• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

MERHABA herkese gunaydın.........!!! 2 ekimde iki senelik evli olıcam ve ben hala yenemedım bu hastalığı.ıkı haftadır forumu ızlıyorum okuyorum takip edıyorum ve cesaretlendım sayenızde :)bilgisyarımda sorun oldugu ıcın üye olmakta geçiktim. ama sonunda baaşrdım :) sizinle olmak bana iyi gelicek ınanıyorum.ıkı haftaaa once adet olmadan once yanı egzersızlere başladım. kulak çöpüyle ınananamadım.hatta eşime gösterdım ve ben gerçekten orasını tanımıyomusum. ıkındıgımda açılmasına çok şaşırdım hem sevinç hem üzüntü bilgisizligimden tabi.aneston krem , bebe yağı işimi görüyo.parmak lada yaptım ama sadecee bırını alabildim.acımasından korkuyorum kalın oluşundan :(hatta kondiş taktım parmagıma kaysın dıye ... kulak çöpünü bırak artık dedı eşim bana makyaj malzemelrimden kalem getirdı bunu dene dıye onu denedım.gün gün kalınlaştırıyorum.sabah eşim gel deneyelim dedı korka korka yok yapamam dedım şuan degıl falan anca ucunu alabildim ve eşim yapıyosun bak dedi oda şaşırdı.ama ben bıraktım bu bıle ıyı bı ılerleme benım için çünkü...ben kadın doguma gıtııgımde doktor parmagımı koyup ıttırmemı sogledıgınde ben yapamadım.pskologa gııtıım5 seans faydası olmadı .depresyomdaymısım ve oğleydım ıkı senedır. 3 tane ilaç verdı 3, gün bıraktım çünkü benı dahaa kötü yaptı ve hafıf dozda tek bı ılaç alıyorum o ıyı geldi sakınleştim . ve ben boşanma derecesıne gelmiştim bile ama bu hastalıgı yenersem hiçbişeye gerek kalmıcak.bebek hayali kuruyorum he ama yınede cesaretımı toplayamadım. ama inanıyorumkı son gunlerımde yanımda olıcaksınız.sizde bana rabbımın bı armaganı bi ışıgı olıcaksınız.

MERHABA herkese gunaydın.........!!! 2 ekimde iki senelik evli olıcam ve ben hala yenemedım bu hastalığı.ıkı haftadır forumu ızlıyorum okuyorum takip edıyorum ve cesaretlendım sayenızde :)bilgisyarımda sorun oldugu ıcın üye olmakta geçiktim. ama sonunda baaşrdım :) sizinle olmak bana iyi gelicek ınanıyorum.ıkı haftaaa once adet olmadan once yanı egzersızlere başladım. kulak çöpüyle ınananamadım.hatta eşime gösterdım ve ben gerçekten orasını tanımıyomusum. ıkındıgımda açılmasına çok şaşırdım hem sevinç hem üzüntü bilgisizligimden tabi.aneston krem , bebe yağı işimi görüyo.parmak lada yaptım ama sadecee bırını alabildim.acımasından korkuyorum kalın oluşundan :(hatta kondiş taktım parmagıma kaysın dıye ... kulak çöpünü bırak artık dedı eşim bana makyaj malzemelrimden kalem getirdı bunu dene dıye onu denedım.gün gün kalınlaştırıyorum.sabah eşim gel deneyelim dedı korka korka yok yapamam dedım şuan degıl falan anca ucunu alabildim ve eşim yapıyosun bak dedi oda şaşırdı.ama ben bıraktım bu bıle ıyı bı ılerleme benım için çünkü...ben kadın doguma gıtııgımde doktor parmagımı koyup ıttırmemı sogledıgınde ben yapamadım.pskologa gııtıım5 seans faydası olmadı .depresyomdaymısım ve oğleydım ıkı senedır. 3 tane ilaç verdı 3, gün bıraktım çünkü benı dahaa kötü yaptı ve hafıf dozda tek bı ılaç alıyorum o ıyı geldi sakınleştim . ve ben boşanma derecesıne gelmiştim bile ama bu hastalıgı yenersem hiçbişeye gerek kalmıcak.bebek hayali kuruyorum he ama yınede cesaretımı toplayamadım. ama inanıyorumkı son gunlerımde yanımda olıcaksınız.sizde bana rabbımın bı armaganı bi ışıgı olıcaksınız.

