- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #121.181
yarı yolu boylamışsın da ben sevinmek için sonucu bekliyorummm![]()
çilekli ciddi bir sorunun oldugnu düşünmeye basladım tabi inş benım hüsnü kuruntumdur... neden yoksun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarı yolu boylamışsın da ben sevinmek için sonucu bekliyorummm![]()
ben 2,5 yıl tam offfffffffff söylerken çok sıkılıorum1sene 1ay12günlük canım sen
ben 2,5 yıl tam offfffffffff söylerken çok sıkılıorum((( ne kadar da uzamış
![]()
ayyyyyyyyy benim laptop sapıttı..... neyse cnm yok ben bılıorum zaten cok uzadıgnı o yuzden cok sıkılıom söylerken işte 2,5 yıl yaaa ben bebegım şimdi 1,5 yasında olabılırdı tabi allah bılır ama verseydı rabbım olurducanını sıkmak gibi olmasın ama uzun biraz 1sene bile olmamısken bana cok uzun cok problem gelıyodu hep esı erteledı ama elbet olur dedı doktora 6aylıkken gıtmıstım olsun zararın nresınden dönsen kardır sen azımlı ol umudunu kaybetme benım7yılda evlenmeden önce esımle bırlıktelıgım var zaten genelde bu kadar uzun yıl cıkanlarda bu sorun oluyomus
kızlar işaret parmağımı çok rahar girdiriyorum hatta gel git yaptım bende dayanamadım orta parmağımıda girdirdim oda girdi çok rahat ama kıprarınca canım azıcık yandı bende önemsemedim sonra eldivenin bir parmağına iki parmağıma giydim ve yarısını içeri alabildim canım acıdı ilerleye bilirdim ama bugün çok zorladım sanırım birden bire pes ettim
ama akşam eşimle denemek istiyorum biliyorum henüz erken ama daha önce ilişkiye girmiştim bu sefer yapabilirim inşallah ama yapamazsam(((((((((((( bunu düşünmek bile istemiyorum
bencede sevinmelisin bu asamaya günlerden sonra gelen kızlar var....bde asagda hazal nıckını görünce aklıma geldı hazal34 muydu yanılıo olabılırım ama egzersız yapıodu noldu acaba braktı gıttı......ama sen cok karamsarsın bıde acele edıyorsun canım dene tabı denede olmassada hayata kusme egzersıze yenı basladın
ayyyyyyyyy benim laptop sapıttı..... neyse cnm yok ben bılıorum zaten cok uzadıgnı o yuzden cok sıkılıom söylerken işte 2,5 yıl yaaa ben bebegım şimdi 1,5 yasında olabılırdı tabi allah bılır ama verseydı rabbım olurdubu arada bende tam 6 sene çıktım
![]()
dimiiii nasıl sıkışıo insan bende bu ara yumurtlama günlerimi takip edıorum olucak inş lah bahanesıyle ıdare edıorumkısmet tabı ümıt edıyorum yendıgınde allah nasip eder hepimize inşşşşşşşşşşşş.bende herseyden cok istıyorum bide benimki mardinli sülalesi cocuga cok düşkünnnnnnn beni gördüklerinde ilk sorduklarında cocuk varmı bunalıyo ınsan
dimiiii nasıl sıkışıo insan bende bu ara yumurtlama günlerimi takip edıorum olucak inş lah bahanesıyle ıdare edıorumbenımkıde doğulu bi ayrı çocuk merakı var evet.....bi kalım zaten hepsıne ayrı ayrı msj atıcam .....
hadi bakalım hayırlısı allah gönlüne göre versin bende çok fenayım bu konuda kendımı dizginleyemıorum....ben bacaklarımı acmaya dırenırken koltukta dr tabi anlatıo anlatıo en can alıcı noktaya geldıgınde bebek konusuna hıckıra hıckıra aglamıstım cook tuhaf bı duyguymus her kadında dogum yapmasada analık duyguları var bence..doğum yapıncada tamamen pekişior...bizde öyle düşünüyoz hemen herkese duyurucaz rahatlasınlar bende takıp edıyom bu ayda emın degılım ama şüphelıyım bı umut işte ateş yorgunluk uyuma hıssı karın agrısı bılmıyom bu hafta bellı olur
hadi bakalım hayırlısı allah gönlüne göre versin bende çok fenayım bu konuda kendımı dizginleyemıorum....ben bacaklarımı acmaya dırenırken koltukta dr tabi anlatıo anlatıo en can alıcı noktaya geldıgınde bebek konusuna hıckıra hıckıra aglamıstım cook tuhaf bı duyguymus her kadında dogum yapmasada analık duyguları var bence..doğum yapıncada tamamen pekişior...
Guldurdun beni ya:))kuzumm ablaa demek gelmio icimden valla samimi gordugum icin.ben kalbi guzel insanlari hep sis ve begenmisimdir veee bence sennn guzel bi hatunsunhaa buarada insan hissettigi yastadir ben 25im ama hala 20-22 gibi hissediyormmm en guzel cagimmdi belkide ondandir ayy merakttm herkezi bende cileklipuding umutt althea ocean sessizcekimsesizce kemree cicekreso merak edormm
kizlar serce parmagimi aliyorum ama gel git yapamiyorum acayip yaniyor. biktim bu yanmalardan. acaba baska bi sorun mu var cunku bana normal gelmiyor bu durum.
kendini kasmadığından emin misin öncelikle? burundan nefes alıp ağızdan derince verirken (hafif ıkınırcasına) dene git geli bakalım nasıl olacak böylelikle kendini kasmadığından emin olacağız en azından, birde ben egzersiz esnasında gitgelin çok önemli olmadığını düşünüyorum neden dersen 1: aparatı büyüttükçe dışarı çıkıyor ve itiyoruz sürekli böyleliklede git gel de oluyor:) 2: ben gitgelde aparatta çok rahatsız oluyordum ama eşimle başarınca ona daha toleranslı davranabildim git geline izin verdim tabi rahatsız olduğum yerde yavaş vs dediğim olmuştur sanırım penis oranın yapısına uygun şekli aldığı için gitgel aparata nazaran daha kolay oluyor he bide parmakla nekadar git gel yapabilirsinki zaten kolun yorulur.