• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canlarım benim beni pek tanımadıgınızı biliyorum çünkü çok sık giremedim siteye ama bugün vajinismustan kurtulduysam bu sitenin sayesindedir ....herkese ama herkese tek tek teşekkür ederim ... Allah hepinize mutluluk huzur versin hepinizi çoook seviyorummmm ....egzersiz yapan arkadaşlar lütfen daha hızlı olun artık zaman kaybetmeyin mutlulugunuzu çalmasın vaji....çünkü hiç hem de hiç zor birşey değil....çünkü başarınca bu kadar mıydı diyoruz hepimiz evet ne yazıkki bu kadar kolay bişey beynimizi günlerce aylarca yıllarca kemirip duruyor ...ne acı şey ...ama dedim ya buradaysanız bu iş de bitti sayın ...öpüyorummmmmmmmm

'' ocean'' desteğin için çok teşekkür ederim :)))))))

(canım özelden yazamıyorum ben )canım sınavlarım vardı şehir dışındaydım. başka bir doktora daha gittim oda aynısını söyledi ayın 24 üne randevu verdi alacak bakalım hayırlısı. çok teşekkür ederim ilgin için. sen nasılsın alıştın artık kurtuldun çok şükür darısı bize inş... benim pek korkum kalmadı sanki operasyon için biraz endişeleniyorum ama onun dışında forum sayesinde baya yendim korkularımı çok teşekkür ederim herkese yazılanları okumak gerçekten rahatlatıyor insanı.şu anestezi işinden biraz korkuyorum okadar sonrası gelecek sanırım...

(canım özelden yazamıyorum ben )canım sınavlarım vardı şehir dışındaydım. başka bir doktora daha gittim oda aynısını söyledi ayın 24 üne randevu verdi alacak bakalım hayırlısı. çok teşekkür ederim ilgin için. sen nasılsın alıştın artık kurtuldun çok şükür darısı bize inş... benim pek korkum kalmadı sanki operasyon için biraz endişeleniyorum ama onun dışında forum sayesinde baya yendim korkularımı çok teşekkür ederim herkese yazılanları okumak gerçekten rahatlatıyor insanı.şu anestezi işinden biraz korkuyorum okadar sonrası gelecek sanırım...

Hiç korkma anestezi sadece seni 10 -15 dk uyutacak kadar veriliyor.uyandığında 1 saat filan bekletip gönderirler seni eve o kadar basit bi operasyon.bi de sormamda sakınca var mı bilemedim ama ne kadar istediler ?

Canlarım benim beni pek tanımadıgınızı biliyorum çünkü çok sık giremedim siteye ama bugün vajinismustan kurtulduysam bu sitenin sayesindedir ....herkese ama herkese tek tek teşekkür ederim ... Allah hepinize mutluluk huzur versin hepinizi çoook seviyorummmm ....egzersiz yapan arkadaşlar lütfen daha hızlı olun artık zaman kaybetmeyin mutlulugunuzu çalmasın vaji....çünkü hiç hem de hiç zor birşey değil....çünkü başarınca bu kadar mıydı diyoruz hepimiz evet ne yazıkki bu kadar kolay bişey beynimizi günlerce aylarca yıllarca kemirip duruyor ...ne acı şey ...ama dedim ya buradaysanız bu iş de bitti sayın ...öpüyorummmmmmmmm

Canımm epeydir yoktun gözün aydın kurtuldun şükür bereketli bi ay oldu maşallah hobaaaaa :64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar:

y.gif
e.gif
n.gif
i.gif
empty.gif
empty.gif
g.gif
e.gif
l.gif
i.gif
n.gif
empty.gif
empty.gif
k.gif
a.gif
r.gif
d.gif
e.gif
l.gif
e.gif
n.gif
s.gif
e.gif
m.gif
empty.gif

