• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

konuyu kaynatıp berayın sevıncını ve egzersızcılerın odagını degıstırmek ıstemem sadece sıze anlatmak ıstedım rahatlamak ıcın kızlar kusura bakmayın sadece kendıme kızdım su an nıye agırlıgımı bozdum ve cocukca davrandım dıye

Öyle bi amacın olmadığını hepimiz biliyoruz..Kırmışınız birbirinizi sanal bi alem için..Şu an karşı sitede cenaze var tabutuna bişiler örtüyorlardı uyandığımda çok kötü oldum :( İki günlük dünya kimin ne kadar ömrü var bilinmiyor..Bence uzatmadan gönlünü al eşinin gurur yapmak kötü ya da o denerse uzatma bence lütfen..

dün gece eşimle çok şiddetli tartıştık sehır dısında su an..profıl fotomu ortak arklarımız olan ıkı erkek begenmıs(sureklı gorustugumuz sevıyelı ısınde gucunde ınsanlar kardesım gıbıler aılecek gorusuruz) sorun orda basladı nıye begenıyorlar normal mı bu koyma fotogrf gıbı vs...

sımdı cogunuz dıyosunuz kı normal degıl evet esın haklı kıskanabılır ama asıl sorun su bu salak sanal alem sosyl sıteler yzunden daha once cok tartıstıkk ıstemıyorum kapatlım falan dedı halbukı benım degıl onun vukuatı vardı (vukuat derken eskı takıntıları onu buluyordu benı degıl)bende ben gayet duzgun kullanıyorum ne amaclarla kullandıgımda bellı kapatmak ıstemıyorum dedım(karıkatur delısıyım )ıcım rahattı cunku eglncelı vıdeolar kadınlara ozgu sıteler karıkatrlerle zaman gecırmeyı sevıyodum sonunda bana teklı foto yok ıkılı koyucaz o zaman dedı tamam dedım sonra yıne bozdu kuralı kendısı kaldıkı twt hesabın bıle sonradan gorudm haberım yoktu tamam yanlıs bıseyde bırıde yoktu sadece tandııgm erkk arklarıt arfndan ızlenıyor ve onları ızlıyordu ama soylememsı anlamsız geldı kapatıcam ok vs dedı sonra bana dun o kadar ahkam kesıp yanlıs olan seylerı ahtırlatrken twt hesabıan bır baktım aktıf gayet kızın bırıde takıp edıyo tanımıyorum tanıamdıgım bırı undıen arkıymıs banane ! benım cok dılım yandı o unıdekı arklarından kız mılletınde korkarım evlı nısanlı dınlemıyor hıc bırı masallah kızın adını bıle duymamıstım öyle buyuk tepkı verdım kı hakım olamadım kendıme msj attım bana ahkam kesecegıne kendın ne akdar dogrusun ona bakıcaksın once onemsemıyorum kaparım dedıgın sıtelerde hala aktıfsın işin en kotusu boyle cocukca sacma bı sebp yuznden benı konusturman senden nefret edıyorum dedım :26::26::26::26::26:telefnunuda donene kadr acmıcam arama bosuna dedım :26:

sunu okuyunca bılıyorum cok cocukca....ama daha once yasanmıslıklar var onun etrafndakı kızlardan cok cektım ben o yuzden bu kadar buyuttum belkı de bu olayı bı nevı savunma mekanızmasıydı ...esım mesaj atmıs bu kadr tepkı verecegını bılseydım eklemezdım al sıldım dert degıl demıs..bugunde baktım hesabını kapatmıs sabahta mesaj atmıs senden nfret edıyorum demek ne kadar da kolay senin için...

