- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #121.641
ne hakkı canımsağol canım çok teşekkürler yaptım sonunda valla hakkın var bunda:) hakkını helal et:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne hakkı canımsağol canım çok teşekkürler yaptım sonunda valla hakkın var bunda:) hakkını helal et:))
en kısa zamanda biz de olucaz inşallah ve kırıcaz o duvarlarısen hangi aşamadaydın?
inşallah canım ya duvar değil çin seddi mübarek:))) 9cm.deyim ama ilerleyemiyorum rahatça girmiyor .girdikten sonra içerde döndürüyorum falan ama girene kadar uğraşıyorum biraz... ikimiz aynı durumlardaydık diye hatırlıyorum. belki aynı zamanlarda gelin oluruz...
slm kızlar nabersiniz?? huzur ve berrayy çok tebrik ediyorum sizleriii yeni gelinlerimizzz.. hadi egzersizciler sıra sizdeee sizde kurtulacaksınızz..inci nbr cnm iyileştinmii nasılsın şuan??
geçmişi okudum da gülmekten kırıldım şu gecelik meselesine alın benden de o kadar.benmde var bikaç tane ama çok az giyindimm hoş giyinsemde eşimde odun anlamazki zatende:)) hatta gecelik giyindiğim zamanlar sert...me sorunu oluyo adam da haklı halbuki gecelik kışkırtmak için değilmidir ee niye benmkinde tam tersi etki yapıyoki:))bizim her işte olduğu gibi bu işte de ters hep:)))![]()
merhaba kızlar nasılsınız?ya kocama bişeyler oldu ben de anlayamdımönceden vaji konusunu açtığımda öffff püüüüfff olsun be hayatım derdi konuşmaktan kaçardı.geçen akşam arabada giderken konuştuk,forumdan bahsettim yine,yenenlerın oldugundan ve nekadar sevındıgımdn falan...o da konuşmaya başladı yok bu hastalık psikolojik,sen yaparsın korkacak bişey yok,egzersızlerıne devam et olacak,az kaldı,yok efendim ordaki zar dantel gibiymiş incecik bişeymiş falan!!!!
aboooowww yoksa sen forumu mu okuyorsun dedım hihihihi
sonra kızlarla msnde de görüşütğümü söyledim hiç kızmadı hatta sanki sizin beni motive ettiğinizi kabullenmiş gibiydi
dün görümcemler vardı egzersiz yapamadım.bugun onlar gittikten sonra kıpraşımlar olunca p..si deneyim dedım,ani harekette bulununca sıçradım yine
girer mi diye şekilden şekile girdim yok yok bulamadım yıne yerını bu da ayrı bır olay zaten
neyse yıne en son bızım mumlara kaldık 5cmlıkle basladım yıne ayakalrım yorulunca uzattım aparat ıcerde kaldı.bu şekilde içerde ne kadar süre tutmak lazım kızlar.ben 7cm gecmıstım onu ıcerde bekletmek ıstıyorum olur mu?
Not:Kocacım bu topiği okuyorsan eğer bence artık okumaaa yıp oluyor ama yaaa![]()
kuzum ayrıntı düşünme ben de öğretmenim düşünmücem ayrıntı filan diyodum ki aralık ocak gibi çalışma yapsam eylülde doğar 1. dönemi kapatırım filan ama yanlış ona takılırsan hiç olmaz stres sıkıntı etkiliyo akışına bırak.. hem bu sene 1. sınıflar için daha kolay diyolar ilk 3-3,5 ay oyun sonrası öğretim tarzında olcakmış hatta ilk dönem sadece e ve a verilcekmiş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama endişelenmeyin 1. sınıfçılar diyodu bir uzman.hatunlar dedim ya 1. sınıfları aldım bu sene ama ben bi de hamile kalmak istiyorum ama 1. sınıflar hele de bu sene çok meşakatli !napayım bilemedim yaş da gidiyo (29) sene sonunda mı hamile kalayım ya da götürebilir miyim şimdi ikisini birlikte napcam bilemedim ne zaman olacağını da Allah bilir gerçi ama bi akıl verin???? ay yenince ne de heves etmiştim bebek için....
slm kızlar nabersiniz?? huzur ve berrayy çok tebrik ediyorum sizleriii yeni gelinlerimizzz.. hadi egzersizciler sıra sizdeee sizde kurtulacaksınızz..inci nbr cnm iyileştinmii nasılsın şuan??
