• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O zaman ben dilatör siparisi vereyim birde öyle deniyim cünkü parmak egzersizi yaptim bir faydasi olmadi bana.Parmagim cok kolay giriyor ama esimle deneyince olmuyor aciyor

Canım sana şunu söyliyim. Öyle Hemen Bir parmağını sokunca olmuyo zatenn. Ben 3 tane Parmağımı 1 ayda sokabildim. 3 parmağımı birden sokunca vajiyi yendim.Yani Tek Parmakla Olacak iş değil zatenn:34::34::34:

bana sorarasan benim fikrim önce parmak egzersizi hemen ardından eş denemesi.sen zaten başı girdi diyorsun geriye bişey kalmamış ki hııııkkkk diyeceksın hepsi içerde.zaten en zor kısmı başı sonrası boşluk:8:

o zaman hepsi girene kadar önce parmak ardından senin tabirinle miki denemesine tam gaz devam desteğinize yardımlarınıza çook teşekkürlerrrr:16::16:

Canım sana şunu söyliyim. Öyle Hemen Bir parmağını sokunca olmuyo zatenn. Ben 3 tane Parmağımı 1 ayda sokabildim. 3 parmağımı birden sokunca vajiyi yendim.Yani Tek Parmakla Olacak iş değil zatenn:34::34::34:

Ben 3 parmagimida sokabildim ama bekleme yapmadan ama esimle iliskiye gelince olmuyor :( Emlayla bile olmuyor iskence cekiyorum sanki pe...isin yaridan fazlasini alabildim sadece

Ben 3 parmagimida sokabildim ama bekleme yapmadan ama esimle iliskiye gelince olmuyor :( Emlayla bile olmuyor iskence cekiyorum sanki pe...isin yaridan fazlasini alabildim sadece

İşkence Diye Bir şey yok canım. Sen Kendini Bayaa korkutmuşsun. Ve Anlaşılan Yenmeyede Hiç niyetin Yokk. Yenmeye niyetin olsaa Hem kendini hemde Burdaki Arkadaşları Korkutmazsın bir kere:34: Acı Tabiki Olur.Amaa işkencee derecesinde değil..

günaydin kizceler nasil gidiyo egzersizler, azygosvein, 1iyedibeni,umuut.......
althea canim hersey yolunda dimi :)) ben bugun mutluyum ya istedigim biyer vardi is icin, beni görüsmeye cagiriyorlar huhuhuh :))

Çok sevindim şekerim inşallah seni alırlar işe:16:...Benim de nasıl gitsin işte...Koca suratıma balmıyo, ben kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum:14:...Pek de iyi gittiği söylenemez...

MERHABA herkese gunaydın.........!!! 2 ekimde iki senelik evli olıcam ve ben hala yenemedım bu hastalığı.ıkı haftadır forumu ızlıyorum okuyorum takip edıyorum ve cesaretlendım sayenızde :)bilgisyarımda sorun oldugu ıcın üye olmakta geçiktim. ama sonunda baaşrdım :) sizinle olmak bana iyi gelicek ınanıyorum.ıkı haftaaa once adet olmadan once yanı egzersızlere başladım. kulak çöpüyle ınananamadım.hatta eşime gösterdım ve ben gerçekten orasını tanımıyomusum. ıkındıgımda açılmasına çok şaşırdım hem sevinç hem üzüntü bilgisizligimden tabi.aneston krem , bebe yağı işimi görüyo.parmak lada yaptım ama sadecee bırını alabildim.acımasından korkuyorum kalın oluşundan :(hatta kondiş taktım parmagıma kaysın dıye ... kulak çöpünü bırak artık dedı eşim bana makyaj malzemelrimden kalem getirdı bunu dene dıye onu denedım.gün gün kalınlaştırıyorum.sabah eşim gel deneyelim dedı korka korka yok yapamam dedım şuan degıl falan anca ucunu alabildim ve eşim yapıyosun bak dedi oda şaşırdı.ama ben bıraktım bu bıle ıyı bı ılerleme benım için çünkü...ben kadın doguma gıtııgımde doktor parmagımı koyup ıttırmemı sogledıgınde ben yapamadım.pskologa gııtıım5 seans faydası olmadı .depresyomdaymısım ve oğleydım ıkı senedır. 3 tane ilaç verdı 3, gün bıraktım çünkü benı dahaa kötü yaptı ve hafıf dozda tek bı ılaç alıyorum o ıyı geldi sakınleştim . ve ben boşanma derecesıne gelmiştim bile ama bu hastalıgı yenersem hiçbişeye gerek kalmıcak.bebek hayali kuruyorum he ama yınede cesaretımı toplayamadım. ama inanıyorumkı son gunlerımde yanımda olıcaksınız.sizde bana rabbımın bı armaganı bi ışıgı olıcaksınız.