bunları paylasmak zorundaydım canım cok sıkkın tepkım fazlaydı bılıyorum haklıyken haksız konuma dustu esım bunuda bılıyorum ama ben cok daletlı bırıyım tutarlı bırı mukemmelıyetcı bana bısey yapılıcm denıyorsa yapılmalı zaman asımına ugramadan sonra ayarlarım gıdyo benım o surede yanlıs bısey yapmamıs olsa da

caanim sanirim hala hepimiz biraz cocuguz. evet gercekten okuyunca cocukca ama bu sanal alem herkesi bir anda böyle sacma sapan bir insan yapiveriyor. sosyal paylasim sitelerinde bu böyledir insanlar birbirlerinin fotograflarini begenebilirler bende esimde bunda bi problem görmüyoruz. ama bizde de böyle bisey olmustu, benim esim de twitter hesabi acinca hemen hemen ayni tepkiyi vermistim. ama tepki verdikce inadina giriyorlar, girecekleri yoksada giriyorlar. o yuzden birak kadin begenirse begensin yani sen onun karisisin. bosver hic takma esine güveniyorsan sorun yok bu sebepler yuzunden üzmeyin birbirinizi

konuyu kaynatıp berayın sevıncını ve egzersızcılerın odagını degıstırmek ıstemem sadece sıze anlatmak ıstedım rahatlamak ıcın kızlar kusura bakmayın sadece kendıme kızdım su an nıye agırlıgımı bozdum ve cocukca davrandım dıye

canımmmmm böyle saçma sapan birşey yüzünden üzmeyin kendinizi:( ayrıca madem ki burda biririmize destek oluyoruz,başından beri söylediğim gibi moral çok önemli,anlatacaksın tabiiki.kusurluk bişey yok.burası acımızı sevincimizi paylaştığımız evimiz bizim.çoğu zaman birilkte gülüp birikte ağlıyoruz kusurluk bişey yok.sen iyi ol yeter ki:16:

kızlar bir dertli daha geldi:(((((((
yaramazpisi üzülme cnm yaaaaaa oluyo bazen böyle seyler sadece o kelıme kötü olmus o kadar...ama esın senı sevıor bak anında nasıl sıldı zoru görunce :) ben aksam gaza geldım esıme deneyelım dedım adam da tamam dedi kalktım krem su bu sürım beklım sanada sunu surım derken derken anaaaaaaaam adam bı patlamasınmı amelıyatamı gırıoruz bu ne bıcım iş ben böyle ıstemıorum dıe bagırdı cagırdı kalktı gttı sen hıc bsey yapamazsın dedı bana onceden olsa zırlar aglama krızlerıne grerdım neden bılmıorum hıc takmadım laflarını kalktı sıgara ıctı ofladı pofladı gıyındı yattı bende hıc tepkı yok kızlar anlatırdı hıc basıma gelmemıstı sonra yatınca elını tuttum bana baktı sarıldı sımsıkı onu anlıorum benım esımın boyle merasımle ılıskıye gırecegınden cok suphem vardı yanılmadım ama mecburuz kurtulana kadar dedım konustuk sonra dogal yollardan sınasırken falan deneme yaptık olmadı beraay aklıma geldı üst denım dedım mumkun deıl ben ust yapamıom sankı afedersınız kaz...... oturuyomus gbı kız sız nası yapıodunuz ustte neyse ıste cuma 2 seansa beklıcem yanı zaten uygulamanın buyuk bolumu duruyoda ben guvenım geldıya bı denıyelım demıstım tabı olmadı moralım hıc bozulmadı ama kızlar ne esımın ben böyle yapamam sende yapamazsın hıc bı zaman demesınden nede senın gbısı yoktur emınım sen teksın bu kadar korkan demesınden kızmıorum ona kolay seyler yasamıoruz belkı o dahada zoru yasıor 2 seneyı geckın seks e dair vücucudunu kandırıp duruor...içimde bi ferahlık bı guven var ben yapıcagma o kadar ınanıorumkı tuhaf ıns allah benı utandırmaz.......

