- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #121.821
anladım cnm saolassınistanbulda yeşim hanıma gidiyor bildiğim kadarıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnm saolassınistanbulda yeşim hanıma gidiyor bildiğim kadarıyla
Canimmm evet ben eerdaga gittim temmuz24te ama esim olmadan gittim kayinvalidrmlerun hbri olmadigi icin kacak gocek...oraya herkez eaiyle gelmisti ve cok insanla ciftle tanistik.muayene etti once dr vee ben dokunduramadim bile vajinismus seviyen yuksek dedi ve 5.5 milyar istedi esimi aradm aglayarak konud eger sonuc alacaksak kesin tedaviye basla dedi drla konustk aglayarak dedm eger yuksek diosunuz sonunda yapamiycaksam okadar para veremem hayir dedi 4gunde halledicez kesinn sonuc dedi ve basladik seanslara ilk gun bi aparatla calistirio seni asla yapamam derken oldu ev odevi verdi yapamam saniodum ama yaptm otelde 2.gun birazdaha ilerledik ama esli calismalar vardi esim.olmadigi icin yalnz yaptm derken son gun esim geldi 4.fallusla calistk ve evinize gidin biraz esinle calis sonra deneye gecin dedi olmaz dedm ya olmazsa ben kayseridn geliorm olurr dedigimi yapin siz esli odevleri yapmadinz dedi ve donduk kayseriye birgun esli deneme yaptk sonra esimin pen...le deneyelimm dedik olmadi aradm olur birazdaha calisin dedi ama firaatimz olmadi hic esim gec gelio yazlik eve gectk katinvalidemlerle falan derken burayi buldm.surekli yazistim aparatlari yapamadigim zamanlarda hep destek oldular nasil yapmam gerektigini soledirler veee motive ettiler yine denedk olmadi derken sabrim.kalmadi artk her aparati boyutu yapiorm esimle yapamiorum tekrar aradik dr ve bir gece gelin dedi gittik hipnoterapi yappti bide erkek pen..benzeyen dilator die bi aparatla calistirdi sonra eaimle aparat calismasi icin firsat verdisimle dilatoru yaptk sonra hipnozyapti derken otele gittik veee olduuuu...ben dr sayesinde icime biseyler alabildm cunku cok kotu son raddede bi hastaydm dokunamam bakamam elletemem dr bukonuda yardimci oldu cesaretsizdmm korkaktm yalnz basima alamazdimm o seviyede yani...ama biraz cesaretn varsa burda yenersn bu forum bana cesret moral motive oldu hep sordmmm yapamam dedigim an egz.sarilmami sagladilar bence okadat para dokmeden once egz basla bizler yardimci olalimm kalemle basla devami gelio drun yaptigi burdan farkli deil sadece ilk denemede onlar yerlestirio okadar keske ben yapabilseydm yalnizbasima oyuzden gittim dr.aklina takilan varsa sorrr cevaplarm tatlm sakbn korkma inan zorr deil aci yok agri yokkk bunu benim gibi biri soyluyo dusun ben cookk dr dolastm eserdagda yendm hakkini yiyemem ama bu forumn hakkinida asla odeyememmhosbulduk canım.öylemi inş. çarsamba gunune kadar gelırse ıncıozmen arkadasımız ondan bılgı alırım dedıgın gıbı ıı olur cunku carsamba gunu gıdıcez ama ben gıtmeden cozum yolu bulabılırmıyım bılmıorum esıme o kadar para verdırmeden bunu yapmak ıstıorum ama bılmıorum yapabılırmıyım kas gecvestıcı sakınlestırıcıyı bıde emlayı suruyım dıorum olsun bıtsın gıtmeden hallolsun bu iş dıorum ama yok kutuları elıme bıle alamıorum.duzenlı egzersız konusunda haklısın cok denedım basta yaptım sandım yalnıs yaptıgımı ogrenınce cok buyuk yıkım oldu bnm ıcın.sonra bı jınekologa gıttım egzersızı bana gosterırmısınız ıcerıyı bı gorıyım bısı gırsın oraya dedım bana dedıkı jınekolog cnm bnm burda ole bı teskılatım yok bunu sen kendın yapmalısın nıe yapamıosun bu yasta yapmıcaksan ne zaman yapcaksın dedı bana bende sorun o zaten yapamıorum dedım aynada mı yok bı aynayla nasıl yerlestırceımı gosterın barı dedım burda bı kac kısı yok sımdı olmaz dedı anlamadım bn ne demek ıstedı aynada vardı yanı basımda duvarda asılı elıne bıle almadı ozel hastaneydı bıde devlet de deıl sonra nefret ettım jınekolglardan da egzersızden de
