• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amiiiiiiin amin cnm cümlesi kurtulsun insallah ....bana dizaltı baldırlarını ble kasıorsun dedi dr orta şiddetli bir vajınusmus hastasısın dedi...az kaldı althea bılmıorum öyle hissedıorum..senın nasıl gdıor....

sen doktor aşamasını da geçtin ya gerisi gelir artık merak etme:)ben dün 7cme geçtim canım bakalım şimdi ne olacak:)

ben ve alttan muayne olmak benim için asla sözden öte gidemezdi bu olayy...saskınım tuhaf anlamsız duygular bunlar bugun ilk görüşmemizi yaptık.....hemşiresi beni muayene için hazırlarken açıldı musluklarım kendımı tutamıor titrior bir yandanda sürekli korkuyorum dedıgımi hatırlıorum suanda çatala sadece normal oturdum önce dr tam dibimde ben aglıorum o gülüooor:)) senın doktor korkunda var dedi bu arada...sonra bi anda bacaklarımı açmış muayene olmustum ble yarın büyük gün rabbim işimi kolaylastır...ve herkesin....çok heyecanlıyım:)))

Ay canım hadi bakalım hayırlı. İnşallah en yakın zamannda kurtulursun bu beladan

çok sewindim canım.. hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz
inşallah berna inşallah....bana (ben kapalıyım) sen kapalısın ve yahutta daha muhafazakar bır ortamda buyudugun için bu sorunu yasadıgını zannetme benim hastalarımın yüzde 70 i okumus ögretmen mühendis hatta ögretim görevlisi bende evet benım arkadaslarımda var öğretmen dedim:))))))))) basarıcam dımı berna....

slm ben evleneli iki ay oldu ben daha iki ay öncesine kadar böyle bir rahatsızlığın farkında bile değildim .Takii başıma gelene kadar çok mutlu olacağımı zannederken kabuslar üstümeme üstüme çöktü ve internette araştırırken bu siteyi buldum aslında bu hastalığı tedavi eden klinikler varmışbende düşünüyorum ama bi yönden de acaba kendi kendime iyileşebilirmiyim diyorum kafam çok karıştı eğzersiz filan yazmış pek çok kişi hiç bişey anlamadım lütfen bana yardım edinn yoksa kafayı yiycem:((((

ben ve alttan muayne olmak benim için asla sözden öte gidemezdi bu olayy...saskınım tuhaf anlamsız duygular bunlar bugun ilk görüşmemizi yaptık.....hemşiresi beni muayene için hazırlarken açıldı musluklarım kendımı tutamıor titrior bir yandanda sürekli korkuyorum dedıgımi hatırlıorum suanda çatala sadece normal oturdum önce dr tam dibimde ben aglıorum o gülüooor:)) senın doktor korkunda var dedi bu arada...sonra bi anda bacaklarımı açmış muayene olmustum ble yarın büyük gün rabbim işimi kolaylastır...ve herkesin....çok heyecanlıyım:)))

buyuk bı asama kaydettın canım cok sevındımmmmm :)) nasıl muayene ettı ne dedı

sen doktor aşamasını da geçtin ya gerisi gelir artık merak etme:)ben dün 7cme geçtim canım bakalım şimdi ne olacak:)
ben sizlere hayranım kendi yapabilenlere mutlaka olucak tabıkıde okyanusu gecip derede mi bogulucan siz kendı ıradenızle vajına nıza bseler alabıldınız unutma canım.........

slm ben evleneli iki ay oldu ben daha iki ay öncesine kadar böyle bir rahatsızlığın farkında bile değildim .Takii başıma gelene kadar çok mutlu olacağımı zannederken kabuslar üstümeme üstüme çöktü ve internette araştırırken bu siteyi buldum aslında bu hastalığı tedavi eden klinikler varmışbende düşünüyorum ama bi yönden de acaba kendi kendime iyileşebilirmiyim diyorum kafam çok karıştı eğzersiz filan yazmış pek çok kişi hiç bişey anlamadım lütfen bana yardım edinn yoksa kafayı yiycem:((((

bende bikaç gündür burdayım ve cesaretlenip egzersize başladım... inşallah hepimiz başarırız..

