• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kanın gelmesı kadar gelmemesıde normal esnek bi zarın vardır belkı bunlarla kafanı yorma ama tabi bi dr daha git ıkınızınde aklında soru ısareti kalmasın bütün kafana takılanları sor rahat edin cnm...seni rahatlatırmı bılmem ama ben ilşkiye giripte zarın durdugunu dogum sırasında ancak giden kişiler oldugnu duymustum..herkesınkı farklı senınkıde esnek ve penısın gırmesıne izin veren bi zar yapısı olabılır;))))

evet canım rahatlamam gerek allahtan süper bi eşim var ıyı bı doktor bulmam gerek demın doktorunu ınternetten dınledı cok ıyı bırıne benzıyo ınan orda olsam bu doktora hemen gıderdım

canım sen evdede kendin yap egzersizi dedimi doktorun.yapabildinmi yani.
yok hayır evde egzersiz vermedi bana cnm...1 seansta uyguladıgı tedavıyı ıkıye böldü bende cunkü 1 bucuk saat olmustu anca ıkı parmak almıstım veee randevu su olan hastalar gelmıstı hep ve braktır oldukca dırenclısın dedi... sadece deneyebılırsın ama braz zor dedi...vaj.....dokunma egzersızlerım var ama cok huylanıosun die verdi

evet oyle oldum galiba dunden beri kalin corapla geziorum ve su iciyorumm cok saolun.yeneli bi hafta oluyo 3deneme yaptk reglimde 2-3gune kalmaz gelmeli ama gelemedi iliskiye ara vermesem diorum esim olmaz canin sistite aciycak sen pen..yapti sanicaksn dio ee hakli gozu korktu adamn tam yenmisken.cok saoll kuzummm yardimin icin iliskiyide bekliycm napim nasilsa yaptm yine yaparimm artkkk vaji benden korksunnn:1:

İncicim canım sana birşey sormak istiyorum Dr ne kadar etkisi var bendede senin gibi pe... korkusu var sadece sanırım neler yapıyor arayıp konuştum dr şu an tatilde sanırım çıkmadan öne konuşmuştuk ayın 10. dan sonra gelicek tatilden ama ben karar veremiyorum gerçekten yardımcı olurmu yenmeme 13 senelik evliyim ve vajinusmus belasını çekiyorum eşim istemiyo gitmek her yerden umutsuz dönünce artık umutsuz özelden yazma hakkım olmadığı için burdan soruyorum çok sevindim senin iyileşmene canım bu arada cevabını bekliyorum...

ne kadarlık evlisin.. daha önce hiç tamamen oldu mu? kuruluk çok önemli değil çözümü var nede olsa.. bak bu acıyacak korkusu da kuruluğa sebep olabilir..hepimiz aynıydık.. kendimizi tanımıyoruz maalesef.. ıkınınca açılıyor dediğin delik var ya işte orası.. internetten resimlerine bakıp inceleyebilirsin..bir de deneme yaparken yön popoya doğru eğimli..

canımmm ben de hep aynı şeyi düşnüyodum eşim yanlış yere mi girdiriyo diye... sonra baktım ki ewet yanlış yere doğru baskı oluyo we canım acıyomuş we kendimi kasıyomuşum.. sonrasında da doğru yeri parmaklarımla keşfettim. 1 parmak 2 3 dedim 1 haftada 3 parmak aldım we ardından kurtuldum. şunu dicemm penis gireceği zaman sen elinle üstten aşağıya popoya doğru kayması için sürekli bastır. we gireceği zaman bolca ıkınnnn... bi de wazelin kullan hem sana hem eşine yan etkisini görmedim.. çok işe yaradıı

Selam kızlar ne zamandır giremiyodum yenenler olmuş tebrik ediyorum YORULDUM NAZAR BONCUĞU VE BERİL :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: darısı diğer egzersizcilere
Umuut sen ne yaptın cnm doktora gitmeye başladın galiba inş. her şey yolunda gider ve sen de kurtulursun en kısa zamanda

