• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok güzel enerji alıyorum sizden çok teşekkürler canım benim.yaaa dün biz deneme yapacaktık aslında ama talihsizlikler peşimde bu aralar.dün sınavım vardı,sınav çıkışı fuara uğrayıp ordan eve geçip denemelere başlayacaktık.neyse sınavdan cıktım tam fuara varıcaz kaza yaptık ne olduğumuzu anlayamadık:43: allah korudu da hafif bir kazaydı ama bütün günümüzü mahfetti.eee arabasız kaldık bır de bız ilçede oturuyoruz oraya koştur buraya koştur ben ayağımdan tedevi görüyordum üstüne tuz biber oldu,ayağım daha beter oldu.eve gidince deneme yapalım mı dedım,haklı olarak hiç o havada değilim dedi eşim.sonra o deneme yapalım dedi bu defa ben ayağımı çok zorladığım için ağrıdan kıvranıyordum ben olmaz dedim.böylelikle 1 günümüzü daha ziyan etmiş olduk.öyle işte:25:

geçmiş olsun.....

Kuzuuummmm cokk saoll yaa cokk guzel olduu vallaa :)) sanada xokk gecmis olsunnn kzumm dikkatt et ayagini iyilestir once yaparsin nasilsaa arrtikk sonndemlerin vajiye veda etmene ramak kaldii..senn kendini hazirla her dk hazir modda ol esin nasilsa gelecek emin ol.ama sakin denwyelimmi deme ben.artkk susmaya karar vermistimkii adam oyle bir ortm hazirladii superdi ben yataga gectm uyumak icin bi baktm geldi sirnasio sinirlendim ama sakin dedim kendime inatlasma inci sonraa odanin hertarafini mumlarla dosedi cekmeceyi cekip banada bi gecelik uzatti hadi giy die banyoya girdim bi dus alip geceligi giydim hertaraff mumlarla aydinlanmis muzikte acmis derkenn basladik:))) dedimki bi emla surseydimm siiitt susss simdi dedi bidahada konusmadm bu konuda derken o da neeee kremsiz jelsizz aldimmm icime ve o an anladimki adam duygularoyla yapmak istiyo gorev icabina gelemioo vee cokk rahattiimm sende boyle bi ortam hazirla sirnas falan satiillen azcik kendiliginden gelismis gibi olsn inns bugun yarin olacakkk seninkide...

tebrik ederim. harika bir sürpriz olmuş. umarım benm eşim de bana böyle güzel bir sürpriz yapar;)

iyi akşamlar kızlar:3:artık 11.5 cmde rahat oldu,şimdi içimde bekletiyorum.nasıl esnediyse artık hala kırmızı yok.ama çok özür diliyorum sanki gaz varmış gibi bağırsaklarım bir garip oldu ilk içeri gönderdiğim zaman da küçük abdestim varmış gibi oluyor.bütün bunlar normal mi sizde de oluyor mu?:26:

althea merhaba. bende de kırmızı gelmedi sadece 1 kez ilişkiye ve parmak denemelerine rağmen. ben de çişim varmış gibi hissediyorum hatta 2-3 kez de wc ye gidiyorum muhakkak çünkü üretra ağzı ve idrar yolu ağzı aynı yerde giriş yeriye ondan dolayı böyle hissseiyorsun.. ve acayip bi basınç hissediyorum bağırsaklarımda gaz varmış gibi:))))) :27:

Selaaamm canimm nasilsinn gorusemiyoruzz nerelerdesin cookk ozlwdim senin destegini:)