canim bende henuz tam bir birlesme yasayamadim senin dedigin gibi sadece basini alabiliyorum. ama buradaki tüm arkadaslarin ortak söyledikleri sey su: en zoru basinin girmesi! ondan sonra nefes verip ikininca pit diye giriveriyormus :)) yani aslinda biz zoru yapiyoruz, sonrasinda korku mekanizmasi devreye giriyor ve kendimizi geri cekiyoruz. sen hep kendini motive et. bak 2 sene olmus. yazik gunah...benim 2 ay olacak ama cok kararliyim reglden sonra bu isi bitirmeye. önemli olan senin oraya biseylerin girebilecegini görmüs ve buna inanmis olman. ne kadar büyük kalin o simdilik önemli degil. bence sen burayi takip et ve egzersizlerine devam et 1-2 hafta icinde yenersin :)) düzenli yaparsan tabi. ben 2 haftadir yapmadim mesela 1 hafta kendi tembelligimden 1 hafta reglliyim diye. ama buna izin verme sen! kulak cöpü alabildiysen iki kulak cöpünü birlestir öyle devam et. kayganlastirici kullan yada bebek yagi dedigin gibi. veee unutma basini alabiliyorsan artik pekte vajili sayilmazsin (ben öyle motive ediyorum kendimi) cunku cinsel temastan korkmuyorsun aslinda, ilerleyince acimasindan ürküyosun :))) hadi bakalim devam egzersize...:3:

Althea tebrikler canım çok sevindim ben demiştim sana kısa sürede yapacaksın az kaldı diye bak oldu işte tadını çıkar darısı başımıza inşallah....

Son düzenleme:
gleitgelen jeli nasıl yeni aldım,faydası oluyomu nasıl kullanılıyor
selam su bazli kayganlastirici oluyor gleigelen...bende kullandim ama pahali ve ben egzersizlerde falan cok fazla tüketiyordum. 2-3 tüp gidiodu bende yani kayganlastirici olarak o kadar iyi deegil bana göre! hemen kayganligi gidiyor.
bende mecburen okeyin kgsina döndüm. ama medikallerde ultrason jelleri oluyormus hem büyük hem ucuz

kızlar bizde 2 gün önce eşimin 2 parmağına kadar çıktık. emla krem kullanmıştım. şuanda bile genital bölgem yanıyo ve kaşınıyo. kremdenmi acaba. dün sadece 1 parmağını alabildim. kan gelecek diye çok korkuyorum. ayrıca önerdiğiniz bi kayganlaştırıcı krem varmı? bu siteyi görmeseydim dokunmasına bile izin veremezdim. hepinize çook teşekkür ederim.

günaydin kizceler nasil gidiyo egzersizler, azygosvein, 1iyedibeni,umuut.......
althea canim hersey yolunda dimi :)) ben bugun mutluyum ya istedigim biyer vardi is icin, beni görüsmeye cagiriyorlar huhuhuh :))

GÜnaydınnn, hadi bakalım hayırlısı olsun. Ben egzersizlere devam ediyorum, egzersizden sonra ölçtüm 8 cm miş :62::62:

kızlar bizde 2 gün önce eşimin 2 parmağına kadar çıktık. emla krem kullanmıştım. şuanda bile genital bölgem yanıyo ve kaşınıyo. kremdenmi acaba. dün sadece 1 parmağını alabildim. kan gelecek diye çok korkuyorum. ayrıca önerdiğiniz bi kayganlaştırıcı krem varmı? bu siteyi görmeseydim dokunmasına bile izin veremezdim. hepinize çook teşekkür ederim.

alışkın olmadığından yanma oluyordur. kasılmışsındır belki. bir de kayganlaştırıcı olarak mutlaka su bazlı jel kullan, bebe yağı, vazelin vb. şeyler kullanma. bazı kişilerde bu ürünler mantar yapıyor. emlanın yaktığını söylüyor arkadaşlar ama kısa bir süre sonra geçiyormuş. belki çok miktarda kullandıysan tahriş etmiştir.

evet bende de emla aynı etkiyi yaptı... ama bende evlenmeden önce mantar vardı.. eşim belki o kadar yanmasının nedeni mantardır dedi... kaşıntıyı önleyici krem sürebilirsin.. bir de ben bol su ile yıkamıştım...

