• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnmyaa mutlulugun kelimelerine o ladar yansioki :) eş konusunda o kadar sanslisinki gercekten biz iki kere denemeye kalktik ikiside kavgayla bitti o an o kadar gergin sinirli suratsiz ve isteksizki nasil olcak bilmiorum sastim kaldim karsi tarafi yardimi cok onemli gercekten sevkatli sabirli ve sevgi dolu olmasi cok onemli benim dr um ble esimden sevkatli bu yuzden ikinci seansta hic korkmadan rahatca hic hissetmeden o maketi alabildim ..esim yuzunu asmiş robot gbi yatip her an patlicak bomba gbi sinirli gel oturuosan otur demisti ilk denemeye kalktigmizda ..bilmioru. diorumya dr ble ondan sevkatli onadami bi iki milyar versem bilmiorum :(((

bak ben okadar alışmışım ki mumlara mikinin olduğunu bile kabullenemedim:9:bu hızla gidersen senin halayın da yakındır:34:bekletme aşamalarını ben de sessizcekimsesizce ve zealeadan öğrenmiştim en faydalı bilgilerden biri bu oldu ben de onlara teşekkür ederim tekrar:42:

Geçen gün biryerde beyaz mumlar yanıyordu tv demi nerde hatırlamıyorum şimdi eşimle gördük,diyorum mumlarla aramızda öyle bir bağ oluşmuşki görünce içim kıpır kıpır oldu :1: :1: :1:

romantizmden eser olmadığını söylemiştim :27: başka zamanlar çok daha duygusal anlar yaşamıştık ama en özel anlarım hep neşeli geçti.evlenme teklifinde ışıkları kapatmış mumlar yanıyor ben ışığı neden kapattın demişim adam evlenme teklif ediyor kütük ben adama ne diyorum:9:artık gerçekten karı koca olmuşuz ama ikimiz de ne şebeklikler yaptık ki eşimi o karaktere benzettim:27:eş konusunda gerçekten çok şanslıyım ağız tadıyla kavga bile edemediğim bir eşim var Allah bozmasın:nazar:Beni herzaman okadar sahiplenmiş ki dün gece çok farklı bir duygu seline kapılmadım.

canım ya ALLAH mutlulugunu daım etsın. ne dıyeyım vajılı olsun ya da olmasın sen sanslı gruptansın demekkı. hepımızın esı boyle degıl yanı. herkese daha mutlu ve guzel gunler yıllar dılıyorum.

anammmm ne romantıksın sen oyle :)))))) ısıklar neden sonuk ha.ç yeter guldurme daha fazla benı. herkese rezıl olacam burda :))))

Cnmyaa mutlulugun kelimelerine o ladar yansioki :) eş konusunda o kadar sanslisinki gercekten biz iki kere denemeye kalktik ikiside kavgayla bitti o an o kadar gergin sinirli suratsiz ve isteksizki nasil olcak bilmiorum sastim kaldim karsi tarafi yardimi cok onemli gercekten sevkatli sabirli ve sevgi dolu olmasi cok onemli benim dr um ble esimden sevkatli bu yuzden ikinci seansta hic korkmadan rahatca hic hissetmeden o maketi alabildim ..esim yuzunu asmiş robot gbi yatip her an patlicak bomba gbi sinirli gel oturuosan otur demisti ilk denemeye kalktigmizda ..bilmioru. diorumya dr ble ondan sevkatli onadami bi iki milyar versem bilmiorum :(((

Bacım erkeklerde sona doğru oluyor o,son gece ben kendimi hazırlamak için eşime pek pas vermedim küsmüş bana ,hazırlandım mum içimde yanıma çağırddım yanaşmak istemedi ben de dedim bu kadar hazırlandım ya bu akşam olacak ya da bundan sonra uğraşamam dedim tatlı bir dille tabii,başladık ve oldu,nasıl yaklaşıyorsun bilmiyorum ama biraz işve cilve yapsan,erkekler de haklı çünkü sürekli hayal kırıklığı yaşadıklarından artık birdaha üzülmek istemiyorlar..

umuut hadi sira bizde bak ama ben eylüle yetisemicem :))) regliyim artik ekimi baslatalim bari hehehe

Inan ekime kalmak istemiorum desem cnm her gecen dakika beni sikio bunaltio tatlim ins en kisa surede herkesler kurtulur o huzura erer ne pis bir seymis bu yaaa sülük gbi yapisio valla...oyle bi durumdayimki su 10 gundur ne evden cikiorum ne kendime bakiorum ne kimseyle gorusuorum her seyimi kurtulucagm zamana endeksledim ...hic bsey yapmak istemiorum...

Bacım erkeklerde sona doğru oluyor o,son gece ben kendimi hazırlamak için eşime pek pas vermedim küsmüş bana ,hazırlandım mum içimde yanıma çağırddım yanaşmak istemedi ben de dedim bu kadar hazırlandım ya bu akşam olacak ya da bundan sonra uğraşamam dedim tatlı bir dille tabii,başladık ve oldu,nasıl yaklaşıyorsun bilmiyorum ama biraz işve cilve yapsan,erkekler de haklı çünkü sürekli hayal kırıklığı yaşadıklarından artık birdaha üzülmek istemiyorlar..

Onuda yaptim cnm onuda denedim...ben yaklastigimda oldu gecen gece giyindim guzelce en sevdigi geceligi:((( ellesiom dokunuorum konusuorum yok robot bildigin kütük nuh dioda kiprasmio ne yapsamki daha...

darisi sana umutt. cok düsünüyorsun kukumav kusu gibi. tahterevalli'yi dengelemeye calis, biriniz yukarida biriniz asagida olmuyor. sen de sevkatli ol esine. en zorunu yaptin, en basitinden dolayi umutsuzluga düsme. ne olabilir, ne kadar sürebilir böyle... bekleyecegin zaman cok degil.