Herkeze mrb arkadaşlar. evleneli 15 ay oldu ama hala sorunumuzu çözemedik. eşimle 7 yıl flört ettikten sonra geçen sene mayıs ayında evlendik ben önceden beri korkuodum ztn çevreden duyduklarımdan vs. tabi beklenen oldu ve ilk gece hüsran. eşim baştan beri biliodu korktuğumu hep çok anlayışlı yaklaştı hala da öyle. şubat 2012 de canımıza tak etti ve diyetisyenimin tavsiyesiyle bir hipnoterapiste gittim. tabii gitmeden internette bayaa bi araştırdım herkez çok memnundu ve gidip sorunu çözemeyen yoktu. neyse karar verdik randevu aldım gittik. toplam da 10 seans olduğunu kesin çözümlü bi tedavi olduğunu anlattı doktor 2mizde ikna olmuştuk hmen o gün 10 seanslık ücreti ödeyip tedaviye başladık. hipnoz seansları evde yapmak için verilen parmak egzersizleri ama olmadı parmağımı değdirmekten başka 1 cm bile içeri itemedim derken 10 seans bitti ve bi değişiklik yoktu doktor bi çare daha var tabi kabul ederseniz dedi ' narkoz' ben heveslendim bi kere olduktan sonra gerisi gelir nasılsa dedim. doktor evimize geldi narkoz fln filan ilk defa ilişki oldu ama tabi ben hiç bişey farketmedim. daha sonra çok denememize rağmen bir türlü başaramadık. en son düzenli gittiğim jinekoloğumun tavsiyesiyle bir psikologla görüşmeye başladım daha 1 seans oldu bakalım sonuç nolcak. sizlerde bana yardımcı olursanız çok sevinirim. hee bu arada benim kulak çubuğuna karşı takıntım var bırakın vajinayı kulağıma sokamıorum :( napcam parmak egzersizinden de korkuorum :((((

İncicim canım sana birşey sormak istiyorum Dr ne kadar etkisi var bendede senin gibi pe... korkusu var sadece sanırım neler yapıyor arayıp konuştum dr şu an tatilde sanırım çıkmadan öne konuşmuştuk ayın 10. dan sonra gelicek tatilden ama ben karar veremiyorum gerçekten yardımcı olurmu yenmeme 13 senelik evliyim ve vajinusmus belasını çekiyorum eşim istemiyo gitmek her yerden umutsuz dönünce artık umutsuz özelden yazma hakkım olmadığı için burdan soruyorum çok sevindim senin iyileşmene canım bu arada cevabını bekliyorum...
Canm ben hic dokunduramiyordm surekli bacaklarm kapali bende bir suru dr gittim kayseri her yontemi denedim ilaac sicak su psikiyatr vs daha neler neler baktik olmuyo hera klinige gittik asla yapamam dedigim seyi yaptm aparatlarla 4gun calistik gayet ii ilerledm ama seviyem yuksekti esim yanimda deildi esli calisma yapamadk evime donup denemeye kalktigimzda yapamadim dr aradm esinle cals dedi fakat cok vakit ayiramadk ayirsak guvenim aparati esime veremedm derkn bi gece gelin dedi gittik orda bize esli calistirdi aparatla sonra hipnoterapi yapti moral verdi falan cesaretm geldi otele gittik ve yaptmm inanamadm eger canin benm gibi cok tatli deilse bura ilede yenebilirsn esinle calismaya ozen goster gundz sen egz.yap aksam esinle aparat calismasi yap bunu yaparkende ben emla ve bepanthen kullandm konsantre olmak inanmakta onemli dr sehir disinda suan ben faydasini gordm kendibasima yenemeyecek kadar korkagm cunku biraz cesaretini toplasan yapilmiycak bise deil 13 yilda az deil tatlim vakit kaybetme dr gelene kadar egzersize saril baktn olmuyo vakit kaybwtme derm.drla konus kesin 100de 100 dio sen basta anlas olmazsa para odemem die geri veriomus ama olmaz die bise yokkk adimini attimi yapmadan birakmiolar zaten baska aklina takilan olursa cekinmeden sor sen ne asamadasn egz aparat alionmu

Herkeze mrb arkadaşlar. evleneli 15 ay oldu ama hala sorunumuzu çözemedik. eşimle 7 yıl flört ettikten sonra geçen sene mayıs ayında evlendik ben önceden beri korkuodum ztn çevreden duyduklarımdan vs. tabi beklenen oldu ve ilk gece hüsran. eşim baştan beri biliodu korktuğumu hep çok anlayışlı yaklaştı hala da öyle. şubat 2012 de canımıza tak etti ve diyetisyenimin tavsiyesiyle bir hipnoterapiste gittim. tabii gitmeden internette bayaa bi araştırdım herkez çok memnundu ve gidip sorunu çözemeyen yoktu. neyse karar verdik randevu aldım gittik. toplam da 10 seans olduğunu kesin çözümlü bi tedavi olduğunu anlattı doktor 2mizde ikna olmuştuk hmen o gün 10 seanslık ücreti ödeyip tedaviye başladık. hipnoz seansları evde yapmak için verilen parmak egzersizleri ama olmadı parmağımı değdirmekten başka 1 cm bile içeri itemedim derken 10 seans bitti ve bi değişiklik yoktu doktor bi çare daha var tabi kabul ederseniz dedi ' narkoz' ben heveslendim bi kere olduktan sonra gerisi gelir nasılsa dedim. doktor evimize geldi narkoz fln filan ilk defa ilişki oldu ama tabi ben hiç bişey farketmedim. daha sonra çok denememize rağmen bir türlü başaramadık. en son düzenli gittiğim jinekoloğumun tavsiyesiyle bir psikologla görüşmeye başladım daha 1 seans oldu bakalım sonuç nolcak. sizlerde bana yardımcı olursanız çok sevinirim. hee bu arada benim kulak çubuğuna karşı takıntım var bırakın vajinayı kulağıma sokamıorum :( napcam parmak egzersizinden de korkuorum :((((

