• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oo maşallah çok güzel çok yakın zamanda halayını çekeriz canım inşallah regl sonrası hiçbir şey değişmiyor ama korkuyoruz işte. zorlanma olması normal biraz beklersin sonra 10 a geçersin kendini hazır hissedersen de deneme yapabilirsin 10 dan sonra ama hazır olmadığını düşünürsen kesinlikle denemeyapma devam et 11 le. inşallah çok çok yakın gelin olacağın günler..

inşallah olur... ben de gelin olmak istiyorum...cm.ler iyi gidiyo da işte p..s te çuvallıyorum olmuyor şimdilik eşime de öğrettim açıyı falan artık mumu ona sokturuyorum bende ona olan güveni pekiştirmek için bakalım bu hafta çalışmalara tam gaz devam etcem...[/QUOTE]

eşinle egzersiz yapman harika, böyle devam et. :46::46::46::46: yeneceğin günler yakın, sabırla ilerlemeye devam et. bu sefer kaçmak yok, yenene kadar burdasın. her gün egzersizini yap ve buraya durumunu yaz. bu seni disipline edecektir. :31::31::31:

Kizlarr gecen hafta bugun yendim vajiyi ve 3kez deneme yaptk bugn cayip kasik agrilarim var surekli wc iiyorum kisik kisik az az idrara cikiorum ve acayippp bi yanma aci oluyo damla damla ama surekli hele son damlalarda idrar yaptigimyerde agri oluyo sizce neden boyle oldu usutmusmuyumdur yoksa ilk iliskiden sonra normalmi sizdede oldumu wc cikmaya korkuyrum ama nafile wc ye yatak atacam sanki :( mikropmu kapti yoksa baska biseymi bilgisi olanlar yardm plssss

Kizlarr gecen hafta bugun yendim vajiyi ve 3kez deneme yaptk bugn cayip kasik agrilarim var surekli wc iiyorum kisik kisik az az idrara cikiorum ve acayippp bi yanma aci oluyo damla damla ama surekli hele son damlalarda idrar yaptigimyerde agri oluyo sizce neden boyle oldu usutmusmuyumdur yoksa ilk iliskiden sonra normalmi sizdede oldumu wc cikmaya korkuyrum ama nafile wc ye yatak atacam sanki :( mikropmu kapti yoksa baska biseymi bilgisi olanlar yardm plssss

inci sanırım sen mikrop kapmışsın..sanırım bu anlattıkların idrar yolları enfeksiyonu.. bende geçen ay olmuştum denizden kapmıştım..

Birden bugun deneme gunumuz ama acayip sancm var sizce ne yapmaliyim cok sanciyo acioo yanioo

bugün deneme hatta tamamen atlatana kadar bir hafta deneme.. nasıl bir ağrı olduğunu biliyorum perişan ediyor insanı.. bence bir doktora görün antibiyotiksiz geçmez sanırım.. birde bol bol su iç

inci sanırım balayı sistiti dedikleri şeyden olmuşsun. bence ihmal etme doktora git. bol bol su içip tuvalete çıkmaya çalış. idrar yolları enfeksiyonuna benziyor anlattıkların. ilacı nedir bilmiyorum ama arkadaşlar ilaçla çabuk toparlandılar. onun ilacını gülsevdam biliyor ama o da bu aralar tatilde sanırım. bir de zaten dr. a gidip dr.dan ilaç yazdırman daha iyi olur. geçmiş olsun.

inci sanırım balayı sistiti dedikleri şeyden olmuşsun. bence ihmal etme doktora git. bol bol su içip tuvalete çıkmaya çalış. idrar yolları enfeksiyonuna benziyor anlattıkların. ilacı nedir bilmiyorum ama arkadaşlar ilaçla çabuk toparlandılar. onun ilacını gülsevdam biliyor ama o da bu aralar tatilde sanırım. bir de zaten dr. a gidip dr.dan ilaç yazdırman daha iyi olur. geçmiş olsun.
Evet galiba oyle bende simdi netten baktm balayi sistiti dio dr alttan mi muayene eder acaba :( bide hani buyukler hep der ya ilk geceden sonra ayaginizi usutmeyin dikkat edin bebeniz olnaz die ayyy saahtan beri korkuyorum oyle bise olmasin yeterki mikrop olsnofff offf...bise daha sorim canm ya sigara gebelige engelmidir erkek ve bayan kullaniosa :( ben zaten gunde 4cop falan iciom ama esim bi paket biraktiramiom

