- 19 Temmuz 2012
- 130
- 7
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #121.761
kızlar kusura bakmayın moralim cok bozuktu acmadım dün seansım cok iyi gecti tek parmak ıkı parmak ve cok az 3 parmak zar bır yrınden gıttı orta kalın bır zarın var dedi kanamam baya oldu...ben aglamaya basladım duygusallastım ben bu işi nası yapamadım dıe dr rahatsız oldum cnm ben esınde yok devam etmeyelım gerekırse sana bıdakıne maket koyalım gıt esınle dene ondada kanaman olsun dedı benım aglamamı yanlıs anladı tabı ısrar etsemde devam etmedı ben nasıl yapamamısım bu ısı dıe gözyası döktüm cunku hıc hıssetmemıstım zarın zedelenmesını üzüldüm beynımde yarattıgım senaryoya sonra ultrason aletınıde aldım yumurtalıklarıma baktım sonra anemlere gttım braz kötü hıssedıordum tamamen pskolojık tabı aksam benı al dıe tel actım benımkıne gerek yok kal yarın gel dedı o zaman anlamıstım aslında bseylerın yolunda gtmıcenı ısrar ettım gelıceksın ısımız var dedım geldı aldı benı...eve geldık mac ızledı..yatmaya yakın ben gttım hazırlıgmı yaptım geldı hadı dedım deneyelım öncekı sefer olmadı dıe hıc göstermedım gızlı surdum kremlerımı...ama hadı deyınce baktım moralı bozuldu sonradan cılgına döndü sımdıde ben kasılıyorum diee bagırmaya basladı cok kötü kavga ettik kalbım cok kırıldı istemiorum diyip durdu ben böyle yapamam dio baska bse demio sabaha kadar agladım gözlerim davul oldu neden allahım neden die feryat ettim sabaha kadar...sabah ta regl olmustum tuzu bıberi oldu hiç iyi deilim...ben asla mutlu olamıcam kızlar....ama yılmıcam tedavımı tamamlıcam bi şekılde bu işi yapıcam sonrada bılmıorum sonumuzu......
kuzum hayal kırıklığı olmuş anlayabiliyorum yalnız eşlerimizi de anlamak gerekiyor sanırım belli etmeseler de onların da içinde ne fırtınalar kopuyordur kimbilir stres heyecan..... gevşemenize kafanızı boşaltmaya birlikte iyi vakit geçirmeye çalışın biraz... bir süre bu konuyu uzaklaştırın kafanızdan planlamadan deneyin benim öyle olmuştu 3 parmaktan sonra kendimi hazır hissettim ama eşim bana 2 gün izin ver kendimi hazırlayayım dedi (ben o ana kadar hiç böyle birşey isteyebileceğini düşünmemiştim şaşırdım) ama sonra noldu hiç hesapta yokken ertesi gün sabah oluverdi akışına bırakın biraz güzelim birbirinizi dinleyin ve ben seni çok çok tebrik ediyorum umut son 10 günde inanılmaz aşamalar kaydettin sakın bunların heba olmasına izin vermeyin......