canım verdiğin bilgiler için tesekkur ederım ben ne derece vajınusmusum tam emın deılım ama kotuye ılerledım olarak goruorum kendımı catala oturabılıorum muaynedende korkmuorum ama egzersızlerı yapamıorum parmagı oraya yerlestıremıorum bılen bırının bana gostermesıne bnmde ıhtıyacım vr ıstanbuldayım bn burda da doktorlar vardır netten arastırdım ama denk gelmedım yakın cevrelerde ıkı jınekologa gıttım ama vajınusmusla cok ılgılenmedıler hatta hıc neyse bende aynı senın gıbı dusundum bırının oraya bısı yerlestırmesı gerekıo bılen bırının bana gostermesı gerekıo dusuncesındeyım bu yuzden gıtmek ıstıorum bendeCanimmm evet ben eerdaga gittim temmuz24te ama esim olmadan gittim kayinvalidrmlerun hbri olmadigi icin kacak gocek...oraya herkez eaiyle gelmisti ve cok insanla ciftle tanistik.muayene etti once dr vee ben dokunduramadim bile vajinismus seviyen yuksek dedi ve 5.5 milyar istedi esimi aradm aglayarak konud eger sonuc alacaksak kesin tedaviye basla dedi drla konustk aglayarak dedm eger yuksek diosunuz sonunda yapamiycaksam okadar para veremem hayir dedi 4gunde halledicez kesinn sonuc dedi ve basladik seanslara ilk gun bi aparatla calistirio seni asla yapamam derken oldu ev odevi verdi yapamam saniodum ama yaptm otelde 2.gun birazdaha ilerledik ama esli calismalar vardi esim.olmadigi icin yalnz yaptm derken son gun esim geldi 4.fallusla calistk ve evinize gidin biraz esinle calis sonra deneye gecin dedi olmaz dedm ya olmazsa ben kayseridn geliorm olurr dedigimi yapin siz esli odevleri yapmadinz dedi ve donduk kayseriye birgun esli deneme yaptk sonra esimin pen...le deneyelimm dedik olmadi aradm olur birazdaha calisin dedi ama firaatimz olmadi hic esim gec gelio yazlik eve gectk katinvalidemlerle falan derken burayi buldm.surekli yazistim aparatlari yapamadigim zamanlarda hep destek oldular nasil yapmam gerektigini soledirler veee motive ettiler yine denedk olmadi derken sabrim.kalmadi artk her aparati boyutu yapiorm esimle yapamiorum tekrar aradik dr ve bir gece gelin dedi gittik hipnoterapi yappti bide erkek pen..benzeyen dilator die bi aparatla calistirdi sonra eaimle aparat calismasi icin firsat verdisimle dilatoru yaptk sonra hipnozyapti derken otele gittik veee olduuuu...ben dr sayesinde icime biseyler alabildm cunku cok kotu son raddede bi hastaydm dokunamam bakamam elletemem dr bukonuda yardimci oldu cesaretsizdmm korkaktm yalnz basima alamazdimm o seviyede yani...ama biraz cesaretn varsa burda yenersn bu forum bana cesret moral motive oldu hep sordmmm yapamam dedigim an egz.sarilmami sagladilar bence okadat para dokmeden once egz basla bizler yardimci olalimm kalemle basla devami gelio drun yaptigi burdan farkli deil sadece ilk denemede onlar yerlestirio okadar keske ben yapabilseydm yalnizbasima oyuzden gittim dr.aklina takilan varsa sorrr cevaplarm tatlm sakbn korkma inan zorr deil aci yok agri yokkk bunu benim gibi biri soyluyo dusun ben cookk dr dolastm eserdagda yendm hakkini yiyemem ama bu forumn hakkinida asla odeyememm
cnm bıde kayserıden gıtmıssın ya dort gun sonra evınızde deneyın demeseymıs daha ii olarmış acaba ben gıtsem banada ole mı der gercı ben esımle gıdıcem senın yazılarını okudum gecmıste yazdıklarını ii geldi de peki ıkıncı kez gıttıgınızde de para odedınızmı
hay Allah ya desene duzgun bı doktor bulamıycm ben kendı kendıme yapamıorum cok gerılerdeyım en azından bı kere baska bırı tarafından bılen bbırı acıtmadn ıcerı ıtebılck bır doktor tarafından yapılırsa sonrasını bende yapabılırım dıe dusunuorum ama y
benım hamıle oldugum mujdesını sıze o vrmıstı nasıp ettı onun mujdesını de ben verıyorum.
