• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben parmakla deniyorum problem p..s le denemede. yani bacaklarımı açamıyorum bir türlü :((( sırt üstü düz yatarken kocacım zorluyor onun da canı yanıyor farkındayım ama yapamıyorum :((

canım üstte deneme yap kontrol sende olmuş olur böylece kasmassında, ayrıca nefes egzersizlerinide yap , kendini rahatlatmaya çalış..

Saol canimmmm darisi dier arkadaslara dun ikinciyi denedik yarisi girsi biraz sanci oldu ama buada sukur eaim mutluya zamanla rutine binerr ins.

zamanla daha da düzeliyor canım merak etme.. benim 11 gün oldu... sıkça denedim alışmak için her seferinde acı azalıyorrr...

kuzumm kendine inan çok az kaldı egzersizlerini sakın aksatma yeneceksin inanıyorum ve kocaman kelebekler havalanacak içinde ben çok umut'luyum senden :* senin halayında baş tutcam bekliyom ;) (bu arada ben 9unda yenmiş idim )
insallah insallah son haftam olsun allahııııııım..........

oceans napıon cnm.......nasıl kafanız rahattır sızın hee sımdı:31::31:

hayırlı aksamlar yol arkadslarm hatırlarsanız tam bırlesme olmadıgı halde kramp girıyordu baya telaş yaptım..neyse bugun doktra gttım ultrason-la baktı ama korkudan gıttım gıttım geldım :18::18::18::18::18:doktorum ck ıyı bır bayandı resmn tedavı ettı benıı
hiç bırseym yokmuş cok saglıklısn dedı cok mutl oldmm.:36::36::36::36::36::36:

:nazar:2 parmak çok iyi az kalmış kurtulmana.önce eşine bu konuda güvenmelisin sanırım bu güven olayı hallolunca onunla egz. geçersin..daha önce hiç olmadı mı onun parmağı ile ??

yok ben önce parmak işimi bitirip sonra eşiminkine başlayalım diye düşündüm :)) ...şu aralar onun parmağını deniyorum ... ama çok acıyo :(( ona bırakıyorum ama o da girişi bulmakta zorlanıyor :)))) bi ara p...s denemesi yaptık zorlanınca bıraktım korkmadım ama yoruldum gerildim .... ah canımmm ahhh sinirler yıprandı artık neye gülüp neye aglayacağımı karıştırıyorum..... yardımın için teşekkürler çok rahatlıyorum ssana anlatınca ...bu durumumu yalnızca bi arkadaşım biliyor ... bu yaz tatilinden hiç birşey anlamadım hep moralim bozuk sürekli sinirliyim ve devamlı eşime çıkışıyorum ...kişiliğimi kaybettim sanki çok yoruldum çok belki 10 aydır ağlamadığım gün yok diyebilirim neyse keyifsiz şeyler canını sıktım kusura bakma lütfen ...kib grz

yok ben önce parmak işimi bitirip sonra eşiminkine başlayalım diye düşündüm :)) ...şu aralar onun parmağını deniyorum ... ama çok acıyo :(( ona bırakıyorum ama o da girişi bulmakta zorlanıyor :)))) bi ara p...s denemesi yaptık zorlanınca bıraktım korkmadım ama yoruldum gerildim .... ah canımmm ahhh sinirler yıprandı artık neye gülüp neye aglayacağımı karıştırıyorum..... yardımın için teşekkürler çok rahatlıyorum ssana anlatınca ...bu durumumu yalnızca bi arkadaşım biliyor ... bu yaz tatilinden hiç birşey anlamadım hep moralim bozuk sürekli sinirliyim ve devamlı eşime çıkışıyorum ...kişiliğimi kaybettim sanki çok yoruldum çok belki 10 aydır ağlamadığım gün yok diyebilirim neyse keyifsiz şeyler canını sıktım kusura bakma lütfen ...kib grz

Olur mu canm anlat rahatla tabi ne can sıkması..popoya doğru ilerletiyorsunz değil mi parmağı canım yön sıkıntısından da acıyor olabilir hafif aşağıya eğimli yapmalısın.seni çok iyi anlıyorum hepimiz cok ağladık ama ağlayınca geçmiyor bu illet :) umarım kısa zamanda sen de kurtulacksın yeter ki pes etme..:34:

Nabersiniz kizlar kimse yok mu huuhuuu selaa napion canim nasilsin.Gece 2-3 gibi uyuyan ben yuku atinca yada yarilayinca dielim bi uyumusum yeni uyandim tel sesine rabbim hepinize nasip etsin en kisa suredeuumuuutt hadi bu hafta sonuda senin haberini alalim hep diodumya arkaarkaya gelin olalim die birlikte halayyy ckelim kuzum inan okadarda aci vermiyo cektigimiz yuk daha agir ve yorucuymus evet bizler icin imkansiz gibi ama oluyoo inan bana ya ben yaptiysam herkez yaparr dr bile bana sen cok zor bi hastasin kontrol hep bende olsun diyosun herseyi irdeliyosun diodu aci esigim cok dusukmus ama bak yaptimm sende yaparsin eminol biraz moral motive ile cesaret istiyoruz bizler hadi bekliyorm hberini

az önce denedik ama aklım hep ordaydı.eşim çok anlayışlı ( fazla) ben onun için evlenmedim hayat orda değil bizde diyor.üzüldüğümü görünce o da çok üzüldü. anlaşılan ben hep kafamda tutarak yapamıycam bu işi fazla rahatlamam llazım. hatta her zamankinden daha ızdıraplıydı çok üzgünüm :(((

benim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum

Merhaba özel mesa atamıyorum 100 ü gecmediğim için. Siz bana özel mes atabilir misiniz 24 saatteki ve diğer yöntemi???

Back
X