- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #124.101
İkon olayını hallettim sayende, ilk ikonum sana... Aynı şeyi ben 6 aydır düşünüyom...Aslında bir kaç yıl çocuk yapmamayı düşlemiştim de şimdi eşimin yeğenini ve başkalarının bebeklerini deli gibi sevdiğini görünce kıskançlıktan çatlıyorum
...bi de bu vaji olayı var ya kendimi daha da kötü hissediyorum...ama dediğim gibi bi yandan da doğurasım geliyo, ama nasıl yapıcam diorum vs vs...Kısır döngü içindeyim...
Artık şöyle düşünmeye başladım: Hiç aquaparktaki kaydıraklardan kaydın mı bilmiyorum...Ama ben ilk kayacağım zaman çıktım tepeye, ama nasıl tırsıyorum...Sonra bıraktım kendimi ama bir yandan da keşke bırakmasaydım diyorum...ama geri dönüşü de yok...akıyosun aşağıya doğru suyla beraber...ama biliyosun ki bi sonu var...sonunda cup diye düşüyosun havuza ve hiç de korktuğun gibi olmadığını görüyosun ve zaten 30 sn. bile sürmüyo...İlkini atlattıktan sonra bu işe öyle bi bayılıyosun ki ardı ardına belki 20 kere, 100-200 basamaklı merdiveni çok yorulcağını bile bile tırmanmayı göze alıyosun...ve kendi isteğinle yapıyosun bunu...Çünkü ordan kaymak harika bir duygu...Sanırsam 3- 5 tane doğuran kadınların yaşadığı şey de bu...Hiç biri onca doğum yapmış olmaktan pişman gözükmüyo...Bebeği bi yapalım da, o oradan çıkacak nasılsa...Sonsuza kadar içerde tutacak halimiz yok ya:)) Öncelikle miki
![]()
ikoncanların için teşekkürler.düşünce olarak seninle çok benziyoruz.ben de 2 yıl kadar çocuk istemiyordum ama eşimin yeğenine ve çocuklara ilgisini gördükçe kendimi bu fikre alıştırmya başlıyorum.aqua parktaki duyguyu çok iyi anlatmışsın aynen ordaki gibi ilk başta korkuyorsun sonra devamı geliyor.