• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar nasılsınız?dün durexin jelini denedım gayet iyi çıktı.okeyi hiç beğenmedim yeni başlayanlar varsa okeyin hıc bır ürününü tavsiye etmiyorum iğrençççç:19:jelim bitmişti,ayağımın ağrısı derken egzersız yapmamıstım.dün 9cm olanı jelı denemek ıcın ıcımde beklettım.bu arada film izliyorduk eşimle ben güldükçe mum dışarı çıkmak ıcın camaşırıma baskı yaptı,çamaşırı çıkartıp bekletırken yine gülmeye başladım pıt dıye dısarı fırladı:9:UMUTcum prezervatifi ben süper marketlerden alıyorum.hatta dün 3 farklı markanınkini aldım içinde 12 adet oluyor.birinin pakedi 3 tl,diğeri 9 tl kadardı sanırım öteki de 12 tl cıvarı.dün 3 tl olanı denedım fıayatına göre ıyıydı ayrıca kokusu da kötü değildi egzersiz için ideal diyebılırım çünkü her egzersızde aparat değiştirdiğim için 3 tane harcıyorum.
onun dışında bugun maç varmış onu izleyecek diye pazarlık yaptı eşim benımle ama maçtan sonra eş denemsine geçebilirim.Ocean bugün çarşamba!!!kızlar bana dua edin lütfen.

cevabın ıcın saol tatlım su 3 lıralıktan bende bugun bı alım...sonraaaa bakmıssın bu gece beraber gelin olmuşuz:1: benımkı fenerli cimbomun zaferlerini pek sevmez bende cimbomluyum bizim iş biraz karısık:1: keyfi yerine gelicekse fedaaaa olsun cimbooom he he :) inş bu gece ikimiz gelin oluruz....

cevabın ıcın saol tatlım su 3 lıralıktan bende bugun bı alım...sonraaaa bakmıssın bu gece beraber gelin olmuşuz:1: benımkı fenerli cimbomun zaferlerini pek sevmez bende cimbomluyum bizim iş biraz karısık:1: keyfi yerine gelicekse fedaaaa olsun cimbooom he he :) inş bu gece ikimiz gelin oluruz....

rica ederim canım markası 'kiss' internette 5.99 dıyor ama ben 3-4 lıra cıvarında bır fıyata aldım okeyinkinden çok daha ıyı.sen kendini aştın şimdi seninki nazlanıyor.bu gece uğurlu gelir inşallah:27:

neeeee 12.5 cm mi:52::52::52::52:bu süper daha neyi bekliyorsun bu iş olmuş bitmiş say zaten:32:benım hedefım de 12 aslında ama ya tutarsa yavaştan başalamak lazım.zaten 10 cme gelınce bir güven patlaması yaşadım sanki oldu bitti havasına girip rahatladım araya regli girmeseydı iyiydi.çalışma hayatı da etkiliyor ben evde oldugum bır gun 3 cm ılerledım ama onun dışında egzersıze oturmak çok zor.iş bir yandan evin sorumlulugu bır yandan vajı zaten hep kafamda onunla yatıp onunla kalkıyorum.sen yurtdışındasın sanırım.

ya ufff olur dime yaa:(valla en son atandigimda bole sok olup kalmistim :))
ya biraz garanticiyim galiba aslinda bi yandan seytan diyo git adami kaldir ama offf cok karistim cooookk..
evt cnm ya biz abd deyiz esimin egitimi nedeniyle..ya ben 12.5 teyim su anda ama biliyorum cikartip 10 dk bekliyim gene cok zor olucak o yuzden egzersizden hemen sonra denememiz lasim :)buna da sukur :)senin de isin zor allah yardimcin olsun tr de olsam ben de bu siklikla yapamazdim heralde isten.valla benim bi ayda bu kadar bu ise kafayi takmamin tek sebebi bebek en yakin zamanda vajiden sonra sira ona gelsin ins :))))))))
bu arada cilekli forumda ilk sorumu sana sormustum unutmadim :))Allah razi olsun hepinizdennn..

Günaydın kızlar.. Ne marka kayganlaştırıcı su bazlı jel kullanıyorsunuz? Ne önerirsiniz?

rica ederim canım markası 'kiss' internette 5.99 dıyor ama ben 3-4 lıra cıvarında bır fıyata aldım okeyinkinden çok daha ıyı.sen kendini aştın şimdi seninki nazlanıyor.bu gece uğurlu gelir inşallah:27:

içimden gelmioo dioo yaa delimi neee:9::9::9: stres yaptı ama bılıomusun yani adama 2, sene vermediğim pozısyonu verince kaldı öylee bde soğudum die söylerdi aldırmazdım...neyse işte dünden beri hametan sürüorum vaj tahriş etmısımya ben hemde nasıl kremlerle yatıp uyuyakalıodum cnm sabah kalktım iyiydi bi daha sürdüm dün gecede aramız iyidi yatakta:1: sanırım bu gece bi girişim bekliorum...rabbim utandırmazsa beni insallah...seen de hazırsın cnm ...

