• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm sen nasılsın cınsel hayat bebek calısmaları iş hayatın umarım hersey yolundadır cımcıme....bu arada dr bıde antıbıyotık yazdı bana minik bi enfeksiyonun var dedi 3 4 hap falan var ıcınde...sormadım orda heyecandan zaten unutuyorum hep bu sefer herseyı yazıcam :) bebek ıcın önemlı bsey deıldır ıns.....cok mınık dedı ama ne zaman regl olmustun sen dıede sordu o geceye oldum zaten...

umut canım senıın yaklaşık kaç cm ya da kaç parmakta kırmızı geldı?
cnm ben daha sonra yanı aldıktan sonra aynayla bakmak ıstersem bak dıo dr heyecanlanıorum ama 3 parmagı tamamen almadım bunu bılıorum gırısten sokarken zar bı yerınden gttı dıe gösterınce dr aglayınca bıraktı dr...rahatsız oldum ben esın yok cnm dedi sonra ultrason aletı aldım ama o 3 parmak kadar deıldı sanırım cnm....ama benım zar dokusu braz kalınmış

Son düzenleme:
kızlar yaaaa egzersizde kırmızı gören var mı? varsa kaç cm de gördü???Ben de hiç gelmedi bozuldu mu bozulmadı mı anlayamadım.sadece ilk deneme yaptığım gün kahverengimsi lekelenmem olmuştu ama 1-2 gün sonra adet oldum.bu konuda fikri olan var mııııııııııı?:26::26::26:

cnm sen nasılsın cınsel hayat bebek calısmaları iş hayatın umarım hersey yolundadır cımcıme....bu arada dr bıde antıbıyotık yazdı bana minik bi enfeksiyonun var dedi 3 4 hap falan var ıcınde...sormadım orda heyecandan zaten unutuyorum hep bu sefer herseyı yazıcam :) bebek ıcın önemlı bsey deıldır ıns.....cok mınık dedı ama ne zaman regl olmustun sen dıede sordu o geceye oldum zaten...
Benim herşey allak bullak, bebek çalışması yok canım, ilaç kullandığım için uzun süre bebek yapmamamız gerekiyor :/.

Son düzenleme:
cnm ben daha sonra yanı aldıktan sonra aynayla bakmak ıstersem bak dıo dr heyecanlanıorum ama 3 parmagı tamamen almadım bunu bılıorum gırısten sokarken zar bı yerınden gttı dıe gösterınce dr aglayınca bıraktı dr...rahatsız oldum ben esın yok cnm dedi sonra ultrason aletı aldım ama o 3 parmak kadar deıldı sanırım cnm....ama benım zar dokusu braz kalınmış

:52::52: bunlari umuut yaziyor, bugünleri de gördük. facar da birgün yazicak böyle seyler insallah.
ultrason aleti he, mikiyi alan bile korkuyor ondan :9: 10 gün sonra belki ben de tanisicam onla, tirsmiyor degilim.
halayini cekicez senin yakinda miki tek disi kalmis canavar.

Benim herşey allak bullak, bebek çalışması yok canım, ilaç kullandığım için uzun süre bebek yapmamamız gerekiyor :/.
herşeymi :/ yaa aman deme öyle vajiyi aşan bir çiftin aşamıcagı hıc bır sorun yoktur allahın ıznıyle cnm ....
:52::52: bunlari umuut yaziyor, bugünleri de gördük. facar da birgün yazicak böyle seyler insallah.
ultrason aleti he, mikiyi alan bile korkuyor ondan :9: 10 gün sonra belki ben de tanisicam onla, tirsmiyor degilim.
yaaaa hiç sorma şaka gbi biri beni çimdiklesin:))))))insallah naptı ne etti bılmıorum senın haberın varmı msn de acmıor daha.....kız vallahamı mıkıyı alandamı korkuyo ondan....a a a :19::19: ne varmıs cnm onda korkucak oda neymiş cuuup die kayıverior :52::52: hemde ıkıncı seansı mınımum anestolla gecırdım ben hiç hissetmedim...hele bana bak nasılda hava atıorum:52:

canım hiç korkma korkucak bse yok rahat ol gevşeee o kendi kayıverıcek zaten derin nefes al ve sakin ol :37::9::52::1: ayyy iki hava atım bee zealea:27::27:

Son düzenleme:
aparat gibi bişey, korkulacak bişicik yok, kendine güven :13:.

cnm benm mesaj attım saana geldımı
sımdı cvp yazdım cnm sevindim zaten bu işin tek yöntemi var egzersız işinin ehli oldumu illa ünlü vajınusmus dr u olmasada olur cnm....
umuut cum cidden yazdıklarını okudukça senin adına çok seviniyorum,maşallahın var..
saol cnm ayyyy cokmu havaya gırdım ne demıs buyuklerımız...dereyi görmeden paçayı sıvama:))) ama ucundan gördüm cnm dereyi ben :) sen ne durumdasın cnm...

sımdı cvp yazdım cnm sevindim zaten bu işin tek yöntemi var egzersız işinin ehli oldumu illa ünlü vajınusmus dr u olmasada olur cnm....

saol cnm ayyyy cokmu havaya gırdım ne demıs buyuklerımız...dereyi görmeden paçayı sıvama:))) ama ucundan gördüm cnm dereyi ben :) sen ne durumdasın cnm...

yok yok maşallah bu kadarını yaptın ya çok az kaldı halayıını çekmeye,ben de egzersize başlıycam 2 gün ara verdim biraz moral bulmak için siteyi açtım..

Back
X