• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

işin garibi benim eşim ebnden küçük ama çok olgun iş hayatı sorumluluklarıda ağır...bende bir evin bir kızı dısarıda iş yerinde ağırımdır ama evde yaramazpisi gerçekten :1::1::1:

o yüzden ben buradaki kızların halay cekmesıs evınmesı gıbı esımdende tepkıler beklıyordum olmadıı :37::9:
bende tek çocuk deilim ama tek kızım :) bende eşime şımarıklık yaparım sadece ama o bana sadece güler:))) beni zaten bu yönü çekmişti şimdi şikayetçi olamam lazım aslında :31: yaniii beklentin yüksek olmasın diosun bende yendiğimiz o anın hayalını kuruorum ne tepki alıcam dieeee

dün gece pek guzel bı geceydi..:Dbaya ılerleme oldu hatta girdiğini görünce eşimde ve bende bır gulme krızı...:52::52::52: gülmkten baska bırsey yapamdık..:27:hehhe delırmış olmalıyız:27::27::27:dostlar

ben kimleri görüyorum yaaaaa acaba yanlışmı kayıp nerdesin sen nie mutlulugmu paylaşmadın benle:19::19::19:o kendını bılıorrr....
yarı yolu boylamışsın da ben sevinmek için sonucu bekliyorummm :3:.

hoşgeldin canım:46:bana el mı verdın bılmıyorum.ilk üye olduğum zamanlarda forumda hep sen olurdun,şimdi ben tutuyorum nöbeti sanki.seni burda görmek ne güzel:16::16:

dönücem yeşil sahalara tekrar, az kaldı :27:. sen yokluğumu aratma :1:.

3. denemede basarıyla sonuclandı hemde jelsızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :27::27::27:
Maşlallah :nazar::nazar::nazar:. Nerden nereye geldin yavuz, kendini kutlamalısın :7:...

Son düzenleme:
kızlar işart parmağımın hepsini girdirdim sonra ortak parmağımı denemek istedim acayip bir yanma var şuanda :((((((

işaret parmağındayken gel git mi yapmam lazımdı????

Canım Sen Kendini O anda Kastığın İçin O kadar yanma olmuştur. Buda Gayet Normal daha yeni yeni yapıyosun. Hiç korkma İnan bendede oldu o acayip bir yanma hissetmiştim. Ama ben hiç Yılmadım ve devam ettim yoluma orta parmak filan derken şuan 3 parmak rahatlıkla yapıyorum ne yanma ne acı hiç bişe yok. Dediğimiz gibi Orası zamanla egzersiz yapa yapa alışıyor ve sonradan birşey hissetmez oluyosun. Egzersizlere devamm :34:

programa cıktıgında doktorum sayesınde basardım demenı ısteyecekler dı mı halbukı buranın daha çok faydası oldu :1::1::1::1::1::1:
Evet canım öyle olacak biraz...İlk zincirin halkası doktorum programı oldu zaten. Bana birer sene aralıkla telefon ettiler. Ben artık Doktorum programına çıkana ve tedaviye başlayana kadar hiçbir umudum kalmamıştı. Denenebilecek, denenmeyecek bütün yöntemleri yaptığımı düşünüyordum. Program bendeki küllenmiş umut ışığını alevlendirdi. Tedaviye başladıktan birkaç hafta sonra da burayla tanıştım. Burdaki arkadaşlar da sağolsunlar çok yardımcı oldular psikolojik anlamda. Umutlarımın tükendiği anda, egzersizleri bırakmak istediğim anda güç, kuvvet verdiler bana. Burası olmasaydı halledemezdim yine gibi geliyor bana...

ben de herkesi merak ediyorum :))) ama tanışamıyoruz :))) istersen msn vereyim ama bu sıra gündüzleri açık değilim. forumdan sadece kemre ile tanıştım yüzyüze, msn' den görüştüğüm bir çok arkadaş var. burası sihirli hakkaten :12::12::12:

Canım benimmmm, selacığımla tanıştım. Çok tatlı, çıtır bir bayan :) :)

Guldurdun beni ya:))kuzumm ablaa demek gelmio icimden valla samimi gordugum icin.ben kalbi guzel insanlari hep sis ve begenmisimdir veee bence sennn guzel bi hatunsun:3: haa buarada insan hissettigi yastadir ben 25im ama hala 20-22 gibi hissediyormmm en guzel cagimmdi belkide ondandir ayy merakttm herkezi bende cileklipuding umutt althea ocean sessizcekimsesizce kemree cicekreso merak edormm

bende forumdan ilk kez elvanla tanıstım msn ıle...tabı resım falan gormedım ama orda konstuk eşimle aksam sohbet edıyorduk ılk kez dedım forumdan bırıyle tanstm msn verdım umarım erkek degıldır sen emın mısın dıyor.... diyalogları ve yasananları bılmedıgı ıcın...dedım gunlerce o sohbetı bır erkek yapamaz o sorunları bır erkek yasayamaz yani boyle bır yalan yaratamaz yaratsa da surduremez fıre verir o kadarını anlayabılırım emın ol dedım iyi peki dedi...böyle şeylere sıcak bakmaz bende bakmazdım forum falan sacma ve boş gelirdi ama şimdi sanal bir ortam ve ortamdaki gerçek kişiler sayesinde çıkarsız iyilik düşünen kişler sayesinde bunu yendim aklıma bile gelmezdi bu yüzden inanın bende çook merak ediyorum herkesi...aslında aynı yerde olan kişiler tanışabilir özel mesaJ aracılığıyla yeri organize edip çünkü genel herkese açık ve takip ediliyor

Canımlarım, ben de burdaki pek çok kişiyi merak ediyorum.

sen de gelsene kuzum msne toplu konuşak

OOOOO siz işi bayağı ilerletmişsiniz. Hani bana, hani bana :1::1::1:

çok isterimde benim koca braz arıza:31::31: ondan çekiniorum.....bde ne sorucam anadolu yakasında oturan varmı oceans o burda deıl bılıorumda.....

Ben, İstanbul-Anadolu yakasındayım..

3. denemede basarıyla sonuclandı hemde jelsızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :27::27::27:

Canım benim, süpersin. KUTLUYORUM SENİ :)

Canım Sen Kendini O anda Kastığın İçin O kadar yanma olmuştur. Buda Gayet Normal daha yeni yeni yapıyosun. Hiç korkma İnan bendede oldu o acayip bir yanma hissetmiştim. Ama ben hiç Yılmadım ve devam ettim yoluma orta parmak filan derken şuan 3 parmak rahatlıkla yapıyorum ne yanma ne acı hiç bişe yok. Dediğimiz gibi Orası zamanla egzersiz yapa yapa alışıyor ve sonradan birşey hissetmez oluyosun. Egzersizlere devamm :34:

canım 3 parmağın giriyorsa sen bu sorunu
halletin demi?

bu can tatlılığı beni öldürecek:( teşekkür ederim canım ben şimdi egzersize gideceğim banyo da iken yapmak istiyorum sıcak su falan iyi gelir diye olmaz mı??

ben 1 yıllık evliyim yeni doldurduk yabni 1 yılımızı 2 ay geçti 8.ayımda yenmiştim
aaaaaa ne güzel sende pek zaman kaybetmemişin :))))ben ben 2 bucuk yıl cok üzülüorum bi adım atmadıgım için :( gerci attım bende 1 senelık evlıyken ama muayene olamadım ve kactım dr umun kadın olmasının bende cok buyuk etkısı var...zaten bu dr uda burası aracılıgıyla öğrendim 2 ay felan yınede sanırım nasip kısmet bde bu zaman işi herseyin bi zamanı var gbi sanki........

Back
X