canım arkadasım gülsevdam hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
benım hamıle oldugum mujdesını sıze o vrmıstı nasıp ettı onun mujdesını de ben verıyorum.
canım arkadasım gülsevdam hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Kesinlikle esinle git derim ve sen benim kadar zor bi hastaya benzemiosun hemen yaparsin ya ben catala oturuken titreyip bagirmaya basladmm adam girdi noluyo dio oyle kastimki belimm yukardaydi hep ve terledi hicc dokundurmadn dedi gercektende oyeyyyim senn yaparsin ya biraz gayret tatlimm 2.gitmemizde olmasaydi ben isteyecektm parami :) zatenn sert konustm biraz dedim ben iime bise alabilmek icin basvurmadim size esimle iliskite giremiyorz die geldm dedm ama dr alttan aldi dediki sen pen..direnc gosteriosn eslide calisma yapmamisinn dedi ee hakliydi bise diemedim sonra baya calistirdi bir gunde 4 seans girdim para istemedi ama basta iyi konuss pazarlikta yap ben yapamadm esim olmayinca yanimda sen bi goz kalemiyle falan fene ela krem al biraz masaj yaparak sur sonra o kaleme prez..tak ucuna emla dier yeree bepanthen sur nefes al verirkenn it yvas yavas agri yok aciyok sadece basinc oluyoo haa buarada dra carsamba gidersen aylaya coookkk slm sole kayseridennn de o bilir adim inci diil :))))25agustosta yenmis de....
bu arada sende dr a gıtmeden once egzersız yapabılıomuydun dr dan sonra basladım egzersıze yazmıssın ama tm emın olmak ıcın tekrar sorıyım dedım
Yokk caimm sadece dudaklardan tutup acio ayirio biraz icine bakabilmek icin sonra sadece isaret parmagini ilk bogumu sokuyoms ama ben yaptiramadim iste bagirip kasilmaktan direk kalktm masadan...canm bıde ılk muayne esnasında vajınaya bakarken ıcerı bısı sokuomu bısı anlatmadan sormadan etmeden ıcerı bısıs sokuomu
hım anladım cnm pekı muayneyı doktor kendı mı yapıo hanı erkek ya ondan rahat olamam dıe dıorum burada ıkı defa jınekolaga gıttım bayandı erkege hıc gıtmedım keske bayan muayne etse yıne ama basa gelen cekılıo para ıadesı yapıomusmu gerckten peki su an ne durumdasın cinselilişkiniz ii yondemı ılerlıo artık
Yapacagi herseyi anlatio once ayla suan krem surdum masaj yapiorim simdi nefes al ver rahatla sonra hazir hissettiginde yvas yavas iticem rahatsiz oldugun yerde sole beklicem rahatlamani die surekli anlatio sana baktn girdirmesine izin vermion o bi sekilde seni kandirio bi bakmisin girms ben inanamadmm nasi girdimi icimdemi die :) ben yeneli 2hafta oluo tatlm 4kez denedik ve gayet iyii dahada alisicam ilk giris oldumu devami kendiliginden gidio zaten.sonra regl oldm derken dun denedik hemde jel falan kullanmadan oldu yapuoruz artk alistim simdi sira hizlanmada ...hım anladım cnm pekı muayneyı doktor kendı mı yapıo hanı erkek ya ondan rahat olamam dıe dıorum burada ıkı defa jınekolaga gıttım bayandı erkege hıc gıtmedım keske bayan muayne etse yıne ama basa gelen cekılıo para ıadesı yapıomusmu gerckten peki su an ne durumdasın cinselilişkiniz ii yondemı ılerlıo artık
kızlar merhaba... gülsevdam hayırlı olsun hamileymişin ALLAhım sağlıklı analı babalı çocuğnu kucağna almanı nasip eylesin... bu arada ocean sela ve aykurt cidden yeniden ve artık son olarak ihtiyacım var sizlere.... cidden ramazan öncesi baya ilerlemiştim okadar olumsuzluklar yaşadım ki... zaten çatırdayan yaşamım pamuk ipliğne bağlı hale geldi ne olur internette olsa burdan cidden güç alıyorum... baya ilerlemiştim kegel de aparatlarda ama şimdi hiç bişeyle uğraşamıyorummmm.. artık eş olan şahısdaa zaten desteklemeyen yapısıyla artık dahada yıkıcı tavırlar takınmakta.. bıktım usandımmm.... ne olur dua edin bana