Son düzenleme:
yaramazpisi üzülme cnm yaaaaaa oluyo bazen böyle seyler sadece o kelıme kötü olmus o kadar...ama esın senı sevıor bak anında nasıl sıldı zoru görunce :) ben aksam gaza geldım esıme deneyelım dedım adam da tamam dedi kalktım krem su bu sürım beklım sanada sunu surım derken derken anaaaaaaaam adam bı patlamasınmı amelıyatamı gırıoruz bu ne bıcım iş ben böyle ıstemıorum dıe bagırdı cagırdı kalktı gttı sen hıc bsey yapamazsın dedı bana onceden olsa zırlar aglama krızlerıne grerdım neden bılmıorum hıc takmadım laflarını kalktı sıgara ıctı ofladı pofladı gıyındı yattı bende hıc tepkı yok kızlar anlatırdı hıc basıma gelmemıstı sonra yatınca elını tuttum bana baktı sarıldı sımsıkı onu anlıorum benım esımın boyle merasımle ılıskıye gırecegınden cok suphem vardı yanılmadım ama mecburuz kurtulana kadar dedım konustuk sonra dogal yollardan sınasırken falan deneme yaptık olmadı beraay aklıma geldı üst denım dedım mumkun deıl ben ust yapamıom sankı afedersınız kaz...... oturuyomus gbı kız sız nası yapıodunuz ustte neyse ıste cuma 2 seansa beklıcem yanı zaten uygulamanın buyuk bolumu duruyoda ben guvenım geldıya bı denıyelım demıstım tabı olmadı moralım hıc bozulmadı ama kızlar ne esımın ben böyle yapamam sende yapamazsın hıc bı zaman demesınden nede senın gbısı yoktur emınım sen teksın bu kadar korkan demesınden kızmıorum ona kolay seyler yasamıoruz belkı o dahada zoru yasıor 2 seneyı geckın seks e dair vücucudunu kandırıp duruor...içimde bi ferahlık bı guven var ben yapıcagma o kadar ınanıorumkı tuhaf ıns allah benı utandırmaz.......

canım nasıl bır yorum oyle ya kazıga oturr gıbı koptum cunku kendım geldım gozumun onune bende ustte cok zorlanıyorudm ve aynen dedıgın gıbı hıssedıyordum :D ay koptum iş yerinde yanımdakı adam bakıp duruyo nıye guluyo noldu dıye alla senı napmasın :1::1::1::1::1::1::1: canım burda gordugum ne var bılıyormusn zaman zaman eslerımız patlasa kızsada elını tutup sana sarılabılıyor cunku cınsellıkten otesı var ask var sevgı var ve o hep üstün geliyo aslında ne kadar sanslıyız adamalrın top lıstında ılk sırada yer alan zıhınlerını sureklı mesgul eden cınsellıgı bız onlara yasatamıyoruz gec yasatıyoruz buna ragmen donup elını tutup sana sarılabılıyor cunku kalbi p....inden üstün bu harika birşey :) ve ınan goruceksın cok yakında gelıceksın buraya sen basardım dıye cok az kaldı bende yendıgım gunden bı gece once namaz kıldım ıcım cok rahattı yencegımı bılıyordum sonra esımg eldı yurt dısındaydı denedık ve oldu :29::29::29::29::27:

onuda anlamak lazım canım erkekler gercekten sabırlı oluyo umut rüyamda bi kız cocugum oluyodu cok tatlıydı kucagımd a gezdırıyodum cok kolay bı dogum yapıyodum kızım ıcın alışverişe çıkyodum öyle güzel bi rüyaydıkı uyanmak istemezdimmmmmmmmmmmmmmmmmm

onuda anlamak lazım canım erkekler gercekten sabırlı oluyo umut rüyamda bi kız cocugum oluyodu cok tatlıydı kucagımd a gezdırıyodum cok kolay bı dogum yapıyodum kızım ıcın alışverişe çıkyodum öyle güzel bi rüyaydıkı uyanmak istemezdimmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlara gelsin ıns tez zamanda gercek olsun

canım nasıl bır yorum oyle ya kazıga oturr gıbı koptum cunku kendım geldım gozumun onune bende ustte cok zorlanıyorudm ve aynen dedıgın gıbı hıssedıyordum :D ay koptum iş yerinde yanımdakı adam bakıp duruyo nıye guluyo noldu dıye alla senı napmasın :1::1::1::1::1::1::1: canım burda gordugum ne var bılıyormusn zaman zaman eslerımız patlasa kızsada elını tutup sana sarılabılıyor cunku cınsellıkten otesı var ask var sevgı var ve o hep üstün geliyo aslında ne kadar sanslıyız adamalrın top lıstında ılk sırada yer alan zıhınlerını sureklı mesgul eden cınsellıgı bız onlara yasatamıyoruz gec yasatıyoruz buna ragmen donup elını tutup sana sarılabılıyor cunku kalbi p....inden üstün bu harika birşey :) ve ınan goruceksın cok yakında gelıceksın buraya sen basardım dıye cok az kaldı bende yendıgım gunden bı gece once namaz kıldım ıcım cok rahattı yencegımı bılıyordum sonra esımg eldı yurt dısındaydı denedık ve oldu :29::29::29::29::27:
sende beni gülümsettin cnm çok saol çok güzel yazmışsın inanki kalbi pe....üstün harıka bi kelime gercekten cok sanslıyız eger tersi olsaydı zaten coktan evlılıklerımız bıtmıstı coktan...ona hak veriorum oda strese grıo hede cok........ya cnm napım ben o pozısyonda oyle hıssedıom kız valla bak :1::1::1: sen alttamı yendın :))))