Inan ekime kalmak istemiorum desem cnm her gecen dakika beni sikio bunaltio tatlim ins en kisa surede herkesler kurtulur o huzura erer ne pis bir seymis bu yaaa sülük gbi yapisio valla...oyle bi durumdayimki su 10 gundur ne evden cikiorum ne kendime bakiorum ne kimseyle gorusuorum her seyimi kurtulucagm zamana endeksledim ...hic bsey yapmak istemiorum...

Umutt takma bu kadar kafana cnm. bak eşlerde oluyormuş öyle, bence oluruna bırak bi müddet. Bunu kötü geçen bir süreç gibi düşün.

darisi sana umutt. cok düsünüyorsun kukumav kusu gibi. tahterevalli'yi dengelemeye calis, biriniz yukarida biriniz asagida olmuyor. sen de sevkatli ol esine. en zorunu yaptin, en basitinden dolayi umutsuzluga düsme. ne olabilir, ne kadar sürebilir böyle... bekleyecegin zaman cok degil.

:))))))) saolasin iyi dileklerin icin ...gamli baykusda derler bizde...cokmu dusunuorum dersin bilmiomki valla oyle disan ole olsun...hee sende ondan yanasinda :) ben her zaman ona sevkatliyim sevgiliyim...bazen cadolozluk yaptigim olmustur ama nadir;)

Canım benim senin de az kaldı.kız senin şu kocaya sakinleştirici ilaç mı versek adam gevşer biraz belki:27:ben gerçekten çok şanslıyım hem eşimden yana hem de sizler gibi arkadaşlarım olduğu için.iyi ki varsınız:16:

İnşAllah. Eminim sende gerçeğini yaparsın. Hadi bakalım. Bak athea başardı. Bizde başarırız inşAllah. :16:

İnşallahhh İnşallahh. Althena açılışı yaptı bizde patır patır dökülelim arkasından. Arkadaşlar yarışma yapacaklarmıış galiba öyle bişey vardı, belki gaza geliriz iyice.:24:

:))))))) saolasin iyi dileklerin icin ...gamli baykusda derler bizde...cokmu dusunuorum dersin bilmiomki valla oyle disan ole olsun...hee sende ondan yanasinda :) ben her zaman ona sevkatliyim sevgiliyim...bazen cadolozluk yaptigim olmustur ama nadir;)

son haftalarda degisik saatlerde bile her daim en az 10 ziyaretci var forumda...simdi 11 tane ziyaretci gözüküyor. bunlar vajinismus mudur bilemiyorum, kimisi de inceliyor belki, belki yazmaya cekinen de vardir. yani gamli baykus cok, sen 1 ay öncesine kadar ahlanip vahlaniyordun. oradan ciktin, son engeldesin. bir de hala kendini caresiz, yalniz hissedenler var... bak sessiz sessiz okuyorlar =(.

Umutt takma bu kadar kafana cnm. bak eşlerde oluyormuş öyle, bence oluruna bırak bi müddet. Bunu kötü geçen bir süreç gibi düşün.

Saol cnm takmamaya calisiorum tamam tamam diorum ama inan yalan...elinde deilki sabah gozunu acion kafanda gunduz kafanda gece kafanda bde regl yaklasio yine bunun stresi..ekim 5 de almanci yegeni gelio gelmeden bitsin diorum daha bitmez cunku bunlarin derdi hergun bi yer gezmek isterler rahat egzersiz yapamicam sikinti :( sonra 10 kasim abimin dugunu bi yandan surec uzucak bi stres basio beni ki sorma...gelde kukuman kusu olma simdi :))

Canım benim senin de az kaldı.kız senin şu kocaya sakinleştirici ilaç mı versek adam gevşer biraz belki:27:ben gerçekten çok şanslıyım hem eşimden yana hem de sizler gibi arkadaşlarım olduğu için.iyi ki varsınız:16:
Sen de iyiki varsin cnm bi mukabele;) kiz varmi ole bsey ne bilim yemegne corbasina koyup azdiricam bsey :) valla bak ciddiyim heee....

son haftalarda degisik saatlerde bile her daim en az 10 ziyaretci var forumda...simdi 11 tane ziyaretci gözüküyor. bunlar vajinismus mudur bilemiyorum, kimisi de inceliyor belki, belki yazmaya cekinen de vardir. yani gamli baykus cok, sen 1 ay öncesine kadar ahlanip vahlaniyordun. oradan ciktin, son engeldesin. bir de hala kendini caresiz, yalniz hissedenler var... bak sessiz sessiz okuyorlar =(.

Haklisin:( msj alinmistir zealeacim....halime sukredip sabirli olmaliyim...

egzersizci kızlar,erteleyenler,cesaret edip yapamayanlar haydi hiç durmayın başlayın devam edin hiç bırakmayın,hayatınız o kadar değişiyorki yendiğinizde ;ilk önce vicdan azabından kurtuluyorsunuz ,kadınlık yapamıyorum diye üzülüyordum bu da beni geriyordu,sürekli tartışmalarımız oluyordu bunların hepsi çok şükür bitti,o kadar güzel bir evlilik yaşıyoruzki çok şükür şuanda,Allah nazarlardan saklasın.Biran önce harekete geçip yenin şu illeti,hayatınızın nasıl güzelleştiğini göreceksiniz,elimden geldiği kadar yardımcı olurum size,diğer arkadaşlarımın hepsi zaten yardımcı olmak için burada,siz sadece topici takip edin..

Back
X