• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayırlı akşamlar arkadaşlar tesadüf sonucu denk geldım ve bayadır okuyorum sizleri gerçekten çok üzüldüm RABBİM tez zamanda (hastalıkmıdır?bilmiyorum ismini ne koydunuz her ne illetse yenmenizi nasip etsin...Ben sizleri anlıyamam ama dualarım sizlerle eşlerinize sabır sizlere kolaylıklar dilerim...ALLAH yar ve yardımcınız olsun....

zaten öyle yapıorum dua edıorum sabredıorum...ve yaptıktan sonrakı kocamı beklıorum ama hıc ümidim yok sanki yapsakta bu sorunlar bızde cok yaralar actı cnm anlattıgım kısım kücük bi kısım toparlanıp yaralarımızı sararız ınsallah...onun için fedakarlık sadece bu duruma sabretmek...ben hiç bi destek görmedım bak ıncıye kocası kac kere gttı onunla dr yalvarıorum kac aydır inat etti ben karısmam ne yaparsan yap dedi bumu evlilik neyse bosver.........

Haklısın ama zor zamanlardan geçiyorsunuz bi tarafın anlayışlı olması lazım gergindir heyecan yapmıştır durum böyle yansımıştır sana.sen de hassassın tabi fazla etkilendin.sen bi cesaretini toplayıp yen de ona sorarsın bunların hesabını başka şekilde :)

zaten öyle yapıorum dua edıorum sabredıorum...ve yaptıktan sonrakı kocamı beklıorum ama hıc ümidim yok sanki yapsakta bu sorunlar bızde cok yaralar actı cnm anlattıgım kısım kücük bi kısım toparlanıp yaralarımızı sararız ınsallah...onun için fedakarlık sadece bu duruma sabretmek...ben hiç bi destek görmedım bak ıncıye kocası kac kere gttı onunla dr yalvarıorum kac aydır inat etti ben karısmam ne yaparsan yap dedi bumu evlilik neyse bosver.........

umut egzersizde gayet iyi bir aşamadasın.. burdan sonra işin çok kolay.. bak sen diyordun ben 2 parmak yapsam yenmiş kadar sevinirim diye.. gerçekten sevinmelisin..adım adım yaklaşıyorsun.. eşinle durumuna gelince anlayışlı olmalısın.. erkekler bu konuda çok hassas..sen bu süreci atlattıktan sonra emin ol yaralar çok çabuk sarılır.. eşinin sana güvenmemesi meselesine gelince bunun sebebi sen olabilirsin.. yapamayacağını düşünmesine sen ikna etmiş olabilirsin.. yani 2 yıllık evliydin sanırım bu süreçte eşini buna inandırmış olabilirsin.. hatta bizler vaji. li olmasak bu işin çözümünün çok kolay olduğunu bilmesek nerdeyse bizler bile buna inanabilidik.. çünkü sen kendini buna inandırmıştın..ama bugün olduğunu gördün.. artık yapabileceğine inandın.. geriye tek bir şey kaldı o da eşini de inandırmak:16:

Birde arkadaşlar çok özel değilse bişi sormak istiyorum bu illet illa yeni evliykenmi oluyor?daha sonraları kadınların basına gelebılme ıhtımalı varmı?mesela dogumdan sonra falan merka ettım bilgi verirseniz sevinirim:17:

Umuuutt biraz sabir yuzdun yuzdun kuyruguna geldn bu illett adami sizofren edio inan sinir doldu adamlar kolay deil canm ne kadar anliolar bizi desekte yalan anlamiolar bi yerde agizlari acildimi ufacik cocuklar yapio korkacak ne var diebiliolar ...ama sukurler olsn esim dr konusundaa hep destekti kac dr gittik gikini cikarmadi sadece bu senin beyninde biter askm deyip dr yolunu tuttuk ....yaaa su foruma yeni isim koycam yada konu acicam vajili kadinlarin esleri....die

umut egzersizde gayet iyi bir aşamadasın.. burdan sonra işin çok kolay.. bak sen diyordun ben 2 parmak yapsam yenmiş kadar sevinirim diye.. gerçekten sevinmelisin..adım adım yaklaşıyorsun.. eşinle durumuna gelince anlayışlı olmalısın.. erkekler bu konuda çok hassas..sen bu süreci atlattıktan sonra emin ol yaralar çok çabuk sarılır.. eşinin sana güvenmemesi meselesine gelince bunun sebebi sen olabilirsin.. yapamayacağını düşünmesine sen ikna etmiş olabilirsin.. yani 2 yıllık evliydin sanırım bu süreçte eşini buna inandırmış olabilirsin.. hatta bizler vaji. li olmasak bu işin çözümünün çok kolay olduğunu bilmesek nerdeyse bizler bile buna inanabilidik.. çünkü sen kendini buna inandırmıştın..ama bugün olduğunu gördün.. artık yapabileceğine inandın.. geriye tek bir şey kaldı o da eşini de inandırmak:16:

haklı olabılırsın belkıde doğru sözlerındende galıba bunu anlıorum herkes yapsa bız yapamayız sen yapamazsın dıo bayaa ınandırmısım ...peki oraya gelenler sadece benmıyım ya onlar dıorum onlar senın gbı deildir dr da demıs bak dıo sanırım dr un sen bıraz zor bı hastasın asırı hasassın kelımesını söylemekle hata ettım ben beni anlasın neden bu kadar uzadıgnı anlasın dıe dedım ama oo baska yerden baktı hah bak dr ble anlamıs yapamıcanı dıo neyse evet sabretmelıyım sabır sabır sabır....saolun kızlar...

