- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #122.321
leyyyyyyyyyyyyyyyyyyn cizlar yaniyommm cayir cayir bu ne bicim bir spreydir anaaaaaaaaaaaam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leyyyyyyyyyyyyyyyyyyn cizlar yaniyommm cayir cayir bu ne bicim bir spreydir anaaaaaaaaaaaam
canım sen emla kullanıodun cok yakıo mu suruosun ya hemen uyusuomu ya bı kremden bıle korkarmı ınsan ah ah
evet dümen recetesiyle aya giden biri daha.
egzersiz daha kolay bundan, yasayarak ögrendin. hafifler birazdan =( gecmis olsun.
hiii okuma bu sayfalari. ilk gece korkusuyla vajinismus ayni sey degil. bunun ne oldugunu ögrenme zaten. okuma buralari. hiii aklinda yer etmesin. hiiiiiic korkulacak sey yok, kanama manama diye birsey de yok. gelirse 1-2 damla birsey gelir. hepsi hurafe. istersen günde 5 kez yap, o ne öyle... saglikli ve mutlu bir cinsel hayat dilerim, bir daha görüsmeyelim insallah.
evet dümen recetesiyle aya giden biri daha.
egzersiz daha kolay bundan, yasayarak ögrendin. hafifler birazdan =( gecmis olsun.
inşallah canım kan kardesı olur cocuklarımız :)
canım sana sımdı ne kadar arastırma desekte okuma desekte meraktan bakıcaksın bu yuzden soruna cevap vereyım
kanama dedıgın ufak bır cızık olur ya elde peceteye surersın hafıf ız olur onun gıbı genellıkle
kı cogumuzda o bıle olmadı rahat olunca kasmayınca kırmızı gelmıyor bıle ..
ve 2 3 gun ara verılmesı en ıyısı ama sakın cok kotu olcak falan dusunme ben ılıskıden hemen sonra
gezdım tozdum hep cok agrır evde yatıcam sanıyordum hep boyle korkutulduk hepsı yalan
yasayıp sende anlıcaksın herseyı akısına bırak beynıne baska seyler yerlestırme dugunune odaklan
ınsallah bır ömür mutlu olursun![]()
gülmeyin leyn döferim sizine canisiniz. yandi 1-2dk sonra gecti sonra eldivene de sürdüm daha da icine sürdüm bu sayede. sonra jel sürdüm
parmak girdi girisi hissediosun bisey var ama agri yoktu, ayni dis cekilir gibi.
hulaaaaa :) bugun o diger haplarla falan denicem böyle olursa, halaylar bekliyom ha
gülmeyin leyn döferim sizine canisiniz. yandi 1-2dk sonra gecti sonra eldivene de sürdüm daha da icine sürdüm bu sayede. sonra jel sürdüm
parmak girdi girisi hissediosun bisey var ama agri yoktu, ayni dis cekilir gibi.
hulaaaaa :) bugun o diger haplarla falan denicem böyle olursa, halaylar bekliyom ha
umuut valla telefon eden edene bi rahat birakmadilar, telefon susana kadar uyusuklugu gecti bidaha da yapmadim. ay deli olcam :)
sen napıosun şuan cnm .......
hıııııııııııı öylemiben eşimle deneme yapıcamız ıste esımın cıldırdıgı gece yanı
saat 1 di anestol ve sprey sıkmıstım moralim bozuktu tabi ben uyuyamadım sabaha kadar 3 tü sanırım wc gıttım çi..... yapıom alla alla ama bsey yok eğilip baktım akıo
yaptıgmı hisetmıodum
yani hemen nası gecti
bu dişçide daha uyşmadı dr bey cümlesıne benzıo brazzz cnm
yerim seni ben........
Deli olcam ya deneme yaptik ama baya zorlandim busefer ustte aldm ama gelgit bi oncekine bakarak yapamadm cok.alttada yapabiliodm sanki tam girmedi bi sefer girdi ondada yanma oldu ve cikardm siz altt pozisyonda nasl yapionuz moralim bozuldu ilerlemem gerekiken geriledm sanki bi turlu yolu bulamadm gibi oldu((