geçmişi okudum da gülmekten kırıldım şu gecelik meselesine alın benden de o kadar.benmde var bikaç tane ama çok az giyindimm hoş giyinsemde eşimde odun anlamazki zatende:)) hatta gecelik giyindiğim zamanlar sert...me sorunu oluyo adam da haklı halbuki gecelik kışkırtmak için değilmidir ee niye benmkinde tam tersi etki yapıyoki:))bizim her işte olduğu gibi bu işte de ters hep:)))![]()
bizim de aynı kuzum, ne zamanki pis pasaklı perişanım adam o zaman iyi oluyor. ben hazırlanıp giyinip süslenirsem dert oluyor. ben de saldım çayıra mevlam kayıra, normal halim neyse öyle dolaşıyorum. zaten makyaj süs püs sevmem, canıma minnet yaniforumda bu konuda aynı olan kaderdaşlarımsınız siz benim. sen, ben, sessizce ve ocean. kocalarımız pek nazlı bizim
püf desen etkileniyolar, gecelik giysek sertleşme sorunu oluyor, ilginç yani
![]()
kocası forumu okuyan ilk değilsin, benimki de okuyordu bazen. en çok başarı hikayemde ne yazacağımı merak ediyordu. yendikten sonraki gün işyerinde okumuş, gözleri dolmuş. kıyamam, pek duygulu yaa
erken deneme yapmışsın, sopamı göstereyim birazaparatı yerleştir ne kadar dayanırsan o kadar beklet. o çok faydalı ben gitgel yerine hep bekletme yaptım. çok güzel esniyor açılıyor o zaman. ben yarı oturarak yaptığım için bir elim aparatta (kaymasın diye) bir elim mausta sürekli oyun oynadım ya da tv izledim. o zaman nasıl zaman geçiyor anlamıyorsun bile. yatıyorum demişsin, müzik dinle kulaklıkla ya da kitap oku. ne istersen yani. o vakti rahatça geçirmeni sağlar aklın ordan uzaklaşınca his de kalmıyor inanamıyorsun zaten. geçen de yazmıştım bunu sanırım. bozma moralini çalışmaya devam
![]()
kocası forumu okuyan ilk değilsin, benimki de okuyordu bazen. en çok başarı hikayemde ne yazacağımı merak ediyordu. yendikten sonraki gün işyerinde okumuş, gözleri dolmuş. kıyamam, pek duygulu yaa
erken deneme yapmışsın, sopamı göstereyim birazaparatı yerleştir ne kadar dayanırsan o kadar beklet. o çok faydalı ben gitgel yerine hep bekletme yaptım. çok güzel esniyor açılıyor o zaman. ben yarı oturarak yaptığım için bir elim aparatta (kaymasın diye) bir elim mausta sürekli oyun oynadım ya da tv izledim. o zaman nasıl zaman geçiyor anlamıyorsun bile. yatıyorum demişsin, müzik dinle kulaklıkla ya da kitap oku. ne istersen yani. o vakti rahatça geçirmeni sağlar aklın ordan uzaklaşınca his de kalmıyor inanamıyorsun zaten. geçen de yazmıştım bunu sanırım. bozma moralini çalışmaya devam
![]()
valla bende sürekli mutfaktaki bulaşıkları makineye yerleştiriyodum mutfağı düzeltiyodum filan o sayede 1 saat filan içerde tuttuğum oluyodu şimdi düşünüyorum da ben baya aşmışım kendimi :)
yürürken çıkmıyor mu rahat hareket edebiliyor muydun ?
çıkmıyodu canım ancak ıkınırsam çıkıyodu onun dışında içerde uslu sulu duruyodu :)
sen artık sonlara gelmişsin canım ne güzel.bu hafta hedefim 9 cm di ama 7de kaldım.evde olsaymışım daha hızlı ilereleyecektım sanırım ama bu iş hayatı ömrümü yedi resmen1-2 gun ıcınde adet olucam ondan sonra verrr gazı evladım
bu ay bend de gelin olmak is-ti-yo-rummmmmmmmmmmmmmmm
ve senın de en kısa zamanda yeneceğine inanıyorum
buarada Çin Seddi iyimiş
bizim de aynı kuzum, ne zamanki pis pasaklı perişanım adam o zaman iyi oluyor. ben hazırlanıp giyinip süslenirsem dert oluyor. ben de saldım çayıra mevlam kayıra, normal halim neyse öyle dolaşıyorum. zaten makyaj süs püs sevmem, canıma minnet yaniforumda bu konuda aynı olan kaderdaşlarımsınız siz benim. sen, ben, sessizce ve ocean. kocalarımız pek nazlı bizim
:3ayy ben oyle pasakli pasakli paspal ciksam adammistemez bizimki birazz maceraci daha topuk sesini duydumu.....
![]()
:3ayy ben oyle pasakli pasakli paspal ciksam adammistemez bizimki birazz maceraci daha topuk sesini duydumu.....
![]()
incim benmkiyle nişanlıyken yolda telf açardım topuklu ayakkabımın sesini duyardı ve bundan etkilenirdi telden ama şimde nerdeeeeeeeeeeeeee o eski halinden eser yok şimdi![]()
kızlarrrrrrr....5cmle yarım saat beklettım.7cm cok rahat oldu suan onu da 20 dakkadır bekletıyorum.aparatı kalınlastırıp devam edeyım mı?![]()
incim benmkiyle nişanlıyken yolda telf açardım topuklu ayakkabımın sesini duyardı ve bundan etkilenirdi telden ama şimde nerdeeeeeeeeeeeeee o eski halinden eser yok şimdi![]()
Acaba bizimkidemi ilerde oyle olur:26:gerci simdi bu isi yaptikya ben her gun olmasada bi gun durup dierine deneyelim istiyorum adamda tik yokk dinlen yapioruz nasilsa yorgunm dio ben yapinca hergece tepeme coker saniodumben cokuyorm adama deneme zamaniiiii die ayyyy bu hallere dusecegm aklima gelmezdi