• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bu zamana kadar hiç düşünmedim hani bir korkum da yok ama sizin deneyimlerinizi okuyunca acaba dedim önceden beri var mıydı korkuları yoksa rahatlardı da sonradan mı öğrendiler gibi düşündüm neyse hala rahatım öyle devam edeyim düşünmeye :) inasanın korkutuğu başına gelirmiş korkmayalım bari :)

ben de birden olduğumu sanmıyorum canım,yaşadığım sıkıntılar,kara günler,,yetiştirilme tarzım v.s. bu olaya zemin hazırladı.

iyi geceler kızlar,Allah rahatlık versin hepinize..

oldu işte sonunda oldu bim bam bom rüyalarım gerçek oldu bim bam bom duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseeeeeeeeee: Ah ah ah çok şükür dostlar sonunda artık ben de gelin oldum...:))))))
çok mutluyuuuummmmmmmmmmmmm halaylar çekilsin:)))) halay ekibi nerde?:)

tebrik ederim canım başarı hikayeni bekliyorz :64::64::64:

oldu işte sonunda oldu bim bam bom rüyalarım gerçek oldu bim bam bom duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseeeeeeeeee: Ah ah ah çok şükür dostlar sonunda artık ben de gelin oldum...:))))))

siz beni bu topicte ilk defa görüyorsunuz ama sizin adınıza çok sevindim hatta affınıza sığınarak deli kız diye içimden geçirdim bu kadar güzel anlatılır mutluluk tebrikler :)

kısssssssss tebrik ederimm seniii yeni gelinnnnnnnnnn
biri daha kurtuldu oleyyyyyyyyyyyyy

:52::52::52::52::52::52: gelin var!

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

cooook tebrik ederim. :46::46:

tebrik ederim canım başarı hikayeni bekliyorz :64::64::64:
inşallah canım en kısa zamanda yazcam başka bşr link e yazcam ama değil mi?teşekkür ederimmm...
siz beni bu topicte ilk defa görüyorsunuz ama sizin adınıza çok sevindim hatta affınıza sığınarak deli kız diye içimden geçirdim bu kadar güzel anlatılır mutluluk tebrikler :)
çok teşekkür ederim canım:) düğün günüm nikahtan sonra bu şarkı çalınmıştı gelin olduğum gün ama tam anlamıyla olamamıştım şimdi bu şarkıyı söylemek daha yerinde olur diye düşündüm:)))
kısssssssss tebrik ederimm seniii yeni gelinnnnnnnnnn
biri daha kurtuldu oleyyyyyyyyyyyyy
çok sağol canım çok mutluyum ne desem bilemiyorum yaaa:))))
:52::52::52::52::52::52: gelin var!

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

cooook tebrik ederim. :46::46:

çok çok teşekkürler Allahım tüm vajilerin kurtulmasını nasib etsin inşallah... AMİİİN...

aklıma mumu getiriyorum sonucu biliyorum diyorum kendi kendime çok fazla acı yok hemen geçiyor falan başlangıçtaki gibi değilim katettiğim aşamanın farkındayım,ama yerleştiremiyorum birtürlü onu,kayıyo falan ne biliyim olmuyo denemeye devam inşallah olur..

Böyle devam canim olacak InsAllah

:64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::52::52::52::52::32::32::32::32:

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nezamandir halay çekmemistim.. Allah baska dert vermesin Ins:54::54:

çok mutluyum çok mutluyum... çok sağol canım sen yendim diye girmiştin ya bi gün ben o günden sonra dedim ki ben de yazcam buraya yakında inşallah dedim. eylül gelinleri çıktıkça da hep aynı şeyi düşündüm. Sonunda Rabbim bana da nasib etti:)))[/QUOT

canım cok sevındımmmmmm eee anlat bakalım bııraz nası basrdınnn cok basıtmıs demııı hıc buyuttugumuz gıbı degılll

gidiyorum falan yazmışsın tam anlamadım meseleyi ama lütfen gitme benim yenmemde etkili olan 1.faktörsün sen sela lütfen senin titretmen olmasaydı diğer arkadaşların desteği yardımı olmasaydı ben yenemezdim Allah razı olsun senden ve diğer tüm arkadaşlardan Rabbim ne muradınız varsa hayırlısıyla versin size... sen bu forum için çok kıymetlisin gitme...

canım cok sevındımmmmmm eee anlat bakalım bııraz nası basrdınnn cok basıtmıs demııı hıc buyuttugumuz gıbı degılll[/QUOTE]

ya kesinlikle değil ve biz bugün yapmıcaktık annemlere oturmaya gitmiştik geldik ben eşime dedim ki artık 10cm.deyim sen görmemiştin bunu yaptığımı bi sana gösterimmi dedim o da tamam göster sonra ben uyucam dedi. tamam dedim yani sırf giriyo diye neyse mumu alırken zorlandığımı söyledim ilk girişte ama sonrası kolay bak dedim içerde döndürüyorum gel git yapıyorum dedim ama çıkarınca tekrar sokması zor oluyor diye ona bi yandan anlatıp bi yandan egzersiz yaparken bana dedi ki gel bi çık üstüme dedi bi baktım o hazır ben dedim üstte nasıl olcak denedim olmadı tabii sonra herzaman yaptığımız pozisyona geçtik o yatağın kenarında ayakta ben de kenarda yatıp altıma yastık aldım ilk denediğinde ucu girdi gevşe dedi bana tamam yavaş ol dedim ve ben egzersizlerde mumu almak için yaptığım hafif ıkınmayı ve kendime doğru ittirmeyi gerçekleştidim birden tuvalet hissi geldi ve ve girdiğini bile görmedim meğerse girmiş o tuvalet hissi ondanmış:))) eşim de inanamadı şok olduk resmen:) ben çok mutluyum çok mutluyum derken bikaçkere daha denedik ve yine oldu ama tabii ilk kez olduğu için nazik davrandı sertçe yapmadı ve ben izin verip ıkındığım için oldu yoksa girmezdi ve ne acı ne yanma ne de kan hiç biri olmadı. ve eşim bana şunu dedi: sen bugün kafanda bitirmiştin ve son zamanlarda da işi ciddiye almamaya başlamıştın mumu dalgasına sokuyodun meseleyi küçümsediğin için de oldu dedi:)))

ohh ohh yandan yandan halaylar bu gece benim için çok sağolun kızlar ya siz olmasaydınız bu topik olmasaydı ben yenemezdim bu kesin. Allah razı olsun yayında ve yapımda emeği geçen herkese...

ayyy canm yaa kendmde seni gördüm bende böle sevnmiştimm hey gidi günler 2 ay oldu neredeyse ..atlattıkk gitti bilee şükürler olsun

hadi egzerszciler sizde hızlanın bakın azmin zaferi inanın hiç zor bişe değil tek yapmanız gereken cesaret ve egzersizi sıkı tutmakk sizde atın bu yükü omuzlarınızdan hadii görüm sizi
yoruldum123 cnm ben seni tebrik etmedim galiba denk gelmedik senide çok tebrik ediyorummm:16::16:

Back
X