Umuutt kuzumm rabbimin ol dedigi vakti beklemek.dusuyo suan sana vakti zamani dolmamis demekki uzulme

altheamm sana hayranim kizz ben.bile okadar egzz yapamiom bide sen aparat icindeyken.nasil camasir giyiyon ben icimdeyken hareket edemiomm ayagimi bile oynatamiom carpio saga sola sen rahatmisin hele ayaga hiicc kalkamam.heralde.kuzumm su mikiye haddini bildir artk:3:

canım özelden de yazdım gerçi ama egzersizcilere faydası olur diye burdan da yazayım.aparatı içeri yolladıktan sonra yavaş hareketlerle çamaşırımı giyiyorum yoksa aparat pıt diye çıkıveriyor.apratın 2 parmak kadar bir bölümü dışarda kalıyor.sonra istersem tv izliyorum yan dönersem ayaklarımın arasına kırlent koyuyorum.ayağa kalkarken bacaklar kapandığı için basınç yapıyor o yüzden yavaş hareketlerle kalkıyorum.işte ondan sonrası komedi:9:yürürken sünnet çocukları gibi apışmak zorunda kalıyorum.arada uzanırken yorgunluktan uyuya kalıyorum falan biz gayet mutluyuz mumlarla.ondan mikiye geçemedim hala:9:

althea merhaba. bende de kırmızı gelmedi sadece 1 kez ilişkiye ve parmak denemelerine rağmen. ben de çişim varmış gibi hissediyorum hatta 2-3 kez de wc ye gidiyorum muhakkak çünkü üretra ağzı ve idrar yolu ağzı aynı yerde giriş yeriye ondan dolayı böyle hissseiyorsun.. ve acayip bi basınç hissediyorum bağırsaklarımda gaz varmış gibi:))))) :27:

merhaba canım:) ya bu aparatlarla uğraşınca çok pis bir insan oluyorum ben:9:sürekli idrar ve gaz hissi...şu sıralar aklıma takılan bişey var gündüz işteyken de sürekli wcye koşar oldum ama gittiğimde hiç bişey yok altıma yapıcam diye korkuyorum.olayın günlük yaşantımda da devam etmesi beni rahatsız etmeye başladı.egzersizlerden kaynaklanıyor olabilir mi?

merhaba canım:) ya bu aparatlarla uğraşınca çok pis bir insan oluyorum ben:9:sürekli idrar ve gaz hissi...şu sıralar aklıma takılan bişey var gündüz işteyken de sürekli wcye koşar oldum ama gittiğimde hiç bişey yok altıma yapıcam diye korkuyorum.olayın günlük yaşantımda da devam etmesi beni rahatsız etmeye başladı.egzersizlerden kaynaklanıyor olabilir mi?

althea ben hiç aparat kullanmadım ve kendim egzersiz yapmadım eşim bana parmak egzersizi yaptırdı. ben de gaz ve çiş hissini yaşadım:D yaşıyorum:)) bence senin aparat büyük ve vaji kaslarını da bayağı bi esnetti sanırım o yüzden kaslar gevşemiş olabilir.(hernekadar esnese de) ben de de oluyo o bazen sankı tutamicam gibi. sık bırak sık bırak egzersiz yap kendi kendine. şimdi alıştı da vaji hep salmaya kendini. artık aparatı bırak ve mikiye geç diyorum. daha kolay olur aparattan hem şikayetlerin de geçer belki.. aparatın kontrol merkezi olmadığı için dışarı atar bi süre sonra kendini ne kadar tutsan da, ama p..s i rahatla ve istediğince içinde tutup çıkarabilirsin.:42:

althea ben hiç aparat kullanmadım ve kendim egzersiz yapmadım eşim bana parmak egzersizi yaptırdı. ben de gaz ve çiş hissini yaşadım:D yaşıyorum:)) bence senin aparat büyük ve vaji kaslarını da bayağı bi esnetti sanırım o yüzden kaslar gevşemiş olabilir.(hernekadar esnese de) ben de de oluyo o bazen sankı tutamicam gibi. sık bırak sık bırak egzersiz yap kendi kendine. şimdi alıştı da vaji hep salmaya kendini. artık aparatı bırak ve mikiye geç diyorum. daha kolay olur aparattan hem şikayetlerin de geçer belki.. aparatın kontrol merkezi olmadığı için dışarı atar bi süre sonra kendini ne kadar tutsan da, ama p..s i rahatla ve istediğince içinde tutup çıkarabilirsin.:42:

ilk fırsatta mikiye geçicem de işte bir türlü denk gelmiyor:27:

ilk fırsatta mikiye geçicem de işte bir türlü denk gelmiyor:27:

