• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

buraya danışmaya geldim ama kimse yok galiba,ben de şaşırdım eşimde anlamadı. annemi mi arayım ben şimdi. off ya. geçmişi okuyorum bir yandan. yenenlere çok sevindim hem de çok. umuta çok üzüldüm.ama derler ya en karanlık vakit güneş doğmadan önceki andır diye. inanıyorum onun için mutluluğa çok çok az kaldı. Allahım hepimize sabır versin ve bu sıkıntıları atlatmak için güç versin.

canım daha önceki aşamalarını çok bilmediğim için kafama göre bişey diyemem ama gel gelelim amaç zaten p..si alabilmek değil mi?eee siz de bunu yaptığınıza göre bence oldu da bitti maşallah tebriklerrrrr:32::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

buraya danışmaya geldim ama kimse yok galiba,ben de şaşırdım eşimde anlamadı. annemi mi arayım ben şimdi. off ya. geçmişi okuyorum bir yandan. yenenlere çok sevindim hem de çok. umuta çok üzüldüm.ama derler ya en karanlık vakit güneş doğmadan önceki andır diye. inanıyorum onun için mutluluğa çok çok az kaldı. Allahım hepimize sabır versin ve bu sıkıntıları atlatmak için güç versin.

monolog halayını çekiyorum, olmuş işte, tereddüt etme kuzum. gözünaydın allah başka dert vermesin. tamamı girdiyse bitti bu iş işte. acı hissetmediğin için olmadı sanıyorsundur, hepimiz inanmakta zorlandık, halaylar sana gelsiiiinn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: bugün çok bereketliyiz maşallah :nazar::nazar::nazar: hadi egzersizciler, gaza gelin aynen devaaaaam :10::10::10::10:

kızlar kusura bakmayın moralim cok bozuktu acmadım dün seansım cok iyi gecti tek parmak ıkı parmak ve cok az 3 parmak zar bır yrınden gıttı orta kalın bır zarın var dedi kanamam baya oldu...ben aglamaya basladım duygusallastım ben bu işi nası yapamadım dıe dr rahatsız oldum cnm ben esınde yok devam etmeyelım gerekırse sana bıdakıne maket koyalım gıt esınle dene ondada kanaman olsun dedı benım aglamamı yanlıs anladı tabı ısrar etsemde devam etmedı ben nasıl yapamamısım bu ısı dıe gözyası döktüm cunku hıc hıssetmemıstım zarın zedelenmesını üzüldüm beynımde yarattıgım senaryoya sonra ultrason aletınıde aldım yumurtalıklarıma baktım sonra anemlere gttım braz kötü hıssedıordum tamamen pskolojık tabı aksam benı al dıe tel actım benımkıne gerek yok kal yarın gel dedı o zaman anlamıstım aslında bseylerın yolunda gtmıcenı ısrar ettım gelıceksın ısımız var dedım geldı aldı benı...eve geldık mac ızledı..yatmaya yakın ben gttım hazırlıgmı yaptım geldı hadı dedım deneyelım öncekı sefer olmadı dıe hıc göstermedım gızlı surdum kremlerımı...ama hadı deyınce baktım moralı bozuldu sonradan cılgına döndü sımdıde ben kasılıyorum diee bagırmaya basladı cok kötü kavga ettik kalbım cok kırıldı istemiorum diyip durdu ben böyle yapamam dio baska bse demio sabaha kadar agladım gözlerim davul oldu neden allahım neden die feryat ettim sabaha kadar...sabah ta regl olmustum tuzu bıberi oldu hiç iyi deilim...ben asla mutlu olamıcam kızlar....ama yılmıcam tedavımı tamamlıcam bi şekılde bu işi yapıcam sonrada bılmıorum sonumuzu......

cnm senın adınahem sevindim hem üzüldüm sabırlı ol vazgecme yapıcaksın kocandan da destek görsen daha ıyı olucak bılıyorum ama erkekler bazen kabullenemıyo ıste sen kendını uzme zafer senın olucak............:64::64:

anam ağzınızdan ballar damlıyor Allahım oldu demi yaa... bumu yani demeden edemiyorum cidden:))
kızlar bu arada altta biraz önce yine denedik,git gel yaptırmadım çok,çünkü öyle yapınca bir basınç oluyo kasıklarım ağrıyo. canım acıdı altta benim kuruntum yüzünden sanırım. ammmaaaan be neyse ne yaptım ya düzelir heralde. valla yatım yaa... şaka gibi yaa...

teşekkür ederim kızlar 4 senedir bu forumu takip ediyordum burda arkadaşlarla egzersizler felan da yaptım ama başaramadım en son yasemin yıldız diye bi doktor var ankarada ona gittim normalde en geç 1 haftada çözüyormuş ama ben ildışından geliş gidiş yaptım o yüzden 3 haftayı buldu arada da gidemedik ramazanda iftarlar felan oldu o yüzden uzadı biraz ama değdi bu kadar kolay olcağını düşünmemiştim doktorum aynı zamanda kadın doğum uzmanı ve sadece bu işle yani vajinismusla ilgileniyor...çok mutluyum en son işte dün gece ben üstteyken denedik ve oldu:))çok kolaymış diyorum şimdi....İnşallah sizler de yenersiniz dualarım sizinle ben 4 yıldır çok uğraştım çok ağladım ç.ok yıprandım ama kurtuldum işte....

ee olmuş işte, gitgel yapmadığınız için tam anlamamışsın. Haydi halaya...
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
.