merhaba kızlar nasılsınız?az önce egzersiz yaptım 5cm artık çok rahat oluyor ama 7cmde yön bulamıyorum ve sanki vajının cevresını zorluyorum gıbı ılerı gıtmıyor bır yere deydiğini hissediyorum.önerisi olan varrrr mıııııııııııııııııııııı?:18:

merhaba kızlar nasılsınız?az önce egzersiz yaptım 5cm artık çok rahat oluyor ama 7cmde yön bulamıyorum ve sanki vajının cevresını zorluyorum gıbı ılerı gıtmıyor bır yere deydiğini hissediyorum.önerisi olan varrrr mıııııııııııııııııııııı?:18:

ıkın canım o bazen bendede oluyoo hatta dun egzersız yaparkende olmustu baya bı yon aradımmm ıkınıpta ıttırırsen kayıyo gıdıyo zatennn

inciii 2 denemeyı nası yaptın yaaa egzersızlemı yoksa egzersızsızmııı ben deniycemm bugunnn ama nası yapsam dıye dusunuyorumm egzersız yapamadan denesem yapabılırmıımkı acaba

Yavuz yendin yapmissin basarmissin ne desem nasil kutlasam ayyy sasirdim cok sevindim cok mutlu oldum butun kalbimle soyluorum bunu tel den griom halay cekemiorum zannetme taaaa gonulden butun organlarimla cekiorum halayini gelinim benimm :)))) omur boyu mutlu mesut ol bitti iste 7 yillik esaret bitti hersey gonlunce olsun.......

Zorladıysanız biraz normaldir kuzum..canın yanıyorsa bence geçmesini bekle daha da kötü olmasın..:25:
En son denemede zorlamadim ama sanirim usuttum bagda canm .ins ciddi biseye sebep olmazda hemen gecer bugunde eve gelmistik denemek icin ama wc den cikamiomki esimde aciosa denemeyelim dio simdi onun acisiyla denersen pen..korkun baslar dio eee haklida zate zor alisti yendi..dra gitsem alttan mi muayene eder acaba:50:h

yenen arkadaşları tebrik ediyorum.inciözmen,yoruldum123 tebrikler.bende size halay çekivereyim:64::64::64::64::64::64:hadin bakalım iyi muhabbetler kocacıklarınızla.yen gelinlerim benim.hayırlı uğurlu olsun.:16::123:

Yavuz yendin yapmissin basarmissin ne desem nasil kutlasam ayyy sasirdim cok sevindim cok mutlu oldum butun kalbimle soyluorum bunu tel den griom halay cekemiorum zannetme taaaa gonulden butun organlarimla cekiorum halayini gelinim benimm :)))) omur boyu mutlu mesut ol bitti iste 7 yillik esaret bitti hersey gonlunce olsun.......

cok saolll canımmm darısı senın basına hadı arkamdan gell sıra sendeeeee

Canımmmmmmmm Nasıl Sevindimmm Anlatamamm yaa ççok çok mutlu oldum. Allahıma Binlerce Şükürler Olsun. İnş Darısı Bizlere Olur. Artık Bol Bol Yap genişlet İyicee Orayıı :17::17: :1::1: Bütün Halaylar Sanaa Gelsinnnn Kuzummmm teyy teyy teyyy:46::46::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::81::81::81::118::118::118:

ıkın canım o bazen bendede oluyoo hatta dun egzersız yaparkende olmustu baya bı yon aradımmm ıkınıpta ıttırırsen kayıyo gıdıyo zatennn

teşekkür ederim canım.evet ıkına ıkına ittirdim ama işte mumun battığını hissediyorum,yön bulurken de zorlanıyorum 7 cm de,herhalde ben de yanlış yöndeyim:44:

Kuzumm biyere deiyor die dusunme orasi ne demistik uzay boslugu.poponun altina yastik koy aparati hafofce popoya dogru egim sagla nefes verirken ittir ve ayni anda idrarini yapiomus gibi dusun ve serbest birak bak o anda dusun sanki idrar gelmis birakiosn bi iki damla gelirse gelsn bosver ittir hemen gidio ben hep oyle yaptm zorlandigim an cisimi birakir gibi biraktm ittim girdi

Back
X