selam arkadaslar lutfen bana yardim edin cok zor durumdayim. yeni üye oldum, lütfen sadece bir tek mesaj yaziyorum diye
geri cevirmeyin...yaklasik 3 haftadir evliyim ve iliskiye giremiyorum! napsam kendimi rahatlatamadim. balayindayken ilk 3 gun
denemedik, sonra bir ara cok heveslendim ön sevisme falan oldu...esim kayganlastirici da kullandi ve girmeye basladi
ben muthis aci cektim...acidan cok vajinamin ici alev alev yaniyordu sanki...ben aci cekince esim de geri cekildi. o kadar yandi ki
ben bidaha dokundurtmaya bile cesaret edemedim

( o gunden beri öpüsünce bile ilerleyecegiz korkusuyla (tabi esim beni rahatlatio)
zevk alamiyorum, hani sulanma da olmuyor...ama artik cok skldim kendimi yarim bi kadin gibi hissediyorum.
esimi mutlu etmek istiyorum

yanma hissi neden olmus olabilir? ha bide, o gun denedigimizde p....nisin kafasi girmis öyle söyledi esim.
kan gelmedi, ama ertesi gün külodumda hafif akintili kan vardi, sizce kafasinin girmesi yirtilmasina yetmis midir?
yada ne kadari girmeli?
vajinismus olabilir miyim? kendi parmagimi bile sokamiyorum huylaniyorum bide bilmiyorum ki ne kadari girer yirtilir diye.
yalvaririm yaridm edin