Canım hoşgeldin...seherrrvakti' nin dediklerine katılıyorum...Hep beraber bitiricez bu işi inş.:46:

yarıdan fazlası demek bu işin sonuna gelmek demek...yarıdan fazlasını yapabildim sadece yazarak bulunduğun aşamayı küçümseme.. gerçekten çok ii bir aşamadasın ve çok çok az kalmış.. acı, işkence yok unut bunları.. kendini kastığın için canın acıyo olabilir.. bende kendimi acıya şartlamıştım.. hatta acımadı diye yendiğime bile inanmam baya bir sürdü.. o yüzden acı yok..

kızlar kayganlaştırıcı kremlerin çok etkisi oluyormu? 2 parmak denedik demiştimya eşimle 1 kere denedik. bu akşam kremle birlikte p.. denesem olurmu? kremi daha önce hiç kullanmadım.

Kızlarr Korkmayın. Gerçekten Korkulucak Hiç Bişey Yokk. Acı yokkk!! Bunu Aklınızdan Çıkarmaya Çalışın Ve Ben Bu Vajiyi Yenicem deyin. Emin olun Ne kadar isterseniz Bu iş O kadar Kolay olur. Vaji bir erteleme hastalığı Biliyosunuz. Lütfen Ertelemeyin. Egzersizlere Tam gaz devam edin. Eş Denemesi Mutlaka yapın.Canınız Yansada sakın geri çekilmeyin. Devam edinn sonunda Girdiğini Görüceksiniz. Acıyan Yerde Sakın Bırakmayınn. Tam tersii Devam edinn !! Bunları yaparsanız. Mutluluk çokta uzakta değil.Dualarım Sizinle. Hepinizin Başarıcağınızı Biliyorum.. Vaji Sizin Üstünüze Değil Siz Onun Üstünee Gidin. Sizee Yalından Kasmaa Şarkısını Armağan ediyorumm. Kasmaa kasmaa kasmaaa kasmadan da olur işteee :16::16: Ben Bu Şarkıyı Dinleyip Motive Olurdumm:1: Sizdee Dinleyinn. Hemen hemen bizi Anlatıyorr :16: Hepinizi Öpüyorummmm:54::54::54::21::kkk:

kızlar kayganlaştırıcı kremlerin çok etkisi oluyormu? 2 parmak denedik demiştimya eşimle 1 kere denedik. bu akşam kremle birlikte p.. denesem olurmu? kremi daha önce hiç kullanmadım.

Canım Ben Bepanten Merhem Kullanıyorum. Jel Kullanmıyorum. Çokta rahatça giriyo.Onun İçin eğer kremin kaygansaa bir problem olmaz kullanabilirsin.

Kizlar ben malum esimi beklerken kac gundur bos durmim die bi ugras icindeydim goz kalemi rimel allik derken :)) maketide soktum vallaha cok komik yaaa bi yere daysnip aciooo die cekiodum meger bi iki tik ittinmi gdiomuss berayi' imiiiin dedigi gbi dr soktugunda bse anlamamistim anestoldandi demekki bde basinc oluyo kaslar gergin ondan heralde neyseee iste hedefim kendimde sokabilmekti oldu;) duramiom simdi odaya kaciom ikide bir insan bi hos oluyo :9::9::9: surekli bi girdigni izleme hevesi :9::9:

Hanimlar bu sorunu yenmenin tek yolu sanirim ertelememek, ben bu olayi kafamda o kadar buyutmustumki kendi bacaklarimi kilitlemistim resmen, 2 hafta boyunca bunu hayatta yapamiycam dedim. Kendinizi rahatlatin ortada oyle aci yok, cok azcik yanma oluyor sadece ilk bi iki defasinda, ki benim canim o kadar kiymetlidirki ben hala kendimi nasil rahatlatmisim diye gurur duyuyorum kendimle =)) parmak egzersizleri ne kadar etkili bilemem ben simdi bile parmagimi o taraflara sokmaya calissam midem kalkar fena olurum ama iliskiye gelince dugun dernek :) hic korkmayin ozel kayganlastiricilar var onlardan alin mumkunse, gidip herhangi bir kremde kullanmayin daha baska problemlerin cikmamasi icin. kendinizi esinize birakin ve ne olacagini cok dusunmeyin. Ben hala kendime kizarim ne kadar psikolojimi kotu yonde etkilemisim diye. Iyi haberler duyariz sizlerden insallah!!! =))

kızlar ıkı sene sonunda ıkı haftadır hiçççççç yapamıcam dedıgım şeyleri yapıyorum.bu forma gerçekten bana rabbım yolladı:))))))))))sebep olcak hepimiz için yupysssssssss

İste buuu bravoo sanaa canm bak istee bide yapamam diodun deilmi %60i bitti biraz daha egz ile kisa zamanda son vereceksin ins...

yaptımmmmmmmm çok şükür oldu bitti sonunda hiç acımadı hemde hiçççççç
boşu boşuna bunca ay eziyet çekmişim sonunda bitti artık beynimi kemiren o sorun yooookkkkk:))))):))))):))))))
resmen haykırmak istedim burada kimseye söyleyemiyorum kendi kendime gülüp konuşuyorum
birde yapamayanlarda okuyup görsün istedim rahat olsunlar acı yok acı yok acı hiç yokkkkk:):):):):):)

kuzum başınız sağolsun. babaanneye de geçmiş olsun, okudum ama yazamadım bir türlü. ameliyat iyi geçmiştir umarım babaanne nasıl şu an? sen nasılsın??

Canimm cok saol Allah razi olsun.babannem ameliyati iyi gecti sukur durumuda iyi.canm bende seni goruyorm ama bi yazamiyorumki kizlara cvp verip cikiorm yardimim dokunsun die.ben iyiyim canm denemeler iyi gidio.ins artk jel.emlayi biraktik esim.istemio sukur oluyo biraz gitgel yavas oda duzelecek ins.zqman buldukca da egz yapiorm gunduzleri kasilmalar sifira insin die.senn nasillsn canm

boşu boşuna bunca ay eziyet çekmişim sonunda bitti artık beynimi kemiren o sorun yooookkkkk:))))):))))):))))))
resmen haykırmak istedim burada kimseye söyleyemiyorum kendi kendime gülüp konuşuyorum
birde yapamayanlarda okuyup görsün istedim rahat olsunlar acı yok acı yok acı hiç yokkkkk:):):):):):)

Canmm tebriklerrrrr halaylar sanaa gelsinn
:10::92::92::72::64::64::64::74::64::74::64::74::64::92::92::74::64::92::74::64::92::74::64:

tebrikler canım gözün aydın:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Kizlar ekim sonuna kadar yarisma var egz basladinizz sayiyoruzz bakalimm kimler bir ay icinde vajiye son verecek varmisinizz yokmusunuz yarisa katilmak isteyen.parmakk kaldirsin

umuutt senn kafadan yaziyoruzz listeye habern ola kuzumm:3:

Back
X