Esimle denemedigimiz yöntem kalmadi ama olmuyor bir türlü bu korkuyu atlatamiyorum. 15 temmuzda evlendik hersey cok güzel gitti bir gün memlekette kaldik ama o gece olsun istemedik balayina gidince olsun dedik ve o gece sadece sarildik uyuduk.Ertesi gün balayina gittik 8 saatlik otobüs yolcugundan sonra yatip dinlenelim dedik.Ertesi gün namaz kildik dua ettik giyindik ve se..meye basladik tam iliski sirasinda basladim aglamaya ve esim durdu yarin yapariz dedi.Yarinda aynisi oldu diger günlerde.Bu böyle olmaz dedim ve eczaneye gittik bize jel verdi ama jelinde faydasini göremedik.Otelin doktoruna gidelim dedik o kadar utandimki bu durumumu bir baskasina anlatmaya esime dedim sen anlat doktora diye.Esim doktora durumumuzu anlatti doktor demezmi sen buna icki icir diye alayci bir tavirla.Ben yerle bir oldum cok üzüldüm.Disardaki herkes yasiyor bunu cok güzel bir sey korkmana gerek yok dedi ve yolladi bizi keske gitmeseydim.O gün gece bara gittik ve dünyanin ickisini ictim sarhos olmaya basladim ve gerisini hatirlamiyorum hatirladigim sadece esime ben sarhos olunca yap demem.Sabah uyandim hic bir sey olmamis heryere kusmusum esim carsaflari yikamis.Sabah uyandiginda noldu diye sordum esime nolacak dedi beni tekmeledin elinle kapattin üstünede yataga kustun dedi cok güldüm ama icimden nasil üzüldüm anlatamam.Uyku hapini denedik bu seferde 3 tane birden yuttum öyle sersem oldumki ama o isin olacagi bilincimde oldugu icin bir türlü uyuyamadim.Tatil bitti döndük almanyaya 2 ay boyunca sürtünme yoluyla idare ettik.Bir gün nasil oldu anlamadim parmagimi sokmak istedim girdi esim havalara uctu sonra ikincisini denedim oda girdi ama ücüncüyü zorladim olmadi.Ertesi gün emla kremi aldim ve parmak egzersizi yaptim önce sonra emla kremini vajinama bosalttim bir yarim saat bekledim ve uyustu.Esime dedim hissetmiyorum birde böyle deneyelim.Esim pe..isin bir kismini girebildi bir kac sefer gel git yapti ve kizlik zarim yirtildi kanadi ama fazla degil.Öyle sevindimki oh dedim artik rahatim kizlik zarim yirtildi.Pe..nisin tamamini girdiginde karnima agri yapiyordu dayanamiyordum ve birakmasini istedim.Ertesi gün doktora gittim doktor bana güldü önce özür diledi güldügü icin sonra tebrik etti beni tabii almanlar ne anlar onlarda hersey serbest.Dün aksam esimle yine denedik ama pe...isini girdiginde yine aci hissettim parmagimi soktum cok kolay girdi.Emla kremini bosalttim yine vajinama ve uyustu bir süre sonra böylece yine denedik uyusuk oldugu icin pe..is bir süre girmedi.Sonra önce parmagimi arkasindan esimin pe..isini girdim yinede acisini hissettim ve yine kan geldi demekki kizlik zari tam yirtilmadi yada kendimi kastigim icin tekrar kan geldi.Dün sabaha kadar agladim ben ne yapicam böyle bilmiyorum siz yine türkiyedesiniz bizim gibi binlerce insan var orda ama burda yok burda alay ediyorlar korkak oluyorsun bir care bulamiyorsun.Ankarada Dr. Süleyman Eserdag'i buldum yüzde yüz tedavi ediyormus ama ona gidecek imkanim yok.Aranizda kk sayesinde vajinismusu atlatan var ne olur banada yardim edin ne yapmam lazim :(

AYNEN öle acıma korkusu var teşekkür ederim sizede başarılar inş tek seferde atlatırsın.

Canim aramiza hg.sende benim.gibi zaman kaybetmissin ama olsun ararin neresinden donsek.kar die dusunmeliyiz artk.inan aci agri fazlaca bi kanama die bisey yok.sakin korkma benn cok korkuyodm canm cook tatlidir ama yaptiktan sonra dedimki bu mu yani ben devasa bii aci patlama kan bekliomusum hic alakasi yok.yapman gereken oncelikle moralini yuksek tutmak sabirla egzersiz calismalarina baslamak gerisi gelio inan bana.aklina takilan ne varsa sor cekinme sacma mi olur deme.bakk hem ilk etabi gecmisinkulak copunu almisin devam et nefes al verirken agzindan ver ve o an yavasca it kasmamaaya calis biliorum zorr suan ama zamanla alisacaksin.zorlandigin yerde bekle cikarma copu nefes al ve it yavas yavas milim milim ilerle ve her egz basina gectiginde yapicam basaricamm de inanmasan bile bunu soyle kendine yanindayiz sorun varsa sorabilirsin.

