• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:46::46::46::46::46::46:bibliyofil tebrıkler canım ALLAh baska dert vermesın ınsallah cok sevındım canım darısı basımıza ınsalla Allah bır an once duzene koymayı nasıp etsın hayırlı bebısler nasıp etsın ınsalla:52:

yupppiii oldu sonunda olduuuu:10::10::10::10::10::10:bitti bu iş gelin mi oldum nedir:52::52: burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii:52::52::52:

bibliyofil tebrik ederim..bak bitti işte kurtuldun sonunda.. inşallah herkesler kurtulacak:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

tebrikler bibliyofil :)darisi basimiza artik :)
turkuaz nasil gecti muayenen takip edememdim..ne asamadasin su anda?ben 1 yil 3 aylik evliyim hala ugrasiyorum..
canım bende bır yıl uc aylık evlıyım bende ugrasıorum cok zor gercekten bu sureclerı atlatmak.dr ii gectı gıbı ben daha oncede burda egzersız yapmaya calısmıstım arkadaslar o kadar anlatmasına ragmen egzersızı yalnıs yapmısım neyse farkettım sonradan ama yıkıldım dr bana gostersınn dıe gıttım ıı de bı kadına denk geldım bana sormadan bısı yapmadı gırısı ve yonunu gosterdı bır bucuk boum parmagı yerlestırmeme yardımcı oldu sonra kendı de yerlestırdı daha ılerı gıdersem kızlıgın bozulur bn yapmak ıstemem dedı esım bısı demez bılıo egzersızle gıdebılıceını dedım ama bugun bu kadar kalsın dedım ole kaldı evde sen bı ıkı gun ugras tekrar gelırsın dedı ıstedıgın zaman gel dedı ara ole dedı gercı olsun sorun deıl eve cok yakın gıderım sıkıntı olmaz gıtmek sorun deılde su egsersızlerı bı yapabılsem arkadaslar 10 cm fılan yazıolar ya ben sasırıorum bende oralara gelebılcekmıyım bigun

amin insallah suan hala bı garıplık var acaba yıne olur mu dye olur ama artık dimi:9::9::9::9:
yok cnm olmaz olurmu sen artık vajı defterını kapattın sayılır olur olur ohh sıkıntılı gunlerın sona erdı Allah ım mutlu huzurlu saglıklı bı evlılık ve cınsel hayat nasıp etsın bundan sonrası ıcın ınan cok sevındım benm de yuregım hopacık ettı burada.hem kuzum nıe olmasın daha baksana ortaya karısık bısıler yapmıssın bı pozısyon olmassa otekını tuttrursun yuru be kım tutar seni.gel kız opcem seni cok sevındım ay:54:
:54::54:

canım bende bır yıl uc aylık evlıyım bende ugrasıorum cok zor gercekten bu sureclerı atlatmak.dr ii gectı gıbı ben daha oncede burda egzersız yapmaya calısmıstım arkadaslar o kadar anlatmasına ragmen egzersızı yalnıs yapmısım neyse farkettım sonradan ama yıkıldım dr bana gostersınn dıe gıttım ıı de bı kadına denk geldım bana sormadan bısı yapmadı gırısı ve yonunu gosterdı bır bucuk boum parmagı yerlestırmeme yardımcı oldu sonra kendı de yerlestırdı daha ılerı gıdersem kızlıgın bozulur bn yapmak ıstemem dedı esım bısı demez bılıo egzersızle gıdebılıceını dedım ama bugun bu kadar kalsın dedım ole kaldı evde sen bı ıkı gun ugras tekrar gelırsın dedı ıstedıgın zaman gel dedı ara ole dedı gercı olsun sorun deıl eve cok yakın gıderım sıkıntı olmaz gıtmek sorun deılde su egsersızlerı bı yapabılsem arkadaslar 10 cm fılan yazıolar ya ben sasırıorum bende oralara gelebılcekmıyım bigun

iyi bakalim ya en azindan ucundan tutmussun gerisi gelir ins..ne kadardir basladin egzersizlere ?valla ben burdaki arkadaslarin azmine hayranim :)basliga takilmaya basladiktan 1 hafta sonra tak is tamam :D ah ahh ben de gorebilsem o gunleri..
bi de benim anlamadigim sey su, arkadaslar 10 cm le egzersiz yapiyoruz derken kalinliktan mi bahsediyorlar acaba uzunluktan mi ?beni asil bunaltan tuketen kalinlik cunku uzunluk bi sekilde giriyo gibi..