Canm moralini bozmak gibi olmasin sakin ama bende bu yontemlerin hepsini denedimm ama nafile kendini zorlayip parmak egz ile baslamalisin kendin yapamiyorsanda dogrudurust bi dr bulmalisin kendine vajinismusla ilgilenen onlar bi sekilde yapio yaptirio sanada alistirio bence psikologtanda sonuc alamazsin anlattiklarindan onu cikardm kendimi gordm rabbim yardimcin olsn biraz emla sur parmagina once masaj yapar gibi vaji agzina sur sonra bepanthen sur ve yavas yavas it nefes al verirken ittir.

arkadaşlar çok mutluyum sonunda bende yendim.. geçen pazartesi ve cumartesi 2 defa başardım. hemde çok kolay oldu. inanamıyorumm. ama hala ilk girşte biraz heyacanlanıyorum kasıyorum ama bikaç sn. kendimi rahatlattıktan sonra ve git gel yapmaya başlayınca rahatlıyorum ve hiç bişey hissetmiyorum acı falan yok yani. işte sadece ilk heyacanlanıp kasınca birazcık. ama dayanılmayacak bişey değil bikaç sn bekleyip kendini rahatlattıktan sonra geçiyor zaten. zamanlada daha kolay olcağını düşünüyorum . sadece tek korkum tekrarlarmı hala rüya gibi geldiği için eski şeyleri yaşıcam korkusu var. ilişki yaşadıktan snra geçiyor bu düşünce ama bikaç saat sonra yine tekrarlarmı acaba diye düşünmeye başlıyorum. hala rüyada gibiyim o yüzden heralde.lütfen yenen ark.bana bu konuda yardımcı olabilirlermi. gün geçtikçe daha kolay oluyormu tekrarlama ihtimali varmı lütfen bana cvp yazın. bu düşünce kemiriyor beni

tebrikler:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:önce bir halayını çekeyim:)
tekrarlamaz korkma.. hatta zamanla çok daha kolay olur.. ilk başta kasılman çok normal..kasma da değil o ilk anlık korku.. ben 3 ay olacak yeneli hala aynı şeyi yaşıyorum maalesef.. ama emin ol zamanla çok daha kolay olacak..

Canm moralini bozmak gibi olmasin sakin ama bende bu yontemlerin hepsini denedimm ama nafile kendini zorlayip parmak egz ile baslamalisin kendin yapamiyorsanda dogrudurust bi dr bulmalisin kendine vajinismusla ilgilenen onlar bi sekilde yapio yaptirio sanada alistirio bence psikologtanda sonuc alamazsin anlattiklarindan onu cikardm kendimi gordm rabbim yardimcin olsn biraz emla sur parmagina once masaj yapar gibi vaji agzina sur sonra bepanthen sur ve yavas yavas it nefes al verirken ittir.

benim cnm çok tatlı o yüzden cnm acıycak die çok korkuorum. sürmediğim krem kalmadı ama sil baştan bi daha kendimi de zorlayarak egz.lere başlıcam :(

canım aynen ben de 15 aylık ewliyim we uyuşturucu iğneyle ilk ilişkime girdim dediği gibi sonrası gelecek sandım olmadı... 2 haftada parmak egzersizleriyle yendim... 15 audan sonra 2 hafta da düşün... o yüzden önce şu önyargını yenmeli we biran önce parmak egzersizine başlamalısın... çünkü parmaklarınla oranın yapısını anlıyosun...

canım aynen ben de 15 aylık ewliyim we uyuşturucu iğneyle ilk ilişkime girdim dediği gibi sonrası gelecek sandım olmadı... 2 haftada parmak egzersizleriyle yendim... 15 audan sonra 2 hafta da düşün... o yüzden önce şu önyargını yenmeli we biran önce parmak egzersizine başlamalısın... çünkü parmaklarınla oranın yapısını anlıyosun...

ilk parmak egz. ne nsl başladın acı ağrı var mıydı neler yaptın ayrıntı alsam :(

Back
X