• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm saol yaa tesekkurler..nasi kabarmis kizarmis putur putur :( uyusturucuyu sür uyu sür uyu olacagi buu iste ..hay allah aksilikler pesimi brakmio finish e yakin hamdolsun yinede ....dr olayina gelince bana dedigi en direnclilerde3 seans ama ben ser...sorunu yasioruz cnm bi deneyemedikki:((

Merhabalar ben yeni üye oldum, vajinismus belası benimde başımda, ulusoya gitmeyi düşünüyorum, lütfen giden arkadaşlar bana fikir versinler :( ücreti yüksek ama gelen maillere bakılırsa büyük oranla sorunu çözüyor, güvenemiyorum, nasıl bir yöntem izliyor ? Lütfen fikirlerinizi gönderin

Merhabalar ben yeni üye oldum, vajinismus belası benimde başımda, ulusoya gitmeyi düşünüyorum, lütfen giden arkadaşlar bana fikir versinler :( ücreti yüksek ama gelen maillere bakılırsa büyük oranla sorunu çözüyor, güvenemiyorum, nasıl bir yöntem izliyor ? Lütfen fikirlerinizi gönderin

merhaba... doktorunda sana yapacağı egzersiz... bence bunu doktora gitmedende yapabilirsin.. kendine güven... ben dokunamıyordum bile.. yapabilirsin...

merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım fakat 1 haftadır formu sürekli ziyaret edip yazdıklarınızı okuyorum. bende 15 aydır evliyim ve vajınusmusum bana da yardımcı olursanız cok sevinirim...

Son düzenleme:
merhaba... doktorunda sana yapacağı egzersiz... bence bunu doktora gitmedende yapabilirsin.. kendine güven... ben dokunamıyordum bile.. yapabilirsin...

ya lütfen yardım edin dr. 5000 lira istiyo zaten, ama başka çarem kalmadı, egzersizler nasıl yapılıyor, ulusoyun sitesinde parmak egsersizi olumsuz sonuç yaratıyor yazıyor, bende dokunamıyorum napıcam ?

merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım fakat 1 haftadır formu sürekli ziyaret edip yazdıklarınızı okuyorum. bende 15 aydır evliyim ve vajınusmusum bana da yardımcı olursanız cok sevinirim...

hoşgeldin canım tabiki yardımcı oluruz elimizden geldiğince.jinekolojik muayene oldunmu?olduysan yapcağın ilk iş bir ayna alıp vajiyi incelemen.baştan zor gelcektir bakmak bıle belkide ama bu seni yıldırmasın çogumuzda oldu bu.incelerken ıkın ve deliğin açıldığını gör

ben doktora giderek yendim canım ama simdi anlıyorumki boşa para vermişim.bıraz cesaret yeterli doktorda mucize yaratmıyo gene egzersiz veriyo.inşallah herkes yener bu illeti

evet tecrubeli diller konusuo kızlar:ssz: siz sokamıonuz onlar sokuyo gıkınızda cıkmıo pskolojık heralde amanda para verdım ıste son carem dıe dayanıosunuz...ama yapamıosanız durumunuzda el verıosa gıtmeyin demem....

Çok teşekkür ederim cesaretlendirmeleriniz için arkadaşlar :) Kitabı okumaya ve egzersizleri yapmaya devam edeceğim bakalım.. Kitap ismini soran arkadaşlar var. Benim şuan okuduğum kitap: Vajinismusun Üstesinden Gelmek Yazarı: Dr. Cem Keçe
Doğru, güzel şeyler yazıyor ama iş kendimizde bitiyor. Onun anlattıklarını ne kadar algıladığımızda bitiyor sanırım. Anlatılanları güzelce uygulayıp tekrar deniyicem. Olayın sebepleriyle ilgili uzunca yazmış Cem Bey ama ben kendimin hangi kategoriye girdiğimi anlamadım. Yani bu hastalığa yakalanmamın sebebini anlayamıyorum. İlk gecemize kadar hiç böyle bir durumla karşılaşacağıma inanmazdım. Hiç bir korkum yok sanıyordum. Ama bilinçaltında yatan sebepler var demek ki enim bilmediğim. Ve bu durumla karşılaşan bunca insanın olduğundan da hiç haberim yoktu. Her 10 kadından 1' inde bu durumun olduğunu öğrenince çok şaşırdım. Hiç söylenmiyor, konuşulmuyor tabi ki. İnşallah herkes iyileşir. Allah herkese herşeyin en hayırlısını versin. Ümidimi kaybetmiyicem ben de!.. Ne gerekiyorsa yapıcam ! Hep birlikte yeneceğiz bu illeti!

