• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ocean cum :)) ya ben yaklaşık 2 haftadır ev temizliğiyle ugraştım o yüzden çok yoruluyodum bakmaya fırsatım olmadı ....son zamanlarda iyice gerginleştim nerdeyse evi terkediyordum ama son bi deneme iyi geldi :))) çok şükür kurtuldum ama canım p....s in son 1-2 cm girmedi o da girsemiydiki ??? Ben sabırsız oldugum için heyecandan dayanamayıp çıkardım içerde olanı da :)))))

kardelensem eğer altta deneme yaptıysan 1-2 cm.lik kısmının girmemesi normal.. alt pozisyonda ilk denemelerde bende aynı şeyi yaşamıştım.. ama zamanla daha rahat olduktan sonra sorun çözülüyor

ocean...............
(canım özelden yazamıyorum ben )canım sınavlarım vardı şehir dışındaydım. başka bir doktora daha gittim oda aynısını söyledi ayın 24 üne randevu verdi alacak bakalım hayırlısı. çok teşekkür ederim ilgin için. sen nasılsın alıştın artık kurtuldun çok şükür darısı bize inş... benim pek korkum kalmadı sanki operasyon için biraz endişeleniyorum ama onun dışında forum sayesinde baya yendim korkularımı çok teşekkür ederim herkese yazılanları okumak gerçekten rahatlatıyor insanı.şu anestezi işinden biraz korkuyorum okadar sonrası gelecek sanırım...

Napionuz kizlar ...saolun gercekten yani artik suphem yok kimse bu dertle kalmaz cunku cozumu olan bse oraya bse girdigni gormek en buyuk etken.artik is benimkine kaldi bakalim gorucez is cok yogun yarin gel ben gelip alamam dior...neyyyyse iste keyfim ii gbi bde pen...alsam tam olucak..

Napionuz kizlar ...saolun gercekten yani artik suphem yok kimse bu dertle kalmaz cunku cozumu olan bse oraya bse girdigni gormek en buyuk etken.artik is benimkine kaldi bakalim gorucez is cok yogun yarin gel ben gelip alamam dior...neyyyyse iste keyfim ii gbi bde pen...alsam tam olucak..

Onu da yaparsın parmaklar nasıl oldu bak ağrı sızı yok di mi...P..s daha kolay inan ki..kasma ıkın yeter :34:

takma kafaya sen gıt aşıcaksın emin ol bu sefer o senin peşinden kosucak ben bugün eve dönüyom benimkide sabırsızlıkla benı beklıyo bızde limonıyız olur böyle sıkma canını

mesaj için teşekkür ederim canım umarım doldururum 100 mesajı. anestezi ile ilgili endişem var nasıl oluyo uyanmak zaman alıyo mu?

Sana cevap yazmıştım görmedin sanırım canım masaya yattıgında hemen uyuyısun 1 dk filan sürmüyor bile.uyanmanda 15-20 dk maksimum anesteziden korkma sadece çok kısa süreli uyutuyorlar eşim sigara içmeye inmiş bitirdim çıktım baktım doktor çıktı 10 dk ya dedi 18 dk sürmüş sanırım.sonra da uyandım 1 saat odada dinlendim gazlı bez koymuşlardı hemşire onu aldı sonra çıktık hastaneden..bu kadar yani sakın korkma ben gece uyuyamadım heyecandan ama boşa sıkıntı yapmışım keşke daha önce farkedip gitseydm dedm.kalkıp alışverişe yemeğe gittik hatta normal gün gibiydi.

Sana cevap yazmıştım görmedin sanırım canım masaya yattıgında hemen uyuyısun 1 dk filan sürmüyor bile.uyanmanda 15-20 dk maksimum anesteziden korkma sadece çok kısa süreli uyutuyorlar eşim sigara içmeye inmiş bitirdim çıktım baktım doktor çıktı 10 dk ya dedi 18 dk sürmüş sanırım.sonra da uyandım 1 saat odada dinlendim gazlı bez koymuşlardı hemşire onu aldı sonra çıktık hastaneden..bu kadar yani sakın korkma ben gece uyuyamadım heyecandan ama boşa sıkıntı yapmışım keşke daha önce farkedip gitseydm dedm.kalkıp alışverişe yemeğe gittik hatta normal gün gibiydi.

oh ya rahatladım çok teşekkür ederim kaç gündür kıvranıyorum bunu atlatırsam vaji de bitecek sanırım kafamda bitirdim gibi artık kurtulmak istiyorum hayırlısı sayende baya aşama kaydettim canım Allah razı olsun...

ne ameliyatı olcak arkadaş

Back
X