buyuk bı asama kaydettın canım cok sevındımmmmm :)) nasıl muayene ettı ne dedı
en ufak dokunusunu ble önceden söyleyip sonra dokundu mesele şöyle (şimdi vajınana dokunucam,şimdi büyük dudaklardan tutup açıcam,)gbi braz acık oldu aferdersınız :17:senin izin vermedıgın hc bsey yapmıcam derken derken bitmişti zaten:))))))şaşkındım gülerken ağlıordum:)))))))

ol tabi lütfen memnun olurum

önce hoşgeldin ve iyiki bukadar erken geldin, senin hikayeni okudumda, klinikte yapılan tedaviyi kendin çok kolay yapabilirsin, çünkü ordada sen yapıyorsun( ben de o meşhur dr.lardan birine gidip başarısızlıkla döndüm ve yine kendim başardım)
buyüzden klinik fikrini soooonnraki etaba atalım,

önce ayna alıp oranı incele ve bu esnada burundan derince nefes al ( yavaşça) ve ağızdan derince ver (yavaşça) bu esnadada hafif ıkın çişini yapar gibi ve deliğin açıldığını göreceksin, işte hedefimiz orası:)

burada parmakla ve evde kendi hazırladığı aparatlarla çalışan arkadaşlar var senin tercihin nedir bilemem ama ben dilatörle (4 boy) çalışarak kısa sürede başardım sen de eğer istersen başarırsın

ben iki aylık evliyim ama bşz ilişkiye giremiyoruz doktorada gittik banaşarap iç dedi rahatlarsın dedi. Onu da denedim ama daha çok gerildim sonuçta çaresizim bu konuyla alakalı ankaradaki bazı tedavi merkezlerini araştırıyorum hatta bi tane buldum ama kesin sonuç alırmıyım bilmiyorum Bu siteyi de araştırırken buldum acaba kendi kendime başarabilirmiyim?

önce hoşgeldin ve iyiki bukadar erken geldin, senin hikayeni okudumda, klinikte yapılan tedaviyi kendin çok kolay yapabilirsin, çünkü ordada sen yapıyorsun( ben de o meşhur dr.lardan birine gidip başarısızlıkla döndüm ve yine kendim başardım)
buyüzden klinik fikrini soooonnraki etaba atalım,

önce ayna alıp oranı incele ve bu esnada burundan derince nefes al ( yavaşça) ve ağızdan derince ver (yavaşça) bu esnadada hafif ıkın çişini yapar gibi ve deliğin açıldığını göreceksin, işte hedefimiz orası:)

burada parmakla ve evde kendi hazırladığı aparatlarla çalışan arkadaşlar var senin tercihin nedir bilemem ama ben dilatörle (4 boy) çalışarak kısa sürede başardım sen de eğer istersen başarırsın

dilatör ne ki???

ben iki aylık evliyim ama bşz ilişkiye giremiyoruz doktorada gittik banaşarap iç dedi rahatlarsın dedi. Onu da denedim ama daha çok gerildim sonuçta çaresizim bu konuyla alakalı ankaradaki bazı tedavi merkezlerini araştırıyorum hatta bi tane buldum ama kesin sonuç alırmıyım bilmiyorum Bu siteyi de araştırırken buldum acaba kendi kendime başarabilirmiyim?

hiiii amann nolur paranı kaptırma ona, bak ben o ankaraya ne vaatlerle gittim biliyormusun ama afedersin popoma baka baka yıkılmış ve tükenmiş umutlarımla döndüm paramdan oldum sadece ve asıl yandığım ben başaramadığım halde telde hala %100 garanti vermeleri çok gücüme gidiyor,
dilatör 4 boydan oluşan penise benzer plastikten aparatlar, hızlı ilerlememizi sağlıyor istanbulda ve ankaradaki dr.lar bu setlerle çalıştırıyor, zaten ilkini sokmayı başarınca devamını pat pat getiriyorsun eğer ciddi bir egzersizci olacaksan sana da dilatör temin edebilirim, bu işe gönül vermiş bir arkadaşımızın adağı vardıda o sağolsun bikaç set aldı böyle yeni başlayan ve ben gibi evde hazırlanan aparatlara ve parmağa direnç gösterenlere göndermek( geri göndermek ya da yine bizim yönlendirdiğimiz kişiye göndermek koşulu ile) için

Back
X