sumeku canım benim face twitter hiç önemli değil kullanın birbirinize güvenin yeter ama seni çok iyi anlıyorum insan böyle birşey başında olunca kendine güvenini kaybediyor ben okulda ki öğretmenler falan arıyordu sinir oluyordum daha çok kıskanmayım diye gittim tanıştım tanıyorum diye bıraktım sonra öğretmenler değişti tanışmaya gitmedim çünkü eşime güveniyorum artık önceden herkes bu çok önemli birşey eşin gider başkası ile olur falan diyorlardı güvenimi hep o başkaları kırdı hatta doktora gittim eşin yaaa seni çok seviyor dedi yada aldatıyor dedi bu onun için çok önemli sen istemiyorsun ama mecbursun dedi insanlar psikiyatriste iyi olmak için gider ama sağolsun doktorum çok iyiydi bir ton laf yedim utanmasa bu eksiklik diyecekti

((( ben hergün ayrılmayı düşünüyordum akşam eşime söyleyeceğim artık onu üzmeyeceğim diyordum akşama kadar ağlıyordum tabi bu 6. aylardaydı şimdi geçti çözüm için herşeyi denemek istiyorum artık biliyorum ayrılınca değil beraberken mutluyuz boş gereksiz tartışmalardan oda çok yoruldu önceleri doktora gitmek istemiyordu şimdi gidelim dedi doktor araştırken burayı keşfettim kızlar kitapla yaptım diyince kendimize 1,5 ay daha verdik doktor parası çok fazla burda kendi çabalarımla olmazsa parayı ayarlayıp gideceğim inşallah sende üzme kendini eşine kendini ifade ettiğin çok iyi olmuş boş bir kapris olmadığını anlar... bide çok şanslıyız genelde bu sorunu yaşayan insanların eşleri çok anlayışlı oluyor