Canım Benim Bravoo Sana. Çook Mutlu oldum senin adına. Bu mutluluk Herşeye değiyo çünkü biliyorum. Allah Başka dert vermesin. İnşallah bebiş haberlerinide duyarız. Ocean'nında dediği gibi bu ay çok bereketli geldi.Eylül Gelini Olduk Hep:21::21: Darısı Diğer Arkadaşlarımızın başına.Eylül bitmeden Daha çok gelin çıkacak inşşşş:52::52: Hadii Oynamaya başlayalımmm tey teyy :21::21::24::24::32::32::46::46::32::48::66::66::64::64::64::64::74::74::123::123::64::64::62::62::62::62::nazar::nazar:

tebrık ederım, gozunaydınnnnnnnnnnnnnn

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Bir kişi daha kurtuldu oleyyy :32:.

tebrikler..bu ayın sloganı bu "her gün gelin" :):64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canımm epeydir yoktun gözün aydın kurtuldun şükür bereketli bi ay oldu maşallah hobaaaaa :64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar:

ocean cum :)) ya ben yaklaşık 2 haftadır ev temizliğiyle ugraştım o yüzden çok yoruluyodum bakmaya fırsatım olmadı ....son zamanlarda iyice gerginleştim nerdeyse evi terkediyordum ama son bi deneme iyi geldi :))) çok şükür kurtuldum ama canım p....s in son 1-2 cm girmedi o da girsemiydiki ??? Ben sabırsız oldugum için heyecandan dayanamayıp çıkardım içerde olanı da :)))))

merhaba canım. amaç kesinlikle zarı ortadan kaldırmak falan değil çünkü kızlık zarı ilişkiyi engelleyen veya vajinismusa sebep olan birşey değil.kendimden örnek vereyim benim egzersizlerim sırasında kanamam hiç olmadı yani zarı acayip esnettim ve hiç yırtılma kanama vs.olmadı. ayrıca aparatların uzunluğuyla kızlık zarının da bi alakası yok.çünkü zar vajinanın hemen girişinde zaten en ufak bişey bile soksan onula karşılaşır aparatın.tabii burda zarın yapısı da önemli.ben yenmediğimde de kanamam olmadı. zara odaklanmak yanlış bence.zarla ilişkinin bi bağlantısı yok yani.zar anatomik olarak bizi hastalıklardan korumak maksadıyla orda yani uzmanların bi çoğu bu görüşte.eşin zarı sorun etmiyorsa zaten boşver devam egzersize. zarın yırtılırda kanaman olursa da önemsemezsin böylelikle.

Eşimin değilse de benim biraz zar problemim var galiba...Psikoloğum serçe parmakla başla demişti...Tamamı girene kadar da o parmak orada duracak, ilerletemesen bile duracak dedi...Üst 2 boğumunu ilerletiyorum parmağımın ama son kısım gitmiyo...ıkınıyorum ve elime bişey çarpıyo ve sızı oluşuyo, daha öteye gidemiyorum...Toplasan 3 cm. falan gidebiliyorum...Zaten bunları yapmak bile bana inanılmaz eziyet oluyo, berbat hissediyorum, itici geliyo...Bir de zarıma zarar verebileceğim fikri oluşunca hepten bırakıyorum...habire erteliyorum...Yok ramazan geldi, bayram geldi, seyran geldi, misafir geldi, gezmeye gittik...derken sürekli bi erteleme halinde buluyorum kendimi...Sizlerin egzersiz esnasında yapabildiklerinizi okudukça bana inanılmaz geliyo...Ben hayatta yapamazmışım gibi geliyo...): Bi de forumun yenisiyim, neler konuşuldu neler yapıldı bilmiyorum pek...ben de çalışıyorum herzaman girip okumaya vaktim olmuyo...Millet nasıl yeniyo, napıyolar, nasıl yapıyolar çook merak ediyorum...

arkadaşlar merhaba cok faydalı bir sayfa olmus,benımde bir sorunum var sorun mu deil mi bilmiyorum ama tecrübeli arkadaslar yardımcı olur musunuzzzzzz? ben 30 günlük evliyim halen daha iliskiye giremedim.kocam allahtan cok anlayıslı.sorunum birlesme sırasında tam olacak bende korku olusuyo esimi durduruyorum,durdurmasam belkide olacak ama napayım korkuyorum,esimde beni düsündüğü icin yavas hareket edıyo.....acaba bu vajinusmus mu? ne yapmam gerekli? yardımcı olursanız sevınırımmmm

Back
X