- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #120.901
Evet galiba oyle bende simdi netten baktm balayi sistiti dio dr alttan mi muayene eder acababide hani buyukler hep der ya ilk geceden sonra ayaginizi usutmeyin dikkat edin bebeniz olnaz die ayyy saahtan beri korkuyorum oyle bise olmasin yeterki mikrop olsnofff offf...bise daha sorim canm ya sigara gebelige engelmidir erkek ve bayan kullaniosa
ben zaten gunde 4cop falan iciom ama esim bi paket biraktiramiom
eşinde sertleşme sorunu yapar, şu anda böyle bir sorunu yoksa bile ileride olabilir. benim hayatım bu yüzden kabus oldu, eşim sigarayı bırakmasa biz yenemeyecektik nerdeyse. o yüzden bırakması sizin hayrınıza olur. bırakmamakta direnirse ileriki yaşlarda bu sorunla karşılacak, bize baksın ibret alsın. 35 yaşındayız, siz 25siniz sanırım. gençken idare ediliyor da, bizim yaşlarda zor...
senin de içmemen gerek. sigara içen kadınlar hamile kalabiliyor ama bir sürü zararı var zaten, bebeğine zehirli bir vücutla mı hazırlanacaksın?? sadece bunu düşün yeter. engelleyici etkisi var mı inan bilmiyorum, ne desem yalan olur. sadece sigara içse de hamile kalanlar olduğunu biliyorum. gebelikte zaten içilmemeli, 4 çöp de içsen bırakmanı tavsiye ederim. ben hayatımda hiç içmedim, nefret ederim kokusundan. eşim arada kaçamak içerse anında anlıyorum, radar gibiyim