sende beni gülümsettin cnm çok saol çok güzel yazmışsın inanki kalbi pe....üstün harıka bi kelime gercekten cok sanslıyız eger tersi olsaydı zaten coktan evlılıklerımız bıtmıstı coktan...ona hak veriorum oda strese grıo hede cok........ya cnm napım ben o pozısyonda oyle hıssedıom kız valla bak :1::1::1: sen alttamı yendın :))))

ben altta yendım sonra alt bana cok kolay ve ıyı gelıyordu derken ustte denemeye akrr verdık bıgun yılmadık yok kac ekz basarısız oldum derken bıgun yıne denedık aldım sonra hep ustte olmaya basladı hatta bı kez gırıs oldu mu uıstte hıc canın yanmadıgı gıbı zevk alma noktasnda da basarı yakalıyosun bu seferde altta zorlanmaya başladım ben amannn ne bıcım kadınız bılmem ne kıymetlıymıs anlamadım kı gıttı :1::1::1::1::1::1::1:

hayırlara karsı inşşşşşşşşallah........ben de cok rüya görürüm dogum yapmayı sıkıntıdan kederden kurtulmak dıe okumustum sankı bı ara......canım bde aklımızda hep bu dusunce varya ondanda oluyo..... ben ruyamda bugune kadar dogurdugum usaklarla futbol takımı kurmustum coktan:52::52:

hayırlara karsı inşşşşşşşşallah........ben de cok rüya görürüm dogum yapmayı sıkıntıdan kederden kurtulmak dıe okumustum sankı bı ara......canım bde aklımızda hep bu dusunce varya ondanda oluyo..... ben ruyamda bugune kadar dogurdugum usaklarla futbol takımı kurmustum coktan:52::52:

güldürdün beni yaaaaaaaaaaaa

ben altta yendım sonra alt bana cok kolay ve ıyı gelıyordu derken ustte denemeye akrr verdık bıgun yılmadık yok kac ekz basarısız oldum derken bıgun yıne denedık aldım sonra hep ustte olmaya basladı hatta bı kez gırıs oldu mu uıstte hıc canın yanmadıgı gıbı zevk alma noktasnda da basarı yakalıyosun bu seferde altta zorlanmaya başladım ben amannn ne bıcım kadınız bılmem ne kıymetlıymıs anlamadım kı gıttı :1::1::1::1::1::1::1:
hiç sorma annem her telde söyler bana aman ha iyi sakla die:1::1::1::1::1::1: açıp bakıcam bu senınkıne altındanmı der :1::1::1::1: annem en buyuk destekcım dr onunla gdıp gelıorum her derdıme ortak yoksa napardım....sen bankacı falanmısın cnm öyle bi tahmın .......

bende altta daha kolay gelıyo ama gecen üstte denedım oda oldu hangisinde rahatsak onu deneyelim erkekler genelde farklı pozisyonlar sever galiba benimki biraz öyle

bende altta daha kolay gelıyo ama gecen üstte denedım oda oldu hangisinde rahatsak onu deneyelim erkekler genelde farklı pozisyonlar sever galiba benimki biraz öyle
benim kocanın pozısyon secıcek durumu pek yokda suan cok üzülüorum cok ona yaaaaa offf adam 35 şinde mutlu olucam dıe evlendi çektiği duruma bak bende çekiyorum evet ama o daha çok bunalımda biliorum...ama az kaldı sabah msj attım ben bılıyorum az kaldı nolur sabret dedim ona .........hadi yaramaz pisi sende bi msj atsana kocaya:21::21::21::21:

Back
X