kızlarrrrr 9cm de oldu:52:piyuuuuuuuuuuu piyuuuuuuuuuuuuuu tey tey tey:64::64::64:tek seferde girdi biraz yanma oldu ama hemen geçti.buarda bende şimdiye kadar hiç kan gelmedı boyle olup da 10 cm de gelen var mı???

Bu arada ben de kendimden bi rapor vereyim..Üst pozisyondan korkanlar için söylüyorum ben asla asla dedim ama üst poz. alttan çoook daha kolaymış.Bugün öyle denedik tamamen ser..olmdığı için üstte yapmam şarttı eneeeem bi oturdum hiç hissetmedim bile girdiğini baskı falan olmadı ya alıştım ya da üst cidden kolay.He bi de jelsiz tabi..:32::32::32:

Masallah kuzuma.ayyy bennn napcam ya sanki oralarim kapandi unutmus gibi hissediom kendimi:(su hastalik bitsede denesemm bi daha.buarada ben emlasiz yapamiom haaaa bidr kizlarr aparatla dilator ayri seylermi aynilarmi merak ettmde..

Althea tebrik ederim kuzu az kaldi....bde aklima ne gelio kizlar ben dun gecenin sabahina adet oldumya bugun aksama kadar dusundumde benimki acaba sabaha aet oldun zarmiydi adetmiydi dermiydi die ne bilim bu braz zar konusunda hassasti iste aklima gelio dr da gdebilir desemde acaba oyle dusunurmuydu diorum ne bilim her serde bi hayir vardir deyip sabredicem rabbim neylerse guzel eyler vardir bir bildigi elbet....

şimdiye kadar bir sürü proje çizdim ama hiç birinde bukadar uğraşmadım cm lerle.meğer 1 cm 2 cm ne kadar önemli ölçülermiş:30:

Masallah kuzuma.ayyy bennn napcam ya sanki oralarim kapandi unutmus gibi hissediom kendimi:(su hastalik bitsede denesemm bi daha.buarada ben emlasiz yapamiom haaaa bidr kizlarr aparatla dilator ayri seylermi aynilarmi merak ettmde..

Yok yok öyle düşünme.Biz 1 haftadır tam olarak yapmıyoduk sadece ucu giriyordu ben de korkmadım değil ama hiç bi değişiklik yoktu daha rahttı hatta..Kapanma filan yok olmaz öyle bişi unut bi kere onu..

umuut canım eşinde sertleşme sorunu oluyordur, ondandır bu siniri. Geçer yakında. Suçu senin üzerine atıyor, diikkat et :20:, sakın kötü hislere kapılma :20:. Zor bir süreç ama atlatacaksınız :16:. Çünkü erkekler bu konuda çok gururlular, asla böyle bir sorunlarının olduğunu kabullenmek istemezler.

sizin desteklerinizle oldu bu aşamaya kadar geldim hepinize çok teşekkürler hakkınızı helal edin.yalnız şunu söylemeliyim ki 4 sattir çalışıyorum mumlarla bütünleştim artık:9::9::9:

Asıl senin azmin sayesinde kuzum..Çok çalıştın,çok yol katettin biraz mola ver bi kahve ısmarla kendine reglinden sonra eminim halayını çekicez:34:

Asıl senin azmin sayesinde kuzum..Çok çalıştın,çok yol katettin biraz mola ver bi kahve ısmarla kendine reglinden sonra eminim halayını çekicez:34:

oceannnn canım benim her zaman yardımıma koşuyorsun hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum:16:evet yemekten sonra güzel bir kahveyi hakettim sanırım,keşke karşılıklı içme imkanımız olsaydı:16:aparatı hiç çıkartasım yok yine gerilerim diye korkuyorum kalsın o ordaa diycem de sünnet çocukları gibi yürüyorum ya :3:

umuut canım eşinde sertleşme sorunu oluyordur, ondandır bu siniri. Geçer yakında. Suçu senin üzerine atıyor, diikkat et :20:, sakın kötü hislere kapılma :20:. Zor bir süreç ama atlatacaksınız :16:. Çünkü erkekler bu konuda çok gururlular, asla böyle bir sorunlarının olduğunu kabullenmek istemezler.

Saol cileklim bu is olana kadar sessizleri oynuorum alttan aliorum susuyorum...hee sonra nemi yapcam hic bse tabi ama dökucem kirginliklarimi kilic yarasi kelimelerini caresiz tek basima cirpinislarimin actigi yaralari hepsini dokucem ona cunku o doluysa bende dopdoluyum inan...bu arada cileklim ultrason aletini aldim saga sola heryere bastirdi dr yumurtaliklarimi gosterdi ne tuhafti yaaa:/

Back
X