• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yupppiii oldu sonunda olduuuu:10::10::10::10::10::10:bitti bu iş gelin mi oldum nedir:52::52: burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii:52::52::52:

yupppiii oldu sonunda olduuuu:10::10::10::10::10::10:bitti bu iş gelin mi oldum nedir:52::52: burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii:52::52::52:

canım çok çok sevindim hayırlı olsun geçmiş olsun artık sen de vajisiz günlere yelken aç...:))) süpersin gelsin halaylar...(halay ikonum yok ama senin için çekiyorum evde) Rabbim başka dert vermesin...bize de çok dua et olur mu?

canım çok çok sevindim hayırlı olsun geçmiş olsun artık sen de vajisiz günlere yelken aç...:))) süpersin gelsin halaylar...(halay ikonum yok ama senin için çekiyorum evde) Rabbim başka dert vermesin...bize de çok dua et olur mu?

bendede halay şeysi yokk ama içimde davullar zurnalar amannn...:32::32::32: bu arada beyim netten bı jel şiparş vermiş anestezi etkili ugurlu geldı valalhii....:Dadını sabah yazrımm şimdi beyım hayrola demsin:1::1::1::1:

canım şunu anlayamadım ben şimdi kulak çöpünü zor almışsın anladığım kadarıyla kız değilim diyorsun ya daha önceden ilişki oldu da sonra mı yapamadın? yani önce kızlık zarın bozuldu da sekonder dediğimiz vajinismustan mı oldun?[/QUOT

kusura bakmayın baştan anlatayım... ben 2 aylık evliyim.. ilişkiye giremedik kadın doğum uzmanına gittik.. emla krem ve pasiflora şurup verdi.. ozaman yapabildik... ama 2. kez emla kremi sürdüğümde aşırı yanma oldu.. yapamadık.. psikiyatriye gittik vajinismus olduğumu söyledi.. egzersiz verdi...

kusura bakmayın baştan anlatayım... ben 2 aylık evliyim.. ilişkiye giremedik kadın doğum uzmanına gittik.. emla krem ve pasiflora şurup verdi.. ozaman yapabildik... ama 2. kez emla kremi sürdüğümde aşırı yanma oldu.. yapamadık.. psikiyatriye gittik vajinismus olduğumu söyledi.. egzersiz verdi...[/QUOTE]

anladım şimdi canım ilk ilişkiye girdiğinizde kan gelmişti yani o zaman. şimdi gelen kan bence iki sebepten dolayı olabilir birincisi adetin yeni bitmişti o yüzden kalan kısmı gelmiştir belki ikincisi de ilk ilişkide tam olarak yırtılmayan bir kısım zarın varsa sonradan da kan gelebiliyormuş az rastlansa da birkaç defa kanayabilirmiş yani...benim fikrim bu tam nedenini bilemem tabii.

umuut, sumeku, ocean nerelerdesiniz?
ben bugun calisma yapamadim görüsmelerim vardi...zaten bugun dümen recetesini yapicami söylemistim, hic bi yerde o bahsettigim spreyi bulamadim lokal anestezik olanini. siparis verdim yarin gidip alicam. yarina kaldi yaniiiiiii

kusura bakmayın baştan anlatayım... ben 2 aylık evliyim.. ilişkiye giremedik kadın doğum uzmanına gittik.. emla krem ve pasiflora şurup verdi.. ozaman yapabildik... ama 2. kez emla kremi sürdüğümde aşırı yanma oldu.. yapamadık.. psikiyatriye gittik vajinismus olduğumu söyledi.. egzersiz verdi...

anladım şimdi canım ilk ilişkiye girdiğinizde kan gelmişti yani o zaman. şimdi gelen kan bence iki sebepten dolayı olabilir birincisi adetin yeni bitmişti o yüzden kalan kısmı gelmiştir belki ikincisi de ilk ilişkide tam olarak yırtılmayan bir kısım zarın varsa sonradan da kan gelebiliyormuş az rastlansa da birkaç defa kanayabilirmiş yani...benim fikrim bu tam nedenini bilemem tabii.[/QUOTE]

anladım... benim aklıma bir ihtimal daha gelmişti... acaba yanlış yönemi itiyorum ...2 saat uğraştım.. ittim girmedi.. çok az bir kısmı giriyor k ulak çöpünün... siz biliyorsanız söylemisiniz tam olarak ... çok sıkıldım bu durumdan:((

umuut, sumeku, ocean nerelerdesiniz?
ben bugun calisma yapamadim görüsmelerim vardi...zaten bugun dümen recetesini yapicami söylemistim, hic bi yerde o bahsettigim spreyi bulamadim lokal anestezik olanini. siparis verdim yarin gidip alicam. yarina kaldi yaniiiiiii

Canmm oncelille gecms olsn bu psikolojik bi rahatdizlk moralini bozmak istemem ama o yontemi bendedenedm olmanisti.bence hic alma arama yani tek yapman gereken parmak aparat egzersizi beynin biseylerin vajiye girdigini idrak etmeli...ama yinede sen bilirsin...

anladım... benim aklıma bir ihtimal daha gelmişti... acaba yanlış yönemi itiyorum ...2 saat uğraştım.. ittim girmedi.. çok az bir kısmı giriyor k ulak çöpünün... siz biliyorsanız söylemisiniz tam olarak ... çok sıkıldım bu durumdan:(([/QUOTE]

