- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #120.661
kızlar ben kaçıyorum. bugünü gelinle kapadık, çok mutluyum. dilerim yarın da gelinler çıkarırız. herkese iyi geceler ama yavuza daha bi iyi geceler 

ben süpürgeme binip uçayım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kaçıyorum. bugünü gelinle kapadık, çok mutluyum. dilerim yarın da gelinler çıkarırız. herkese iyi geceler ama yavuza daha bi iyi gecelerben süpürgeme binip uçayım
![]()
bıttııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı olduu selaaaaaaaaaa![]()
çok çok tebrikler canım çok sevindim darısı bizlere inşallah yeni gelin olarak dua et bizlere de... halay ikonum yok ama senin için gerçekten halay çekcem şu anda bizim binanın otoparkında düğün var:) lorke lorke lorke lorke hanım ey lorke çalıyooo:))) senin için gelsin bu parça tam halay denk geldi yaa süper olduuu ohhh...
sana bugun tedavinin yarısını uygulucam dedi eşim gelmedi malesef gelmior ve eşim olmadıgı için çünkü onunla da konusmam sana nasıl davranması gerektıgını anlatmam lazım falan dedi işte benımkıde gelmior bana anlattı bende esıme anlatıcam cnm ve sende cok direnclısın bana güvenmeden asla bacaklarını kaslarını brakmadın dior bana güvendikten sonra senden habersiz bi hamle yapmıcagma kesin inanmadan brakmadın kendını eşinede güvenmıceksın ve onada brakmıcaksın muhtemelen dıor ıste bi takım ödevler verdi cumaya kadar deneme yasak deil deneyebılırsın dedi ikinci yarısını cuma gunu tamamlıcaz dedi....
bıttııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı olduu selaaaaaaaaaa![]()
yuppiiiiii yehhhuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!! yeni gelinimiz yavuz seni koccaman öpüyor ve kucaklıyorum Allah başka dert tasa vermesin herşey gönlünce olsun gözlerin ışıl ışıl parlasın yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın annem !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
![]()
v
evet 7 yıl koskoca 7 yılll ama artık bıtttı alaha bınlerce sukurler olsunkı bıttııı amın canımmm tesekkur ederımmm
tebrikler canım çok sevndm Allah başka sıkıntı yaşatmasın hep böyle mutlu olursun inşallah e bir halay da ben çekeym![]()
![]()
![]()
![]()
kurtlar birikmişti sayende azını döktük inşallah kalanını da diğerlerine saklıyorum :)
canımmmm nasıl sewindim anlatamam...çok şükür sen de kurtuldunnn... darısı diğer arkadaşlara inşallah:)))))))))))))))))))) 7 yılın acısını çıkarmaya bak artık :)))))
yuppiiiiii yehhhuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!! yeni gelinimiz yavuz seni koccaman öpüyor ve kucaklıyorum Allah başka dert tasa vermesin herşey gönlünce olsun gözlerin ışıl ışıl parlasın yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın annem !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
![]()
v
yuppiiiiiiiiiiiii, cok tebrık ederim. hiiiiiiiiiiiiiii cooook sevindim. oh kurtuldun. baska seylerle sınanma bir daha insallah.
eller havaya, şappi şappi
![]()
inşallah bizde senin gibi yenip mutlu oluruz seninde dualarını ve yardımlarını bekliyoruz :)
![]()