- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #122.181
cnm ciğerim gözüm ben bu yukarda yazdıgın mesajların kitabını yazdımsuan kaçış yapıosun konuyu deıştırıosun farkındasın sende...güzel arkadasım benım yaparsın benıde gecersın nıe mi cunku ben bugun senın hemen cıkıp oldugun muayeneyi nasıl yapabıldım bılıomusun gzyasları hemsıreye sarılmalar zırlamalar cocuk gbı korkuyom dıe dr gözüne bakmalar...sımdı benden dahamı kötüsün sen deılsın benden cok ıyısın ve benıde gecersın ama suan beynın kacıo bılıosun dimi
bak bana 3 yıla gdıorum sen daha 1 yıllı gecıosun benım her gecen ay ılışkim zedelenıor bana asık adam uzaklaşıor şimdiiiiiiii hemen denioruz tamammıııııı........
Allah korusun kusum dunku yazdıklarını bende okudum 8 yıldır asıkmıssın kocana Allah ayırmasın inş. 3 yıl dolmadan bıtsın bu ıs sende rahatla.aglatckasın benı duygusala baglatttın bak beni.olsun aglamaya zırlamaya bakmıcaksın soonuca bak sen ıkı parmak aldınmı muayne sonunda aldın daha ne olsun devamı corap sokugu gıbı gelcek bence kacmıorum tmm egzersıze gıdıcem sımdı yanı oturcm egzersıze