• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ama her ne konu için gidiceksen git canın yanmaz kendını rahat bırak doktoruna eskı vajılı oldugunu söyle...kamera ıle muayene edıceksıe vajınal usg ıle al kendın sok dıyor bazıları bana oyle yapmıstı sagolsun sonra ben baktım kayıyo buyurun devam edın korkmuyorum dedım zaten o usg ınce bı alet parmak egzersızlerı ve ılskının yanında cok kolay :) dert etme smear falan alıcaksada o alet ıcıne gırınce nefes ver aynı egzersız gıbı kasma kendını hıssetmessn bıle sanıyelık olay

evet canim egzersiz yapiyorum iki parmak 1 bogum alabiliyorum. sonra ilerlemiyor sanki, bide acik söyleyeyim tembelim bu konuda. hemen cikariveriyorum :)
yanma falan hissetmiyorum egzersizde.
ama esimin pe... basini aldiktan sonraki 1-2 cm cok agrili ve yaniyor yani cesaretimi yitiriyorum. diyor ki ,,biraksan cuk diye giriyor 1 saniyelik is'' hakli da sanirim. dün düsündüm kadinlar hamile kaliyor 9 ay sonra dunyanin en buyuk acisini yasiyorlar dogum yapiyorlar :)) bu yaninda hic bisey diye dusunup kendi kendime morel veriyorum :D

Canım bende de fena halde bir yanma oluyodu...Doktora gittim, balayı sistiti dedi...mantar enfeksiyonu kapmışım meğer...Egzersiz yaparken ne kadara steril çalışılsa da gene de enfeksiyon kapmış olabilirsin... Egzersizden dolayı değil de havuzdan, denizden ya da deneme esnasında da enfeksiyon oluşmuş olabilir...Sonuçta hassas bir bölge...İstersen önce bi doktora git...öyle bir durum varsa eğer 2 günlük bir ilaç tedavisi uyguluyorlar ve sızı hissi azalıyor...

ama her ne konu için gidiceksen git canın yanmaz kendını rahat bırak doktoruna eskı vajılı oldugunu söyle...kamera ıle muayene edıceksıe vajınal usg ıle al kendın sok dıyor bazıları bana oyle yapmıstı sagolsun sonra ben baktım kayıyo buyurun devam edın korkmuyorum dedım zaten o usg ınce bı alet parmak egzersızlerı ve ılskının yanında cok kolay :) dert etme smear falan alıcaksada o alet ıcıne gırınce nefes ver aynı egzersız gıbı kasma kendını hıssetmessn bıle sanıyelık olay

tamam canım sagol eşim diyo zaten zarın durması imkansız takıldıgım yer falan yok diye ama aklım vaji sanki cok dar pe........sıkışıyo cıkarırken bile biraz kendimi kasıyom ondan sanırım

tamam canım sagol eşim diyo zaten zarın durması imkansız takıldıgım yer falan yok diye ama aklım vaji sanki cok dar pe........sıkışıyo cıkarırken bile biraz kendimi kasıyom ondan sanırım

o hala kastıgın ıcın merak etme bızdede oluyor cıkarrken sankı lastıklı bı yapıdan cıktıgını hıssedıyorum bende hıssedıyorum yanı gırıs cıkısı dar falan degıldır kasıyorsundur canım zaten ılskı olmus zar falan esnemıs gıtmıstır rahat ol sen

o hala kastıgın ıcın merak etme bızdede oluyor cıkarrken sankı lastıklı bı yapıdan cıktıgını hıssedıyorum bende hıssedıyorum yanı gırıs cıkısı dar falan degıldır kasıyorsundur canım zaten ılskı olmus zar falan esnemıs gıtmıstır rahat ol sen

cok sagol cnm ya rahatlattın beni allah kimseye böyle bişey yaşatmasın canım sen bi ara hamilemiydin

sela, ocean nasılsınız ? eoeydır gorusemıyoruz. ben sureklı dıyet forumlarındayım.

kızlar bu hafta gelın cıkmamıs. haftasonu guzel haberler beklıyoruzzzzzzz

yaramazpısı cok gecmıs olsun benım haberım yoktu. ıns en kısa zamanda yenıden anne olursun kucagına almak nasıp olsun ıns.

