi İçin Hazır mıyım Acabaa ??

Kızlar az önce Parmak Egzersizi Yaptım ve 3 parmak Birden İçeri Aldımm. Çook Mutluyumm :52: Ve Çook Şaşkınımmmm. Nasıl aldım Bilmiyorum. p.....s Denemesi İçin Hazır mıyım Acabaa ??

ben 3 parmağı aldım üstüne hemen yendim canım hem de öyle 3 parmakla uzun sure alıstırma gel gıt yapmadan 3 parmak asamasına gelıp yenmıstım hadı bakalım haberlerini beklıyoruzzz bu iş bittiii:1::ssz::ssz::ssz::ssz:

ben 3 parmağı aldım üstüne hemen yendim canım hem de öyle 3 parmakla uzun sure alıstırma gel gıt yapmadan 3 parmak asamasına gelıp yenmıstım hadı bakalım haberlerini beklıyoruzzz bu iş bittiii:1::ssz::ssz::ssz::ssz:

Allahımm İnşşş :) Bir Kaç saat sonra güzel Haberlerle Gelmek İstiyorumm. Dua edin. İnşşş kurtulucam artıkkkk

Back
X