vajinamı inceliyorum nerdeyse sürekli. jınekolojık muayenemi evliliğimin 6.ayında oldum.bana emla krem ve kayganlaştırıcı jel verdi onunla ilk denememizde oldu ama nasıl oldu anlamadım tabi bi dahada olmadı zaten. parmak egzersizlerinede başladım 3-4 gundur yapıyorum kulak çöpü , 1 parmak ,2 parmak, 3 parmak ve 8 cm lik muma kadar içeriye alıyorum fakat 9 cm le ne kadar ugrastıysam olmadı başaramadım yani.

hoşgeldin canım tabiki yardımcı oluruz elimizden geldiğince.jinekolojik muayene oldunmu?olduysan yapcağın ilk iş bir ayna alıp vajiyi incelemen.baştan zor gelcektir bakmak bıle belkide ama bu seni yıldırmasın çogumuzda oldu bu.incelerken ıkın ve deliğin açıldığını gör

vajinamı inceliyorum nerdeyse sürekli. jınekolojık muayenemi evliliğimin 6.ayında oldum.bana emla krem ve kayganlaştırıcı jel verdi onunla ilk denememizde oldu ama nasıl oldu anlamadım tabi bi dahada olmadı zaten. parmak egzersizlerinede başladım 3-4 gundur yapıyorum kulak çöpü , 1 parmak ,2 parmak, 3 parmak ve 8 cm lik muma kadar içeriye alıyorum fakat 9 cm le ne kadar ugrastıysam olmadı başaramadım yani.

evet tecrubeli diller konusuo kızlar:ssz: siz sokamıonuz onlar sokuyo gıkınızda cıkmıo pskolojık heralde amanda para verdım ıste son carem dıe dayanıosunuz...ama yapamıosanız durumunuzda el verıosa gıtmeyin demem....

kendiniz bir deneyin olmadı son çare doktor tabi.bu işin çözümü var yapamam falan demeyin.ben nette bu konuyla ilgili yazıları bile okurken dayanamıyodum parmak egzersiz sözlerine ama korkulcak kadar zor bişey değilmiş

baya iyi durumdasın sen canım merak etme sonuca yaklaşmışşsın.zoru başarıp kolaya doğru gidiyosun.insana zor gelen ilk adım gerisi corap söküğü gibi gelcek.8 cmde iyice rahatmısın onla rahat yapmadan bir sonraki aşamaya geçme.9 cmde kendini kasıyosundur yada yönunu dogru ayarlıyomusundur.yavaş yavaş ittir kendini sıkmadan oda olcaktır içersi kocaman bir boşluk bunu unutma balon gibi düşün

baya iyi durumdasın sen canım merak etme sonuca yaklaşmışşsın.zoru başarıp kolaya doğru gidiyosun.insana zor gelen ilk adım gerisi corap söküğü gibi gelcek.8 cmde iyice rahatmısın onla rahat yapmadan bir sonraki aşamaya geçme.9 cmde kendini kasıyosundur yada yönunu dogru ayarlıyomusundur.yavaş yavaş ittir kendini sıkmadan oda olcaktır içersi kocaman bir boşluk bunu unutma balon gibi düşün

inşallah yaklaşıyorumdur sona yha . 15 aydır kabusum oldu bu.7 cm de de 8 cm de de cok rahattım ama 9 cm olmadı bi türlü 1 cm bu kadar fark edermi diye düşünüp duruyorum. parmak egzersizlerimde de hiç bir sorun yok rahatça alıyorum içimi 3 parmaga kadar.

inşallah yaklaşıyorumdur sona yha . 15 aydır kabusum oldu bu.7 cm de de 8 cm de de cok rahattım ama 9 cm olmadı bi türlü 1 cm bu kadar fark edermi diye düşünüp duruyorum. parmak egzersizlerimde de hiç bir sorun yok rahatça alıyorum içimi 3 parmaga kadar.

üç parmaga kadar..sen bi deneme yapsana cnm veya 3 parmak esın yapsın.......

Back
X