selam canım mesajına cvp veremiyorum,nişan felan olayı yeni bitti çooook yoğun ve yorgunluğu hala var.ben 2.aparatı yapabiliyorum 3. yarısı giriyor ama acıyo korkuyorum .akşam eğer müsait olursan eşimden seni arayacam ok. bide bugün yarın regl olabilirim...

kızlar yaaa ıncım bı tek sen varsın galıba sımdı dr bana bu 11 cm lık maketle egzersız yapıo falan parmakta yapıo tamam..sımdı ben deneme yapmadıgım ıcın dr uma gdemıorum kendımı sınayamadım cunku..esımı beklerkende egzersız yapmaya calısım dıorum ama ne kadar ugrastıysam yok o maketı ben sokamıyom göz kalemını sonuna kadar sokuyorum saga bastırıom sola bastırıom ama onu yapamıom.....bı fıkır versenız

şimdi egzersizleri kendi yapan karsı cınse guvenmezyaa bende sımdı kendıme guvenmıyorum heralde ama yapsam cok ıyı olur benım ıcın...nası gırdı bu yaaaaa.......

arkadaslar foruma ıkı gun once gırdım aynı dertten yakınıyordum ama az once sorunu astım hemde hıc egzersız vs olmadan.
basarabıldıgıme ınanamıyorum.Egzersizleri okuyunca dehsete kapılmıstım ama onlarsız yapabıldım şükür rabbime ben yapabıldıysem herkes yapar
dün eczaneden jel almıstım belkı onun sayesınde oldu ama olduya :))))

şimdi egzersizleri kendi yapan karsı cınse guvenmezyaa bende sımdı kendıme guvenmıyorum heralde ama yapsam cok ıyı olur benım ıcın...nası gırdı bu yaaaaa.......

Canım bence sen eşinle dene, 11 cm çok iyi bir ölçü 10 cmden sonra eşle yapanlar var okumuşsundur mutlaka bence sen de yapabilirsin ben çok üşengecim ya offf yapmam lazım artık. Doktorun İstanbulda mı? Ünlü birisimi acaba? Bence çok iyi aşamadasın tebril ederim eminim en kısa zamanda güzel haberler vereceksin... Darısı benim de başıma inşallah..

arkadaslar foruma ıkı gun once gırdım aynı dertten yakınıyordum ama az once sorunu astım hemde hıc egzersız vs olmadan.
basarabıldıgıme ınanamıyorum.Egzersizleri okuyunca dehsete kapılmıstım ama onlarsız yapabıldım şükür rabbime ben yapabıldıysem herkes yapar

Caniim egzersizlerden korkup pen...semi sarildn :)) aferin sana tebrik ederim mutluluklar :16::16:

kızlar yaaa ıncım bı tek sen varsın galıba sımdı dr bana bu 11 cm lık maketle egzersız yapıo falan parmakta yapıo tamam..sımdı ben deneme yapmadıgım ıcın dr uma gdemıorum kendımı sınayamadım cunku..esımı beklerkende egzersız yapmaya calısım dıorum ama ne kadar ugrastıysam yok o maketı ben sokamıyom göz kalemını sonuna kadar sokuyorum saga bastırıom sola bastırıom ama onu yapamıom.....bı fıkır versenız

umutcum mumla denesen 8-9 cmlık bır aparatla başalayıp sonra makete geçersen daha rahat edersin gibi gibi:26:burada ben bir tane daha mum aldım 11 cm denıycem:9:

tebrikler gözün aydın canım darısı başımıza:64::64::64::64::64::64::64:

umutcum mumla denesen 8-9 cmlık bır aparatla başalayıp sonra makete geçersen daha rahat edersin gibi gibi:26:burada ben bir tane daha mum aldım 11 cm denıycem:9:

Kiz mum sende bagimlilik yapti bde her defasinda yenimi alion:1::1: kalinlastirsana kiz mevcut mumu:) yawrum yaa ne bilim of bu herif ugrastirio beni yaaa....

Kiz mum sende bagimlilik yapti bde her defasinda yenimi alion:1::1: kalinlastirsana kiz mevcut mumu:) yawrum yaa ne bilim of bu herif ugrastirio beni yaaa....

yok canım 2 tane vardı 9cm ve 10 cm şimdi 11e geçicem ya.çalıştığımının altındaki ölçüle başlıyorum sonra kaldığım cm e geçiyorum.şimdi 11 e geçicem ya bekleme yapmayım dedım:27:senin koca da çok nazlı çıktı yahu:27:

Back
X