çok teşekkür ederim.. siz yendiniz mi peki?? ne kadar sürer bu durum.?? ben daha yeni evime geldim.. ailelerin yanında çok fazla yapamadım egzersiz.. her gün yapmam gerekiyordu aslında... yarın yeniden deniyeceğim...

ben de yenmedim daha egzersiz aşamasındayım henüz. inşallah yeneriz ben de mum yapıyorum 10cm.deyim şu an 1cm.daha kalınlaştırınca deneme yapcam eşimle. bu durumu yenme süresi herkese göre değişiyor canım şimdi 1haftada yenen de var 1-2ayda yenen de... ben adamakıllı egzersize başlayalı 1ay olcak ama araya tatil regl falan girdi toplamda 15gün ancak yapmışımdır bakalım bekliyorum olacağı zamanı. sen hergün egzersizini yap sonra da buraya yaz disipline ediyor insanı.ama hiçbir zaman erteleme çünkü erteledikçe iş uzauyor zorlansan da devam et egzersizlere nefes al verince kulak çöpünü ittir sonra da bakkal mumuna geçersin.ama her zaman üstüne eldiven veya prezarvatif geçir hijyen açısından...[/QUOTE]

tamam çok teşekkür ederim... burayı tesadüfen buldum... çok rahatlatıyor.. birilerinede anlatamıyorum durumu... anlatsamda anlamazlar zaten... yaşamış olmak lazım..

Yaaaaaa net cvp istioruuuum lutfeeeen:72:

:18::18: nerden baslasm bılemıyorum ama bu illet yuzunde ev işi bile yapamıyordm nerdeyse bugun kendıme bı gelmem lazm dedım ben yapıcam bu işi baskası benm yerıme yapamaz ya:27::27: dun aparatla yapamadım hiç girmedi nerdeyse agla agla içim cıktıı :14::14::14: bugunden hiç aklımda yok eşim netten jel şiparş vermışş o geldı ama bnm içmde yıne olmaz hıssı sonra malum olay başladı:18::18::18::18:dur dedım ya bı sıkmıyım kendımı eşim ustume cok abanınca beynım mıdemın oraya odaklandı ve ben fark ettım kı sadece o olayı hissedıyrm ve kasıyrm kendımı odagım mıdeme dönunce annaa gırdii:52::52::52::52: hissetmedım bıleee sonra üstte gectımm ben hemde:37::37:bildıgın panık atak var bnde ve yapabıldım hepsı oldu işte tabı napıcagımı bılememek kötu bı duygu ögrenıcem artık:52::52::52::52::52::52:böle gbı suan aklım yerınde degıl:52:

çok teşekkür ederim.. siz yendiniz mi peki?? ne kadar sürer bu durum.?? ben daha yeni evime geldim.. ailelerin yanında çok fazla yapamadım egzersiz.. her gün yapmam gerekiyordu aslında... yarın yeniden deniyeceğim...QUOTE .!.:
canım parmağınla denesen olmuyor mu? o zaman yönünü daha iyi anlayabilirsin.serçe parmağına jel sür ıkınırken değdirmek dene bakalım.aynaya bakarak yap,yere yastık koyup otur. bacaklarını kırıp ayır.öyle dene.zaten sen kendini ayarlarsın yaptıkça.

