• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bim bam bom olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar sonunda çok şükür,çooooook mutluyum çoook inşallah devamı da gelir..:66::66: :66:

emeği geçen herkese çoooook teşekkürler...

canım seninki de çok yakın ben inanıyorum buna,egzersiz ve doktora devam,inan çoookk kolay...

Cnm herkesler kurtulsun benim düsmanim yok insallahta olmaz ...ama derlerya rabbim dusmanima vermesin die cok sikintili bi surec yaaa off..neyse simdi senin mutlu gunun :))) hdi anlat pozisonu hemen:1::1:

Cnm herkesler kurtulsun benim düsmanim yok insallahta olmaz ...ama derlerya rabbim dusmanima vermesin die cok sikintili bi surec yaaa off..neyse simdi senin mutlu gunun :))) hdi anlat pozisonu hemen:1::1:

Kafamı biraz toparlayım yazıcam hemen diğer tarafa ama kendini sıkmazsan çok kolay oluyor sıkarsan yine girmiyor...

bim bam bom olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar sonunda çok şükür,çooooook mutluyum çoook inşallah devamı da gelir..:66::66: :66:

emeği geçen herkese çoooook teşekkürler...

tebrikler... sanırım ilkbahar ve sonbahar vaji.nin çözümünde etkili oluyor:).. mayıs ayı da çok bereketliymiş.. kızlar öyle diyordu.. şimdi de eylül ayı.. maşallahh:nazar::nazar::nazar:her gün gelinlerimiz olur inşallah:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Cnm kisaca şööööyle bi ustten geç:1: tamaaaaam merak ettigim seyi sorucam ....altmi ustmu:52:

cnm 10 cm az geldi bana 11 cm e geçtim ilk başta zorlandım sonra baktım rahat oluyor biraz içerde tuttum onu falan bu arada rahat çalışma yapıyım diye eşimi banyoya gönderdim ,o gelene kadar mumla çalıştım en rahat yapabileceğim pozisyonu seçtim ve belimin altına büyük bir yastık koydum baktım oluyor,eşim banyodan çıkınca yaptık ve oldu ,ben üstte hiçbirzaman aşama katedemedim ne zaman denesem olmadı...

tebrikler... sanırım ilkbahar ve sonbahar vaji.nin çözümünde etkili oluyor:).. mayıs ayı da çok bereketliymiş.. kızlar öyle diyordu.. şimdi de eylül ayı.. maşallahh:nazar::nazar::nazar:her gün gelinlerimiz olur inşallah:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım mayıs geliniydim eylülde hallettim nişan yıldönümüme günler kala,bu arada haftaya tatile gidicez gerçek balayı olacak bizim için inşallah..

Kizlar ciicekkrose ben aynaya bile bakamiyom doktora gitmem sart ankaradAyim ve artik depresylndayim yardim edin llutfen

merhaba.. forumu bularak zaten bir adım attın.. öncelikle sakin ol.. bu çözümü olmayan bir hastalık değil.. sen ne kadarlık evlisin? hiç jinekologa gittin mi? eğer gitmediysen öncelikle fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenmek için jinekologa gidersen iyi olur.. en azından kafan rahatlar..sonrasında ise aşama aşama adım adım gerekirse yavaş yavaş bu sorunu halledebilirsin..forumda hepimiz seve seve yardımcı oluruz

Back
X