sen hangi jeli kullanıyorsun

ben gliet gelen ile başladım ama miktarı az ve pahalı olduğundan ultrason jeline geçtim. çok memnun kaldım. medikallerde satılıyor. ucuz ve miktarı çok, egzersizde bol bol kullandım, ilişkide de hala kullanıyorum. mantar yapmıyor ve çok sıvı değil jöle gibi olduğundan akıp da her yeri batırmıyor :1::1::1:

kuzum başınız sağolsun. babaanneye de geçmiş olsun, okudum ama yazamadım bir türlü. ameliyat iyi geçmiştir umarım babaanne nasıl şu an? sen nasılsın??

Esimle denemedigimiz yöntem kalmadi ama olmuyor bir türlü bu korkuyu atlatamiyorum. 15 temmuzda evlendik hersey cok güzel gitti bir gün memlekette kaldik ama o gece olsun istemedik balayina gidince olsun dedik ve o gece sadece sarildik uyuduk.Ertesi gün balayina gittik 8 saatlik otobüs yolcugundan sonra yatip dinlenelim dedik.Ertesi gün namaz kildik dua ettik giyindik ve se..meye basladik tam iliski sirasinda basladim aglamaya ve esim durdu yarin yapariz dedi.Yarinda aynisi oldu diger günlerde.Bu böyle olmaz dedim ve eczaneye gittik bize jel verdi ama jelinde faydasini göremedik.Otelin doktoruna gidelim dedik o kadar utandimki bu durumumu bir baskasina anlatmaya esime dedim sen anlat doktora diye.Esim doktora durumumuzu anlatti doktor demezmi sen buna icki icir diye alayci bir tavirla.Ben yerle bir oldum cok üzüldüm.Disardaki herkes yasiyor bunu cok güzel bir sey korkmana gerek yok dedi ve yolladi bizi keske gitmeseydim.O gün gece bara gittik ve dünyanin ickisini ictim sarhos olmaya basladim ve gerisini hatirlamiyorum hatirladigim sadece esime ben sarhos olunca yap demem.Sabah uyandim hic bir sey olmamis heryere kusmusum esim carsaflari yikamis.Sabah uyandiginda noldu diye sordum esime nolacak dedi beni tekmeledin elinle kapattin üstünede yataga kustun dedi cok güldüm ama icimden nasil üzüldüm anlatamam.Uyku hapini denedik bu seferde 3 tane birden yuttum öyle sersem oldumki ama o isin olacagi bilincimde oldugu icin bir türlü uyuyamadim.Tatil bitti döndük almanyaya 2 ay boyunca sürtünme yoluyla idare ettik.Bir gün nasil oldu anlamadim parmagimi sokmak istedim girdi esim havalara uctu sonra ikincisini denedim oda girdi ama ücüncüyü zorladim olmadi.Ertesi gün emla kremi aldim ve parmak egzersizi yaptim önce sonra emla kremini vajinama bosalttim bir yarim saat bekledim ve uyustu.Esime dedim hissetmiyorum birde böyle deneyelim.Esim pe..isin bir kismini girebildi bir kac sefer gel git yapti ve kizlik zarim yirtildi kanadi ama fazla degil.Öyle sevindimki oh dedim artik rahatim kizlik zarim yirtildi.Pe..nisin tamamini girdiginde karnima agri yapiyordu dayanamiyordum ve birakmasini istedim.Ertesi gün doktora gittim doktor bana güldü önce özür diledi güldügü icin sonra tebrik etti beni tabii almanlar ne anlar onlarda hersey serbest.Dün aksam esimle yine denedik ama pe...isini girdiginde yine aci hissettim parmagimi soktum cok kolay girdi.Emla kremini bosalttim yine vajinama ve uyustu bir süre sonra böylece yine denedik uyusuk oldugu icin pe..is bir süre girmedi.Sonra önce parmagimi arkasindan esimin pe..isini girdim yinede acisini hissettim ve yine kan geldi demekki kizlik zari tam yirtilmadi yada kendimi kastigim icin tekrar kan geldi.Dün sabaha kadar agladim ben ne yapicam böyle bilmiyorum siz yine türkiyedesiniz bizim gibi binlerce insan var orda ama burda yok burda alay ediyorlar korkak oluyorsun bir care bulamiyorsun.Ankarada Dr. Süleyman Eserdag'i buldum yüzde yüz tedavi ediyormus ama ona gidecek imkanim yok.Aranizda kk sayesinde vajinismusu atlatan var ne olur banada yardim edin ne yapmam lazim :(

