• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bir süre sonra geçior mu....ne kadar daha böyle devam eder ki..açıkcası doktora gitmekten çekiniyorum..inş. doktorluk bişi yoktur..

Canım bir süre sonra geçiyor. Benim zaten araya hamilelik girdiği için çok fazla yapamıyoruz ama her yaptığım bir öncekine göre daha acısızdı. Kayganlaştırıcıyı da bırakma alışana kadar...Ben bir defa yumurtlama günümde kayganlaştırıcısız yapmıştım (kayganlaştırcı spermleri engellediği için) onda da hamile kaldım zaten. Kayganlaştırıcısız yaptığım 2 gün çok yanmıştı canım...

kızlar yardım eder misiniz
kızlar ben vajiyi çok şükür yendim...hatta dün jelsiz ve el yardımı olmadan yaptık...ama her seferinde çok canım yapıyor:ssz:..her ilişki sonrasında ağlıyorum:5:..sizce bir sorun olabilir mi..bu normal mi

canım benim bu konu hakkında şahsi bir deneyimim yok fakat bir arkadaşım da 7-8 aylık evli olmasına rağmen acı duydugu için doktora gitmişti.mantar varmış ilaç verdi 1 haftada geçti.sende de yanma ve kaşıntı gibi belirtiler var mı bunlar da canını acıtabılır

İnş Canım.Güzel Haberlerini Bekliyoruz. Bacaklarını Sonuna Kadar Açıp Ikınırsan Deliğin Çok Daha Rahat Şekildee Açılır. Seni Zorlamaz. Buda Aklında Bulunsun Canımm:44:[/QUOTE]

Parmak egzersizine daha bugün baslayabildim ve ilk denememde vajinal kayganlaştırıcı kullanarak orta parmagımı iki boguma kadar alabildim bunu yapabildigimi görünce daha bir güvenle ikinci defa denedim ve orta parmagımın tamamını zorlanmadan alabildiim :3: KIZLAAAR BEN SANIRIIM KISA BİR SÜRE SONRA BURAYA OLDUU DİYE YAZICAM GİBİ BUGÜNLERDE BUNU YENEBİLECEGİME DAİR İNANCIM ÇOOOK ARTTI :1:

bende 3 aylık evliyim. Vakit buldukça burayı takip etmeye çalışıyorum. Parmak egzersizini eşimle yapıyoruz. Eşimin orta parmağı çok rahat giriyor anlamıyorum bile girdiğini. 2 parmakta giriyor fakat biraz canım acıyor. Gerçeğini denemeye kalkıyoruz bazen tamamı giriyor bazen yarısı bile giremeden basıyorum çığlığı. Bi yerden sonra sanki içeride kıkırdak yada kemik gibi bişey varmış gibisinden tıkırt tıkırt diye ses geliyor ve oraya takıldığını ikimizde hissediyoruz acaba normal midir bu? Birde eşim boşaldığı zaman bende acaip bir yanma oluyor :14::14:

canım gayet iyi ilerlemişsin az kalmış önemli olan kalınlık ne kadar girdiği değil, 3 parmak nerdeyse p.. kalınlığı yapabilirsen denemeye geç yavaş yavaş çünkü kendini kasmıyorsun sanırım 2 parmağı rahat yaptığına göre.

Evet kendimi çok kasmıyorum tek sorunum cesaret edip ilerlemek, eşimin yanına gideceğim ekimde o zamana kadar 3 parmak da yapabilirim inşallah...

canım bu denilen pozisyonlarda vaji kendiliğinden açılıyor epey, bacaklarını açmadan eşinle olabilir mi?

Çok haklısın... Bu pozisyonlarda da denemem lazım...

canım ıste o korktugumuz ıcın ....bende bacakalrımı acınca daha coka cıyor derdım kapalı almaya calısırdım yan pozsynda yapmaya calısırdım ama ınan duyarsızlacak orası o yaptıgın pozsynlarda bır nevı kendını garantıye alma savunma seklı ınan bana ...ben yan yapamıyordum gırdıgını sanıyordum olmuyordu sonra herkes ustte yenerken ben altta yendım ve ılsıkılerımı hep o sekılde devam ettırdım ta kı mantar enfeksıyon gıbı kurtaj sornası sorunlarım cıkana kadar sımdı canım yanıyor ustte alabılıyorum

Evet kendim yaparken bile savunma pozisyonu yani niyeyse anlamadım, posizyon değiştirerek de deneyeceğim bu akşam egzersizleri...

çok iyi durumdasın canım sadece azcık daha cesaretlen ve ittir iki boğumu alman gerekiyo. eşli denemelerde sorun çekersin sonra.. azcık daha cesaret. aslında çok kolay ilk kısmı almışın hem de çok rahatça ben yaparken 1 boğumda zorlanıyodum mesela çok iyisn yani 2 boğuma kadar ilerlet bişey olmadığını kayıp gittiğini göreceksin ıkın ve ittir.. kolay gelsin..

Teşekkür ederim canım... Ikınmayı unutmuştum heyecandan, bunu da deneyeyim, kegel egzersini yapmam gerekiyor bu parmak egzersizlerini yaparken çok haklısın... Yeni müjdeli haberlerle gelirim inşallah...

Parmak egzersizine daha bugün baslayabildim ve ilk denememde vajinal kayganlaştırıcı kullanarak orta parmagımı iki boguma kadar alabildim bunu yapabildigimi görünce daha bir güvenle ikinci defa denedim ve orta parmagımın tamamını zorlanmadan alabildiim :3: KIZLAAAR BEN SANIRIIM KISA BİR SÜRE SONRA BURAYA OLDUU DİYE YAZICAM GİBİ BUGÜNLERDE BUNU YENEBİLECEGİME DAİR İNANCIM ÇOOOK ARTTI :1:

İnşallah canım, ben de senin gibi başladım şu an iki parmağı deniyorum... Umarım yakın zamanda hepimiz müjdeli haberlerle geliriz...

