merhaba canım:)ne zamandır evlisiniz bilmiyorum ama siz olayı rutine bağlamışsınız nasılsa bişey yapmıyoruz diyerek bu konuyu hayatınızın parçası haline getirmişsiniz.daha önce de yazmıştım evet cinsellik herşey demek değil ama gel gelelim evliliğin olmazsa olmazı.bu vaji bir böcek gibi hergün evliliğimizi kemiriyor,zaman akıp gidiyor.Bir de dez avantaj mı bilmiyorum ama eşlerimizin anlayışlı olmasından nazlanıyor da nazlanıyoruz niye çünkü bizim kuşumuz altından!

egzersizlere gelince,herkesin yapısı ve düşüncesi farklı.mesela ilk başladığımda parmak dokunduramıyordum yanıyorum diyordum parmak çok itici geliyordu biraz kaba bir tabir olacak kusura bakmayın kendi kendimi parmaklamak son derece iticiydi benim için.sonra burda mum ve kulak çöpleriyle egzersiz yapıldığını öğrendim.kuşu ürkütmemek için kulak çöpüyle başalayacaktım ama ne özgüvenim varsa gözüme çok küçük geldi,sonra pasta mumunu denemye çalıştım sonuç başarısız ince olduğundan mı ne battığını hissettim.baktım bu iş böyle olacak gibi değil kaptım beyaz mumu,yavaş yavaş nefes egzersizleriyle ıkınaraktan bir baktım mum içerde

tabi benim dizlerim nasıl titriyor sonraki egzersizlerde bu geçti çünkü artık oranın kapalı olmadığını kavramıştım ve daha çok egzersiz yapmak istiyordum.benim mum hikayem böyle başladı.şimdi okadar rahatladım ki artık zaman zaman onlar içimdeyken uyku kaçamakları yapıyorum.çok uzun yazdım kusura bakma ama parmak dokunduramayan birinin 11.5 cme nasıl geldiğini gör ve senin de bunu yapabileceğini bil diye yazdım.soruların olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım