- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #123.101
ayrıca aglamayı hemen bırak ve evdeysen kalk jelını al egzersız yap olucak arkdslar devamı gelmıyor ılertleyemıyorum ıkı bogumda kaldım tek bogumda kaldım yok oluyor zorlarsanız cabalarsanız oluyor gorceksınız soylensenızde etsenızde ben nıye bunu yasamak zorundayım herkesın ılk gecede standart yasadıgı seyı seremonı ıle nıye yapmak zorundayım soruları yerıne bu benım basımda vbe ben bunu cozmek zorundayım dıceksınız ve cozceksınız akıl vermıyorum harıcten gazelde okumuyorum bunu 8 ay cektım bende 3 haftadada cozdum kısının kaderı cabasına baglıdır bunu unutmayın ılerlemıyor mu elınızı cekmeden yonu arıcaksınız nefes verıp ıkınarak ıtceksınız parmagınızı ılerleyecek .... baska bı sansı yok konutu gonderın beynınıze bunu lutfen uzatmayın enınde sonunda bu ıs bıter ama bugun bıtsın yarına kalmasın
haklısın aglamakla olmuo kalkıcam bırazdan egzersıze.yalnız su da var bugun olsun bugun olck dıoruz yarınlar gelıo ama hıc oluo yıne bu da ınsanı yıkıo evet bı gun olck ama olana kadar yıkılmaya devm oluo