ne desem bilemedim ama bence sanki yenmişsin.. bunu söylemek benim için çok zor çünkü ben yapabildiğime 3. denemeden sonra inanmıştım.. kızlar inandırmak için baya uğraşmışlardı..eşin oldu diyorsa sende girdiğini hissettiysen yenmişsindir..tebbrikler

cilekli de oldu diyorsa o zaman halay çekebiliriz:52:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

işte bu kadardı anlayamayacağın kadar kolay.. çok çok tebrikler

canım daha önceki aşamalarını çok bilmediğim için kafama göre bişey diyemem ama gel gelelim amaç zaten p..si alabilmek değil mi?eee siz de bunu yaptığınıza göre bence oldu da bitti maşallah tebriklerrrrr:32::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

monolog halayını çekiyorum, olmuş işte, tereddüt etme kuzum. gözünaydın allah başka dert vermesin. tamamı girdiyse bitti bu iş işte. acı hissetmediğin için olmadı sanıyorsundur, hepimiz inanmakta zorlandık, halaylar sana gelsiiiinn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: bugün çok bereketliyiz maşallah :nazar::nazar::nazar: hadi egzersizciler, gaza gelin aynen devaaaaam :10::10::10::10:

Allahım halayım da mı çekiliyor. valla Allah razı olsun buradaki herkesten. çok garip birşey. Allahım herkese nasip etsin. bu derdin kökü kurusun Allahım inşallah.

teşekkür ederim kızlar 4 senedir bu forumu takip ediyordum burda arkadaşlarla egzersizler felan da yaptım ama başaramadım en son yasemin yıldız diye bi doktor var ankarada ona gittim normalde en geç 1 haftada çözüyormuş ama ben ildışından geliş gidiş yaptım o yüzden 3 haftayı buldu arada da gidemedik ramazanda iftarlar felan oldu o yüzden uzadı biraz ama değdi bu kadar kolay olcağını düşünmemiştim doktorum aynı zamanda kadın doğum uzmanı ve sadece bu işle yani vajinismusla ilgileniyor...çok mutluyum en son işte dün gece ben üstteyken denedik ve oldu:))çok kolaymış diyorum şimdi....İnşallah sizler de yenersiniz dualarım sizinle ben 4 yıldır çok uğraştım çok ağladım ç.ok yıprandım ama kurtuldum işte....

canımmm çok sevindim gözün aydınnn
beni hatırladın mı ???

teşekkür ederim kızlar 4 senedir bu forumu takip ediyordum burda arkadaşlarla egzersizler felan da yaptım ama başaramadım en son yasemin yıldız diye bi doktor var ankarada ona gittim normalde en geç 1 haftada çözüyormuş ama ben ildışından geliş gidiş yaptım o yüzden 3 haftayı buldu arada da gidemedik ramazanda iftarlar felan oldu o yüzden uzadı biraz ama değdi bu kadar kolay olcağını düşünmemiştim doktorum aynı zamanda kadın doğum uzmanı ve sadece bu işle yani vajinismusla ilgileniyor...çok mutluyum en son işte dün gece ben üstteyken denedik ve oldu:))çok kolaymış diyorum şimdi....inşallah sizler de yenersiniz dualarım sizinle ben 4 yıldır çok uğraştım çok ağladım ç.ok yıprandım ama kurtuldum işte....

cnm cok sevındım sende cok ugrastın allah baska dert vermesın ınsallahhh

canım bak sen daha yenmeden ultrason aletini kendin yerleştirmişsin, yenip de bundan korkanlar var, eşin senle gelmedi diye üzülme emin ol :%99 u gelmiyor çünkü bunu kadının sorunu olarak görüyor, gurur yapıyor yada utanıyor, bak sende olay bitmiş şimdi sen kovalayacaksın o kaçacak, sabır ve hısla üstesinden geleceksin.

MONOLOG,PAMUK ELMA ve HUZUR Hepiniziii ÇÇook tebrik ederimm nasıl mutlu oldum anlatamam. Ama ben Diyodum Hepimiz Eylül Gelini Olucaz diyee bakın sırayla gelin oluyoruzzz :46: Halayınızı çekmeye başlıyorum hemenn hadi teyyy teyy teyyy :52::52::46::46::13::64::64::64:

hehehe :27: bilmem kacinci saskin gelinimiz sen oldun :52::52::52::52::52::52: Tebrikler. :123:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

[sıze=3]tebrıkleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:[/sıze]

MONOLOG,PAMUK ELMA ve HUZUR Hepiniziii ÇÇook tebrik ederimm nasıl mutlu oldum anlatamam. Ama ben Diyodum Hepimiz Eylül Gelini Olucaz diyee bakın sırayla gelin oluyoruzzz :46: Halayınızı çekmeye başlıyorum hemenn hadi teyyy teyy teyyy :52::52::46::46::13::64::64::64:

inanın hala şoktayım.şaşkınım. Allahım herkese nasip etsin yürekten diliyorum. biraz normale dönsün nasıl yaptığımı da anlatıcam tam bir komedi. hepinize emeği geçen geçmeyen buradaki herkse sonsuz minnettarım.

kuzum ayrıntı düşünme ben de öğretmenim düşünmücem ayrıntı filan diyodum ki aralık ocak gibi çalışma yapsam eylülde doğar 1. dönemi kapatırım filan ama yanlış ona takılırsan hiç olmaz stres sıkıntı etkiliyo akışına bırak.. hem bu sene 1. sınıflar için daha kolay diyolar ilk 3-3,5 ay oyun sonrası öğretim tarzında olcakmış hatta ilk dönem sadece e ve a verilcekmiş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama endişelenmeyin 1. sınıfçılar diyodu bir uzman.

sağol kuzum ben de sonradan böyle düşündüm planlamamk lazım 1. sınıf okutmak bir engel olmamalı Allahım başka engeller çıkarmasın....

Back
X