parmak bana çok itici geliyor... hani p... yap deseler sanki o daha iyi... o yüzden aparat kullanıyorum... belki kulak çöpünü geçtikten sonra parmak deneyebilirim...

yok cnm olmaz olurmu sen artık vajı defterını kapattın sayılır olur olur ohh sıkıntılı gunlerın sona erdı Allah ım mutlu huzurlu saglıklı bı evlılık ve cınsel hayat nasıp etsın bundan sonrası ıcın ınan cok sevındım benm de yuregım hopacık ettı burada.hem kuzum nıe olmasın daha baksana ortaya karısık bısıler yapmıssın bı pozısyon olmassa otekını tuttrursun yuru be kım tutar seni.gel kız opcem seni cok sevındım ay:54:
:54::54:

hehhe öp vallahıı :1::1::1::1:zubaleyy habaelyyy

iyi bakalim ya en azindan ucundan tutmussun gerisi gelir ins..ne kadardir basladin egzersizlere ?valla ben burdaki arkadaslarin azmine hayranim :)basliga takilmaya basladiktan 1 hafta sonra tak is tamam :D ah ahh ben de gorebilsem o gunleri..
bi de benim anlamadigim sey su, arkadaslar 10 cm le egzersiz yapiyoruz derken kalinliktan mi bahsediyorlar acaba uzunluktan mi ?beni asil bunaltan tuketen kalinlik cunku uzunluk bi sekilde giriyo gibi..

yavrum benim baslangıc cok kotu oldu muhtemelen vajı olmamada sebeb baslangıc oldu herneyse oralara gırmıycem herkes benzer seyler yasamıs burda.bn ılk bes ay bozulsun ıstemedım kızlıgım olmazdı esıme cınsel anlamda da normal anlamda da guvenemıodum bı gun bıter ve ayrılırım ayrılırsam bekaretım bana kalsın dıe dusunuodum cok zaman gectı sonra sevmeye basladım esımı olsun ıstedım ama bu defada baktım kı vajınusmus olmusum kendımı sıkmaktan kasmaktan herneyse cozum aradık ıkı terapıste gıttım bırı prmk egzersızı dıyınce daha gıtmedım ıkıncısı sen vajınusmus deılsın ılıskınızı yapılandıralım sız bırbırınızle anlasamıosunuz dedı ılıskıyı yapılandırdı fakat yok olmadı ılıskı yapılanmadı hatta ekımde bosanma davam var mahkemede bosanma davası bıle actım esıme olmadı evlılıkde cok zorlandım ben sadece cınsel anlamda deıl farklı durumlarda vardı benm neyse ıste tabı dava acmadan once burayı buldum ramazandan onceydı sanırım burda egzersız kafama oturmak zorunda kaldı olmazsa olmazmıs nasıl fılan derken yapmaya basladım bnm basımda bekledı burdakı arkadaslar saolsunlar msnde.sonra bı hafta yapmadan ılıskı oldu sandım yanıldık tabı sonra aradan zaman gectı kavga derken bosanma davası derken ben bıraktım vajıyı majıyı sımdı ıyıyız ve yapmak ıstıorum bunu cocugum olsun ıstıorum kavga edıoruz ama ayrılamıoruz da sanırım bu bole gıdıcek en azından cocumuzda olsun belkı duzelır bu dusunceyle tekrar ataga gectım

senı anlıyorum canım ya aynen parmak bana da o kadar ıtıcı gelıyo ki anlatamam p....s i kesınlıkle tercıh ederım es parmagıyla denemeye calıstım bı kac kere baktım hıc olmıcak dılator aldım onunla ugrasıyorum su anda..

Mersi bibyofilcigim....turguaaz cnm benim bizde yapicaz hic merak etme guven kendine bak yapanlar nasil buraya kosuyo demekki bseycik olmuo kan revan icinde acile gden hic olmadi bugne kadar tatlim:52::52::52: bde gelip halay cekiolar ustune guzel dusun guzelim bende yapicam de :16:

Back
X