hadi ama ben sende o enerjiyi hissediyorum. kocaman aparat kullanıyosun diyelim mikiyi mi alamicaksın?:=) senin gibi güçlü hatun yapar bence.. Ben senin yazdıklarını da okuyarak ilham almış bir insanım:) you are the champion:D güveniyorum sana. hemen bu gece dene bitsin bu olay..:4::27:

hadi ama ben sende o enerjiyi hissediyorum. kocaman aparat kullanıyosun diyelim mikiyi mi alamicaksın?:=) senin gibi güçlü hatun yapar bence.. Ben senin yazdıklarını da okuyarak ilham almış bir insanım:) you are the champion:D güveniyorum sana. hemen bu gece dene bitsin bu olay..:4::27:

teşekkür ederim canım iyi gaz verdin piyuuuuuuuuuuuu:10::10::10:bugün eşim izinli yine bir sorun çıkmaz da deneriz inşallah:26:

Kuzum bak hazırda bekliyorum ya halay başını kimseye kaptırmayacağım diye tetikteyim hadi bakalım bugün olur inş hayırlısıyla..:54:
:24::24::24:

:9::9:kıyamam sana bennnnn.bugün dünden kalma bir yorgunluk var hiç halim yok akşam miki olursa birde öyle uyuyakalabilirim:1:geçen gün deneyiverseydik ne olcaktı sanki.

bangy; merhaba. çok teşekkr ederim darııs başına. psikolojikman kendini hazırla. Az kaldı gelin olmana:) Bu yola girdin geri dönüş kaçmak yok artık:) ben kendim egzersizz yapamadım istersen böyle dene ki alış eşine. (istersen tabi) izin ver rahatla aç bacaklarını uzan eşin ellerini güzelce yıkasın. kayganlaştırıcı sürsün parmağına. usulca ittirsin orta parmağı sen nefes verirken tabi ve bolca ıkın. sonra bisüre içinde tutsun ki esnesin orası göreceksin olacak unutma bolca nefe al derin ve ıkın.:3:

merhaba babetya
evet dediklerini zaten uyguladık aynen. O et parçası dediğim yerin ortasında ıkınınca hafif açılır gibi olan bir delik var ordan girmek gerekiyormuş ben hep tam ortadan 90 derece açıyla giricem zannediyordum ama o delik tam ortada da deil birazcık aşağıda ve biraz eğimli ittirince giriliyor sadece. Yani dik girilmiyormuş. Ben daha onu bile bilmiyordum. Ama hem bu forum sayesinde hem de okuduğum kitap sayesinde öğrendim. Eşimle de iki parmak denemesi yaptık. Ben kendime 2 parmak yaptığımda da çok rahat değildim ama eşiminkilerle çok kasıldım gene. Canım acıyıcak gibi hissettim. Rahatça alamadım yani. Biraz daha egzersiz yapmam lazım anlaşılan. Ama dün adet oldum ve denemelere ara vermek zorunda kaldık. inşallah haftaya tam gaz devam edicez. İnşallah ben de ekim ayı gelinlerinden biri olucam :34:

doktora gitmeyi cok düsündüm ama yurt disinda yasadigim icin buralarda bu konuyla ilgili doktor bulmak neredeyse imkansiz..
türkiyede birkaac doktor arastirdim ama hic cesaret edipte gidemedim..
Ben bu site sayesinde (egzersiz!!!!!!!!) sayesinde basardim!!

Merhaba Diamant
Egzersizlere başladıktan ne kadar zaman sonra yendin vajiyi merak ettim??
Ben eşimle iki parmak egzersizine kadar geldim ama onu da hiç rahat alamıyorum. Şu an adet olduğum için ara vermek zorunda kaldık ama haftaya devam edicez inşallah. Ne kadar zaman sürmüştü senin? Parmakla mı yoksa aparatla mı çalışmıştın?

:64:Tebrik ederim canım,günler sonra ilk gelinimiz sen olmuşsun,görmedim ben onu,inşallah ayağını sürümüşsündür de devamı arka arkaya gelir güzel haberler alırız peşpeşe.. :64: :64: :64: :64:

Son düzenleme:
Back
X