ıkınıp deliği gördün ya canım önce kulak çöpünü deliğe yerleştir sonrada yavaşça popona doğru eğik bir açıyla ittir yani şöyle yapsan daha rahat edersin yarı yatar biçimde popona yastık koy hafif eğimli bi şekilde yat sonra da pona doğru ittir yukarı veya dimdik değil yani...

anladım... benim aklıma bir ihtimal daha gelmişti... acaba yanlış yönemi itiyorum ...2 saat uğraştım.. ittim girmedi.. çok az bir kısmı giriyor k ulak çöpünün... siz biliyorsanız söylemisiniz tam olarak ... çok sıkıldım bu durumdan:((

ıkınıp deliği gördün ya canım önce kulak çöpünü deliğe yerleştir sonrada yavaşça popona doğru eğik bir açıyla ittir yani şöyle yapsan daha rahat edersin yarı yatar biçimde popona yastık koy hafif eğimli bi şekilde yat sonra da pona doğru ittir yukarı veya dimdik değil yani...[/QUOTE]

çok teşekkür ederim.. siz yendiniz mi peki?? ne kadar sürer bu durum.?? ben daha yeni evime geldim.. ailelerin yanında çok fazla yapamadım egzersiz.. her gün yapmam gerekiyordu aslında... yarın yeniden deniyeceğim...

Canmm oncelille gecms olsn bu psikolojik bi rahatdizlk moralini bozmak istemem ama o yontemi bendedenedm olmanisti.bence hic alma arama yani tek yapman gereken parmak aparat egzersizi beynin biseylerin vajiye girdigini idrak etmeli...ama yinede sen bilirsin...

kiz aynen ne morelimi bozuyon bakayim? :D ben esimin mimisinin basini alabiliyorum sonra aciyor diye böyle denicem. isaret parmagim da yarisini aliyorum ama huylaniyorum kendime dokunamiyorum o yuzden böyle denicme. yarina kadar da buraya bakmicam ayol ne morel bozdun :D yarin gece insallah halaylarim cekilmeye baslar, halay basim da sen olursun :D

Evet canım sorma gerçekten ne kadar zor yaşayan anlar ve bilir sadece Allah yaşayan çeken herkeze acil şifalar güç takat moral dayanma gücü versin özelliklede eşlerimize ,aslında herşey bizim elimizde ama beynimize söz geçiremiyoruz belkide ısrar etmiyoruz ama denemeye devam dediğin gibi pozisyon üzerinde çalışma yapmam gerek sanırım artık mum falan çocuk oyuncağı zaten kayıp gidiyor içeri ilk girişte insan zorlanıyor ileri az itince uzay boşluğu gibi :) ama vücut anlamıyor bunu çok basit olan bir şeyin hayatımızı karartmasına izin veriyoruz mutluluğumuzu erteliyoruz engelliyoruz tez zamanda kurtulup hep birlikte halaylar çekeriz burada kutlarız inşallah dediğin gibi deme sırası bizlerede gelsin Allahın izni ile.Teşekkürler canım inan insana bu tarz yazılar moral umut azim veriyor durmak yok çalışmalara devam diyelim o vakit :))

rica ederim her sorunu burada yazabilirsin her zaman. paylaşarak rahatlıyor insan. çoğu arkadaş ,ben de dahil, pozisyonda takılıyo. zaten oraya bir şey gireceğini kabullendikten sonra olmaması için hiç bir sebep yok. Allahım en kısa zamanda kurtulmayı nasip etsin.

çok teşekkür ederim.. siz yendiniz mi peki?? ne kadar sürer bu durum.?? ben daha yeni evime geldim.. ailelerin yanında çok fazla yapamadım egzersiz.. her gün yapmam gerekiyordu aslında... yarın yeniden deniyeceğim...[/QUOTE]

ben de yenmedim daha egzersiz aşamasındayım henüz. inşallah yeneriz ben de mum yapıyorum 10cm.deyim şu an 1cm.daha kalınlaştırınca deneme yapcam eşimle. bu durumu yenme süresi herkese göre değişiyor canım şimdi 1haftada yenen de var 1-2ayda yenen de... ben adamakıllı egzersize başlayalı 1ay olcak ama araya tatil regl falan girdi toplamda 15gün ancak yapmışımdır bakalım bekliyorum olacağı zamanı. sen hergün egzersizini yap sonra da buraya yaz disipline ediyor insanı.ama hiçbir zaman erteleme çünkü erteledikçe iş uzauyor zorlansan da devam et egzersizlere nefes al verince kulak çöpünü ittir sonra da bakkal mumuna geçersin.ama her zaman üstüne eldiven veya prezarvatif geçir hijyen açısından...

çok çok çok sevindim Allah başka dert vermesin:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64
bebişler gelsin:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
başarı hikayeni bekliyoruz merakla:21::21::21::21::21::21::21::21:

çok teşekkür ederim.. siz yendiniz mi peki?? ne kadar sürer bu durum.?? ben daha yeni evime geldim.. ailelerin yanında çok fazla yapamadım egzersiz.. her gün yapmam gerekiyordu aslında... yarın yeniden deniyeceğim...QUOTE .!.:
canım parmağınla denesen olmuyor mu? o zaman yönünü daha iyi anlayabilirsin.serçe parmağına jel sür ıkınırken değdirmek dene bakalım.aynaya bakarak yap,yere yastık koyup otur. bacaklarını kırıp ayır.öyle dene.zaten sen kendini ayarlarsın yaptıkça.

Son düzenleme:
Back
X