- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #122.901
Eşimin değilse de benim biraz zar problemim var galiba...Psikoloğum serçe parmakla başla demişti...Tamamı girene kadar da o parmak orada duracak, ilerletemesen bile duracak dedi...Üst 2 boğumunu ilerletiyorum parmağımın ama son kısım gitmiyo...ıkınıyorum ve elime bişey çarpıyo ve sızı oluşuyo, daha öteye gidemiyorum...Toplasan 3 cm. falan gidebiliyorum...Zaten bunları yapmak bile bana inanılmaz eziyet oluyo, berbat hissediyorum, itici geliyo...Bir de zarıma zarar verebileceğim fikri oluşunca hepten bırakıyorum...habire erteliyorum...Yok ramazan geldi, bayram geldi, seyran geldi, misafir geldi, gezmeye gittik...derken sürekli bi erteleme halinde buluyorum kendimi...Sizlerin egzersiz esnasında yapabildiklerinizi okudukça bana inanılmaz geliyo...Ben hayatta yapamazmışım gibi geliyo...): Bi de forumun yenisiyim, neler konuşuldu neler yapıldı bilmiyorum pek...ben de çalışıyorum herzaman girip okumaya vaktim olmuyo...Millet nasıl yeniyo, napıyolar, nasıl yapıyolar çook merak ediyorum...
canım hepsini hepimiz yaşadık gerçekten bu erteleme hastalığı...takıldığın yer kastığı yer işte oraya gelince bekle tam derin nefes al verirken gevşediğin için azar azar ittir nefes egzersizi çok işe yarıyor.