• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Seni kırarmıyım hiç altheam :16:, neyse birazdan yalan dünya başlayacak bari mumumu koyup onu izleyeyim , ek mumda almadım evdeki mumda hafif yamulmuş, du bakim kalkım bari.

Beni kırmadığın için teşekkür ederim:16:sen mumu yerleştir sonra hiç yokmuş gibi davran.buarada iç çamaşırını giy çünkü bikere komedi filmi izlerken çok gülmüştüm pıt diye fırlayıverdi dışarı:9:

TEBRİK EDERİM canım hergün girip bakıyorum buraya sen ve umut arkadaşımızın sona geldiğinizi bildiğim için nezaman bitireceksiniz diye merak ediyordum allah vajiyle uğraşan herkesi biran önce kurtarsın sanada vajisiz mutlu geceler halaylar sana:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Çoooookkkk teşekkür ederim canım benim:16:zaman sorunum olmasaydı sizleri bukadar bekletmeyecektim.geç oldu ama güç olmadı:21:şimdi heyecanla umutu bekliyorum o da eli kulağında gelin olacak az kaldı:10:

iyi akşamlar kızlar ben de eş parmağıyla 2 parmaktaydım en son devam mı edelim 2 parmağa yoksa p. denemesine geçelim mi nasıl bir yol izleyeyim

iyi akşamlar kızlar ben de eş parmağıyla 2 parmaktaydım en son devam mı edelim 2 parmağa yoksa p. denemesine geçelim mi nasıl bir yol izleyeyim

iki parmak hiç de fena değil kaç cme denk gelir bilmiyorum ama genelde eş denemesine 10 cmde başlıyoruz.tabi sen kendini hazır hissettiğn müddetçe bunun bir önemi yok.hazır hissediyorsan denemelisin bence:32:

Çoooookkkk teşekkür ederim canım benim:16:zaman sorunum olmasaydı sizleri bukadar bekletmeyecektim.geç oldu ama güç olmadı:21:şimdi heyecanla umutu bekliyorum o da eli kulağında gelin olacak az kaldı:10:

söylediklerine katılıyorum canım bence oraya ufacık bişeyin girdiğini görmek bile bu hastalığı öldürmeye yetiyor burdaki herkese söylüyorum bu bir erteleme hastalığı inanın korkacak bir şey yok egzersiz yapanlar kendilerini yenmiş kabul etsinler çünkü miki egzersizden çok daha kolay hadi kızlar vajiye ölüm:4::4::4::37::37::37::41::41::41:

çok teşekkürler canım:16:inşallah senin de bir an önce düzelir aslında doktora gözükmen daha sağlıklı sen de biliyorsun ama...söylemek kolay gitmek zor biliyorum. umarım bir sorun yoktur canım

aslında yakın bı zamnda gttım hatta doktorum cok ıyı bır bayandı ultrasonla baktı alttan yanı hıç bırseyın yok dedı sıkıntımı yaptım buralar ondan mı oldu anlamdım kı doktora gtmek nasıl zor gelıyor bana... senın içinde çokk mutlu oldum zaten gızlı gızlı okuyordum hep burasını senın bu işin üstesınden gelecegını bılıyordum kii:1::1::1::1:

aslında yakın bı zamnda gttım hatta doktorum cok ıyı bır bayandı ultrasonla baktı alttan yanı hıç bırseyın yok dedı sıkıntımı yaptım buralar ondan mı oldu anlamdım kı doktora gtmek nasıl zor gelıyor bana... senın içinde çokk mutlu oldum zaten gızlı gızlı okuyordum hep burasını senın bu işin üstesınden gelecegını bılıyordum kii:1::1::1::1:

ben pek anlamam ama ilişki sonrası olan birşeyse kızlık zarın tam yırtılmamıs olabılır mı:26: doktoru hangimiz seviyoruz ki üstelik kukiyle ilgili olunca daha da zor geliyor.biliyor musun sen yenmeden önce de ben seni takıp edıyordum:9:

ben pek anlamam ama ilişki sonrası olan birşeyse kızlık zarın tam yırtılmamıs olabılır mı:26: doktoru hangimiz seviyoruz ki üstelik kukiyle ilgili olunca daha da zor geliyor.biliyor musun sen yenmeden önce de ben seni takıp edıyordum:9:

hehe :1::1::1: benımde hayal gucum baya geliştı kıtap okumak gıbı karakterler yaratıyorum yazılar üstüne ama senı öylee merak edıyorum kı..:1::1::1:

iki parmak hiç de fena değil kaç cme denk gelir bilmiyorum ama genelde eş denemesine 10 cmde başlıyoruz.tabi sen kendini hazır hissettiğn müddetçe bunun bir önemi yok.hazır hissediyorsan denemelisin bence:32:

cnm ben ölçtüm eşimin parmağını 10-10,5 arasında o zmana yavaştan parmak egzersizinden sonra dnemeye başlayalım ,olmazsa mı 3 parmak deniyoruz

afedersiniz yazılarınızı okudum bende de aynı sorun var aklımda bır soru var hep hamile kalınca normal dogumla gecer dıye bır düşünce var kafamda siz ne düşünüyorsunuz

vaji sorunu olanların normal doğum yapabileceğini sanmıyorum.. seni yanlış yönlendirmek istemem tam olarakta bilmiyorum.. forumdan bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sorsan daha iyi olur..

cnm ben ölçtüm eşimin parmağını 10-10,5 arasında o zmana yavaştan parmak egzersizinden sonra dnemeye başlayalım ,olmazsa mı 3 parmak deniyoruz

ooooooooooo 10-10.5 süper ozaman.egzersizden sonra eş denemelerine başlayın bence edin bence.çünkü 2 parmak okadarda 3 parmakta düşünemiyorum:52: ben 11.5 cmle yendim ama meğer hiç gerek yokmuş mikiyle çok daha kolay oluyor.ilk denemeyi yap bakalım:46:

kendin egzersizlerimde yardımcı olduğun gibi doğduğun günle de uğur getirdin bana.artık bu günü ikimiz de unutmayız seneye hem doğum gününü hem benim başarımın yıl dönümünü kutlarız artık:9:

:17::17::17::17::17: ayyy sagol cnm benim faydam dokunduysa ne mutlu bana :54::54:unuturmuyum burda olursun hem senin basarini hemde benim dogum günümü kutlarizzz :32::32:

ooooooooooo 10-10.5 süper ozaman.egzersizden sonra eş denemelerine başlayın bence edin bence.çünkü 2 parmak okadarda 3 parmakta düşünemiyorum:52: ben 11.5 cmle yendim ama meğer hiç gerek yokmuş mikiyle çok daha kolay oluyor.ilk denemeyi yap bakalım:46:

3 parmak zaten beni aşar gibi geliyor:17: o yüzden 2yle inş yapabiliriz de ona gerek kalmaz bu gece yapcaz egzersiz rapor veririm gene of heycan yaptımm şimdiden

Oo es 2 parmak süper.. zaten kalindir parmaklari.. bence deneme yapin.. Egzersiz yaptinmi bilmiyorum kendin yönlendir elinle canm.. InsAllah güzel haberlerle gelirsin:16:

Kızlar yine mumumu yerleştirdim.:1::1: ama çok zorlandım ilk girişte.şimdi üstümü giydim kahvemi aldım dizi izlemeye başlıycam size rapor vereyim dedim:kkk:

3 parmak zaten beni aşar gibi geliyor:17: o yüzden 2yle inş yapabiliriz de ona gerek kalmaz bu gece yapcaz egzersiz rapor veririm gene of heycan yaptımm şimdiden

hadi bakalım :46:sakin olmaya çalış egzersizlerden daha kolay bunu motive için söylemiyorum gerçekten öyle:21:altta olursan poponun altına yastık koy canım,egzersizde yaptıklarını eşinle de yaptın mı oldu bu iş:46:dediğim gibi asıl zor olan egzersize başlamak miki sadece cesaret işi:34:

Oo es 2 parmak süper.. zaten kalindir parmaklari.. bence deneme yapin.. Egzersiz yaptinmi bilmiyorum kendin yönlendir elinle canm.. InsAllah güzel haberlerle gelirsin:16:

evet cnm 10-10,5 arası ölçtüm de:1:,kendim hiç egzersiz yapamadım o yüzden eşle denedim 2yi alabiliyorum ama p. nasıl olur bilmiyorum yavaştan denemeye çalışcaz bakalım egzersizden sonra, destek için tşkler:32:

Back
X