bu topik egzersiz yapıp yenenlerle dolu. y.dışında yaşayan arkadaşlarımız da var onlar da egzersizle yendiler. bahsettiğin doktora inci gitmişti sana detaylı anlatabilir. madem parmak yapabildin, jelle ve parmakla çalışmaya devam et. tek parmak alışınca 2 parmak, 3 parmak, gitgellerde de rahat olursan deneme yaparsın. sakın umudunu kaybetme. tek tedavisi egzersiz olan bir hastalık bu. çabalarsan kolayca yenersin daha yeni evlisin çünkü. eşine karşı korku duyuyorsan onun parmağıyla da çalışabilirsin. kendini ona bırakmayı öğrenirsin. vajina yönü ilk girişten sonra biraz popoya doğru eğimli. bunu bilerek egzersiz yap ve nefes al derin, sonra nefesini verirken kendini rahat bırak ve parmağını o zaman yavaşça it. yönü tutturunca kolayca kayıp gidecek zaten. soruların olursa gelip sor herkes yardımcı olacaktır.

Elvanım 2 cm. nasıl ondan haber ver sen bana:14:...ya aşağı falan göndermeye çalıştım da olmadı bbeaaa:19:...azıcık gaz lazım bana gene galiba:1:...
Biz gazlariz seni merak etme :32: Tatlim 2 cm nasl biliyomusn super.. ilk buraya geldgn gunu hatirla.. hic egzersiz yapamadgn gunleri hatirla.. boyle boyle 10 cme gelceksn Allahin izniyle :32: yavas yavaa acele etme ama pes etmekte yok biraz ugras zorla girecek eninde sonunda:41:

Hosgeldin :)
Basini almissin zoru basarmissin demektir.. Hem kendine guven acisindan hemde isini kolaylastirmak acisindan bence egzersize devam et.. parmakla veya muma pecete sarip strecleyi onunla calisabilirsn yavas yavas kalinlastirarak.. anestolu birakabilirsen ve kayganlastirici kullanirsan daha iyi olur..
InsAllah cok cabuk kurtulursn

Canımm Merhabaa öncelikle. Burdaki Arkadaşlarımızın Bir Çoğu KK Sayesinde yendi vajiyi. Tabi Buna Bende Dahil.Bende Vajiydimm Ve Burdaki arkadaşlarımın desteği sayesinde Yendim.Ağrın,yanman olabilir Bunlar gayet normal. Neden Bunlar Oluyo çünkü sen kendini canım yanıcak diye şartlandırmışsın bu yüzden ağrı oluyo. Ama Bırak P....s tamamen girsin gitgel yapın. Canın yanınca hemen çekme Bırak canın yansınn.İnan ucunda ölüm yok. Ucunda ölüm olsa Dünyada kadın kalmazdı bunu unutma:34:Zatenn Gitgel yapa yapa ağrın bir kaç saniye içinde yok oluyor. Sen o sırada derin derin nefes al. Bu dediklerimizide unutma. Sen zoru Başarmışssın zaten güzelimm. Artık Sende bir kadınsın. Bunun Devamını getir. Korkmaaa. Birazz cesarettle olucakk tamam mı.Aklına takılan birşey olurssa yazz.Şunu da unutmaa BUraya sık sık gir yazılanları oku cesaretlenmen için.SAKINN kAÇMAAA Hergün girmeye ve vajiyi yenmeye çalışş. Biz sana yardımcı olucazz..:40::40::42::42:

merhaba canım.eş parmağıyla 2 parmak süper:46:sana nacizane önerim herhangi bir anestezik krem kullanmaman.çünkü egzersizde hissettiğin yanma bir süre sonra geçiyor birazcık sabır.hem nasıl başlarsan öyle gider kreme hiç alışmasan daha iyi.kan olayına ilk başta ben de çok takıldığımda egzersizde ilerlerken kasılıyordum.11.5 cme kadar geldim egzersizle esnettiğm için ne kan ne birşey gelmedi gelen arkadaşlarda da 1-2 damla bişey olmuş.bunlara takılma.egzersizlerde bepanten krem(mavi) ve su bazlı kayganlaştırıcı kullanman işini kolaylaştıracaktır.ben okeyin çileklisinden hiç memnun kalmadım durexi deniyorum ama o da sanki su gibi akıyor yine de okeyden daha iyi.

Back
X