Son düzenleme:
oceans cnm yaaa allahım nasıl mutlu olmustum yendıgnı gördugumde herkesınkıne ayırt etmeksizin başaran bir kız buraya yazdıgında içimde küçük kelebekler havalanıor sanki yüzün hep gülsün artık darısı yenemeyen kızların benım basıma ınsallah......bu arada aykurtun sizlere cok selamı var ben yenenlerı hemencık acıp söyluyorum cooooooook cok tebrık edıor seni inciyi hepinizi.......bu arada zeynepcım senınle aynı yıl evlenmısız ınsallah aynı yıldada yenerız cnm...

kuzumm kendine inan çok az kaldı egzersizlerini sakın aksatma yeneceksin inanıyorum ve kocaman kelebekler havalanacak içinde ben çok umut'luyum senden :* senin halayında baş tutcam bekliyom ;) (bu arada ben 9unda yenmiş idim )

merhaba.benim de ilişkiye girmem bir sene sürdü.gerçekten sıkıntılı bir dönemdi.iki kere ilişkiye girdim ilkinde hepsi girdi,ikincisinde tam hepsini alamadım .acı oluyor,baskı hissediyorum.şimdi tekrar denemeye korkuyorum.bu acılar normal mi daha ne kadar böyle sürer.bir de pozisyon meselesi.hangisi daha rahat olur acaba?

arkadaşım hissettiklerin normal alışma süreci diye düşün her denemende çok daha rahat hissediyorsun hatta ben bi kere hissetmedim bile ama ilk bi kaç sn bekliyorum hareketsiz alışınca hiçbi acı sızı duymuyorsun sakın sıkıntı ve korkuya kapılma rahat ol pozisyonlar kişiden kişiye değişiyor sanırım ama sırtüstü ve bacaklar dizden bükülerek karına çekildiğinde en rahatı diye duymuştum ben de öyle rahatım gerçekten poponun altına yastık da alabilirsin

merhabalar.. ben de aynı dertten muzdaribim. 2 yıllık evliyim. elimle egzersizlerde ve eşimin parmağıyla olanlarda zorlanıyorum. sürtünme yoluyla yada çok az girerek ilişki yaşadık hep. ama artık çocuk istiyorum. hem de çoookkk..... eşim de bu konuda hakkını helal etmeyeceğini söylüyor. benden atak bekliyor. fazla anlayışlı kocacım benim canımı acıtmak istemiyor. benim problemimi bacaklarımı açarken tamamen kendimi kasmam. bugünlerde alkol almayı bile düşündüm. hayatımda bu konu dışında bir sürü problem olduğu için ( işimle ilgili) bu konuya yoğunlaşamadım hiç. yardımlarınızı bekliyorum. fikir verin lütfennn. ben de anne olmak istiyorum....

merhabalar.. ben de aynı dertten muzdaribim. 2 yıllık evliyim. elimle egzersizlerde ve eşimin parmağıyla olanlarda zorlanıyorum. sürtünme yoluyla yada çok az girerek ilişki yaşadık hep. ama artık çocuk istiyorum. hem de çoookkk..... eşim de bu konuda hakkını helal etmeyeceğini söylüyor. benden atak bekliyor. fazla anlayışlı kocacım benim canımı acıtmak istemiyor. benim problemimi bacaklarımı açarken tamamen kendimi kasmam. bugünlerde alkol almayı bile düşündüm. hayatımda bu konu dışında bir sürü problem olduğu için ( işimle ilgili) bu konuya yoğunlaşamadım hiç. yardımlarınızı bekliyorum. fikir verin lütfennn. ben de anne olmak istiyorum....

hoşgeldin canım, bizlerde senin gibi kendimiz kasıyorduk , egzersizlerimizi düzenli yaparak kurtulduk, eğer istersen önce kulak çubuğu ile başla

canımmm çok çok sewindim, hayırlı olsun... bugün memleketten döndüm ctesi deneyeceğini okumuştum, hemen nete sarıldım weeeee mutlu sonnnn, başardığını okuyunca çok mutlu oldum.. darısı diğer arkadaşlara inşallah... kurban bayramına bi topic sinek awlıyo olsun inşaaaallahhhhh...

Saol canimmmm darisi dier arkadaslara dun ikinciyi denedik yarisi girsi biraz sanci oldu ama buada sukur eaim mutluya zamanla rutine binerr ins.

hoşgeldin canım, bizlerde senin gibi kendimiz kasıyorduk , egzersizlerimizi düzenli yaparak kurtulduk, eğer istersen önce kulak çubuğu ile başla

ya ben parmakla deniyorum problem p..s le denemede. yani bacaklarımı açamıyorum bir türlü :((( sırt üstü düz yatarken kocacım zorluyor onun da canı yanıyor farkındayım ama yapamıyorum :((

Abow benden de alaymış babam bilmiyodum tüüüh :35: inşallah canmm innşallah isteyen herkese versin allah..

Eee banada vermediler istemediler de ok sukur :) malmiyiz ne alip satiyoz kizlar ben karsimda soylee alimli calimli civelek gulec bi gelin bulimm istemeden donatirim :)hem belki benim kizim olucak hemen kiz oglan dionus ayyyy aslinda kiz isterim ama ailede hic erkek yok 5kiz suluman bana mi kaldi acepp :):23:sagligi olsn rabbimde bana nasip etsin daha ne secimi yapacam

Back
X