kız nıe yarın yesılsu bu gece bu gece 3 gelin olalım:))

umutt ya ben abd deyim yani su anda gecenin 3 u burda o bakimdan yani :))))adami kaldirmiyim simdi bi de olmassa die cok korkuyorum valla..
ama yarin olmassa obur gun olur dime ya azcik cesaret lazim bana:)))))
insallah canim ya hep birlikte olalim insssssssss :)))))))

ya biraz garanticiyim galiba aslinda bi yandan seytan diyo git adami kaldir ama offf cok karistim cooookk..
evt cnm ya biz abd deyiz esimin egitimi nedeniyle..ya ben 12.5 teyim su anda ama biliyorum cikartip 10 dk bekliyim gene cok zor olucak o yuzden egzersizden hemen sonra denememiz lasim :)buna da sukur :)senin de isin zor allah yardimcin olsun tr de olsam ben de bu siklikla yapamazdim heralde isten.valla benim bi ayda bu kadar bu ise kafayi takmamin tek sebebi bebek en yakin zamanda vajiden sonra sira ona gelsin ins :))))))))
bu arada cilekli forumda ilk sorumu sana sormustum unutmadim :))Allah razi olsun hepinizdennn..
hııııııııı abd desin suan gece egzersiz yapıon:26: 12, süper bence bu arada bende senın yaptıgın gbı yapıcam aparatı once sonra esımı :34:

hııııııııı abd desin suan gece egzersiz yapıon:26: 12, süper bence bu arada bende senın yaptıgın gbı yapıcam aparatı once sonra esımı :34:

evet valla ya bu kadar azim beni asar aslinda ama bebek iste ,nelere kadir :))))
canim ben artik yoruldum sanirim bi dus alip yatiyim ,hepiniz hoscakalin,saglicakla kalin ,guzel haberlerinizi verin ins.:)))

selam arkadaslar nasilsiniz calismalar iyi gidiyor bakiyorum da...bende adet falan oldum derken egzersizlere ara verdim. dün iki parmak alabildim. sizce nasil? sonra denedik yine olmadi tabi :) ucu giriyor devami gelmiyor. bu arada emla veya anestol kullanan var mi egzersiz sirasinda?

9 cmyi 8 cmyi cikardiktan sonra hemen denedin mi? 8cmyi yaklasik 20 -40 dk icinde bekletip, pit diye cikarir cikarmaz 9.cmyi almayi denesen?
3 parmakta da rahatmissin. 9cm 10cm vb. yapmadan "miki" denemesine de gecebilirsin. yüzüp yüzüp kuyruguna gelmissin. =) tebrikler. :46:

bu gunku egzersizimde sizin dediğinizi yapıcam 8 cm i cıkarınca hemen ardından 9 cm i denicem. miki denemesine de en kısa zamanda gecmem lazım zaten , 1 haftaya kadar regl olucam cunku.

olur canım olur niye olmasın ki anladığım kadarıyla buna hazırsın artık ve bence 12.5 cm süper keşke ben de o aşamaya gelsem:27:

selam arkadaslar nasilsiniz calismalar iyi gidiyor bakiyorum da...bende adet falan oldum derken egzersizlere ara verdim. dün iki parmak alabildim. sizce nasil? sonra denedik yine olmadi tabi :) ucu giriyor devami gelmiyor. bu arada emla veya anestol kullanan var mi egzersiz sirasinda?
ıkı parmak tümmü aldın cnm cok güzeeel masallah sana :) pen....mi olmadı hemen dur hele yanii olanlar yokmu var bu sana baglı cnm neyse anestol kullanabılırsın egzersızlerınde ...

merhaba canım ben dün durexin su bazlı kayganlaştırıcısını denedim memnun kaldım.okeyin çileklisini kullandım ama çok kötüydü.durex kesinlikle daha iyi.

aynen bende okeyin cileklisini almistim gercekten igrenc ötesi...gleitgelen aldim o daha iyiydi, ama cabuk gidiyor kayganligi. o yuzden tekrar cilekliye gecis yaptim :) ama anestolle yapiyorum egzersizimi o yuzden zaten kayganlasiyor :D

bide ben altta esim üstte olunca ben cok korkuyorum, bazen basindan fazlasini aliyorum bazi gunde degdiremiyorum bile. degisken yani. üstte ben kendim deligi göremiyorum hic olmuyor. napcemi sasirdim :)

aynen bende okeyin cileklisini almistim gercekten igrenc ötesi...gleitgelen aldim o daha iyiydi, ama cabuk gidiyor kayganligi. o yuzden tekrar cilekliye gecis yaptim :) ama anestolle yapiyorum egzersizimi o yuzden zaten kayganlasiyor :D

bide ben altta esim üstte olunca ben cok korkuyorum, bazen basindan fazlasini aliyorum bazi gunde degdiremiyorum bile. degisken yani. üstte ben kendim deligi göremiyorum hic olmuyor. napcemi sasirdim :)

hehehe ben de üstte deneyim bir kere dedim yüzümü döndüm sırtımı döndüm şekilden şekile girdim yoka anam bulamadım pozısyonu tam o sırada miki de yanlıslıkla bır hamle yaptı çığlık atıp sıçramıştım:9: ben altta daha rahatım üsttüne oturmak garip geliyor:18:ya çilekli bozuk çilek gibi kokuyor bir de yapış yapış ama çaresiz kalınca kullanıyorsun demek.buarada anestol bende de var ama hiç kullanmadım yakıyor mu? kolumda denedim hiç etki etmemişti uyuşma oluyor mu ?

Son düzenleme:
heh kızlar aklıma gelmısken evet bende şimdi ilk üsstte denicem üstte olunca ayaklarımımı yataga bassam öylemi rahat olur yoksa dizlerimin üstünemi dursam yerlestırme nasıl oluyor üst pozısyonda peki...üstte yenenler cevaplarsa sevınırım

Back
X