• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıl yendiniz yardımcı olabilir misiniz?

Canımm Tabi ki Yardımcı Olurum.Benim Bu vajiyi yenmemin çok büyük etkisi bu siteydi ve burdaki arkadaşlarımın destekleriyle yaptığım egzersizler sayesinde vaji beni değil ben vajiyi yendim. Ve geçirdiğim o günlerime yandım.Ağladığım,sızladığım günlerime yandım.Bunun İçin mi Kendimi ve eşimi bu kadar üzdüm dedim. Çünkü o kadar basit bişeymişki.Sana söylüceğim şey kesinlikle en başta yenmeyi kafana koyucaksın.Sonra Egzersizlerini yapıcaksınn. Aslaa ama aslaaaa ben yapamam ben parmağımı oraya sokamam demiceksin !! Herşeyi yapıcaksın. Bazı şeylerinden ödün vericeksin ki Bu İlleti Yenebilesin.!!:40:

Napion canm nasilsn bise sorcam dr san ev odevi veriomu bide aparat kullanionmu sen gecen yazmisin icimde hoplaya hoplaya geldm die kiss o nasil aparatki oturdunmu ayaktami geldin bide o aparatin pen.modelindemi yoksa boru gibi bisiymi

Napion canm nasilsn bise sorcam dr san ev odevi veriomu bide aparat kullanionmu sen gecen yazmisin icimde hoplaya hoplaya geldm die kiss o nasil aparatki oturdunmu ayaktami geldin bide o aparatin pen.modelindemi yoksa boru gibi bisiymi

Yok cnm benim bana evde yapimmi diorum ama yok dio..simdi yapamicaksin acabalarin baslayabilir die...kiz bole gazli bezden bi pen...yapmislar :) parmak egzersizinden sonra onu yerlestirio iceri kaldirip camasirimi giydirdi hemsire... prezervatif gecirilmis tabi...hic aklima gelmedi kiz aptal ben ayakta gelsene oturdum ustunde yollarda bozuktu canim yanmadi desem yalan olur yani ...ayaktada duramadim gerci fenalastim braz l...tamamen heyecandan dusunup dusunup ayilip bayiliodum o icimdemi simdi die:))) acidan deil yani...

Yani benim yaptigim cahilceydi resmen kendime eziyet cektirdim bde esim de tabi saolsun 2 araba var ama ben o gun o cileyi cektim ..onu nasil affedicem bakalim neyseee ...yani o gun aci cektim ne yalan soylim eve geldigimde kanamam vardi...ama tamamen ben o sarsilmadan canim cok yandi...incimm nasil gdio senin

nasılsın canım ilerleme kaydetmişsin masallah cok sevindim kızzzz neler yapıyosun anlat bacım yaaa

Canimsin nolur erteleme artik lutfen tamam ilerleyemiosun biliorum ama lutfen burdan kopma nolur bak kendini zealea ya birakmani istiorum senden bubenim ricam sen kulak copunu aldin ...cok kolay ilerleyebilirsin emin ol...evet ilerleme kaydettim dr la ama azicik minnak yani sendeki o kulak copunu sokucak cesaret olsaydi kendimde ilerleyebilirdim inanki..ayni seyi yapior parmak egzersizi her sey ayni..bekleyip erteledigin icin cok uzuluorum..daha sonuca ulasmasamda cok yakinim galiba cnm..darisi sana insallah..

Canimsin nolur erteleme artik lutfen tamam ilerleyemiosun biliorum ama lutfen burdan kopma nolur bak kendini zealea ya birakmani istiorum senden bubenim ricam sen kulak copunu aldin ...cok kolay ilerleyebilirsin emin ol...evet ilerleme kaydettim dr la ama azicik minnak yani sendeki o kulak copunu sokucak cesaret olsaydi kendimde ilerleyebilirdim inanki..ayni seyi yapior parmak egzersizi her sey ayni..bekleyip erteledigin icin cok uzuluorum..daha sonuca ulasmasamda cok yakinim galiba cnm..darisi sana insallah..

bundan sonra daha sık girmeye calışıcam canım artık bitsin bu işkence yaaaa senin adına cooook sevindim umarım en kısa zamanda yenersin ben kendimde umut görmüyorum cok moralim bozuk yaa bu durumdan bıktım usandım artıkkkk yeter

Yani benim yaptigim cahilceydi resmen kendime eziyet cektirdim bde esim de tabi saolsun 2 araba var ama ben o gun o cileyi cektim ..onu nasil affedicem bakalim neyseee ...yani o gun aci cektim ne yalan soylim eve geldigimde kanamam vardi...ama tamamen ben o sarsilmadan canim cok yandi...incimm nasil gdio senin

Oouuuwww:18:kiss seninkide daha zormus ha.tatlimm ayakta gelsene kendine iskence cektirmisin sen.bence ilk deneme de tamamdir bu is :))

Oouuuwww:18:kiss seninkide daha zormus ha.tatlimm ayakta gelsene kendine iskence cektirmisin sen.bence ilk deneme de tamamdir bu is :))

Oouuuwww:18:kiss seninkide daha zormus ha.tatlimm ayakta gelsene kendine iskence cektirmisin sen.bence ilk deneme de tamamdir bu is :))rabbimin izniyle...

merhaba arkadaşlar sizlere sorum olcak ben egzersize yeni başladım da kendi parmağımla yapamadım o yüzden eşimle parmak eg. yaptık önce işaret ve sonra orta parmağını denedik ikisi de sonuna kadar girdi,sorum şu iki parmağa hemen geçmelimiyiz yoksa tek parmak egzersizine devam mı etmeliyiz bir süre?

merhaba arkadaşlar sizlere sorum olcak ben egzersize yeni başladım da kendi parmağımla yapamadım o yüzden eşimle parmak eg. yaptık önce işaret ve sonra orta parmağını denedik ikisi de sonuna kadar girdi,sorum şu iki parmağa hemen geçmelimiyiz yoksa tek parmak egzersizine devam mı etmeliyiz bir süre?

Merhaba.Rahat aldıysan 2 parmağı da deneyebilirsin..:34:

işaret de biraz yanma oldu ama bekleyince geçti,orta parmak daha kolay oldu hatta gel git de yaptı hiç canım acımadı o an sanırsam esnemeye başladı ama iki parmağı deneyemedik ilk günden hızlı olur die:) ayrıca hiç kasılma da olmadı çok şaşırdım kendime ya hayatta düşünmezdim oraya bir şey girecek helede eşimin parmağı iğrenç gelirdi korkuturdu, o zaman bugün ikiyi deneyelim bakalım zorlanacam mı:S

tamamen değil tabi... daha tek kulak çöpünü streç filme sardım.. jelledim .. ve oldu...... hiç yanma hissetmedim.
meğer günlerden beri yanlış yöne çalışıyormuşum...günlerim boşu boşuna gitmiş... bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim... çok mutluyum... yeneceğim galiba...
şimdi iki kulak çöpüne geçeceğim....

Back
X