• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Napion canmm nasilsn ikinci deneme ne zaman:3:
esin ne durumdaa heyecanlanio muu.bide msj aldm cvp yazamadm kuzum saol yardm icin ne yazcagimi bilmiom ama yazmak istiyom dur yaziyimm:1:

ayyyyy yaaaa çok mutluyummm:)) o halay işaretlerini bulamamıştım siz yptınız cok iyi oldu:))) o basınç hissini de yendik mi tamamdır bir kaç kere yaptık ama sanki içime hava doluyo:))) ne kadar zamanda normale döner ki
Canm o his normal zamanla azalio yada biz alisioruz.bana bir ay.oldu halen daha var ama daha az ona takilma gececk alistikca mumkunse bir gun durup bir gun deneyinki iyce pekissin..cokkk sevindmm ayaklarini sicak tutt lohusa sayilirin artikin:-)

Napion canmm nasilsn ikinci deneme ne zaman:3:
esin ne durumdaa heyecanlanio muu.bide msj aldm cvp yazamadm kuzum saol yardm icin ne yazcagimi bilmiom ama yazmak istiyom dur yaziyimm:1:

yavrum benim ikinci deneme kısmetse yarın:27:ayda sadece 1 kere izinlerimiz denk geliyor o da yarın.sabahtan akşama kadar evdeyiz ohhh ohhhh:21:az önce vajıyı inceledim de baya genişlemiş yahu:52:sen nasılsın bakalım

1.burdaaaa:65: 2. de belli oldu zeyzeyzeyzey:64: 3. aranıyor....Egzersizciler nerdesinizzzz haydiiiiiinnnnn Umuttttttt oyum sana kuzum:32:

Sen suss bakim 1.belliymiss :))hadeee yenii baslio

1.umutt
2.mormutluluk
3.yenievliyimm

Sizler listedesinz kislar ona gore baska yarismak isteyen kimler varsaa soleyin althea ben ve dierleri her konuda yardimci olmaya haziriz kizlarr haa gayrettt

Sen suss bakim 1.belliymiss :))hadeee yenii baslio

1.umutt
2.mormutluluk
3.yenievliyimm

Sizler listedesinz kislar ona gore baska yarismak isteyen kimler varsaa soleyin althea ben ve dierleri her konuda yardimci olmaya haziriz kizlarr haa gayrettt

hahahah bana ne bana neee ben yarışmanın hırsıyla yendim belki:27:bence 1i7beni de her an süpriz yapabilir:4:kız inci şu umutun kocasına bir operasyon mu düzenlesek çok üzdü bu kızı

yavrum benim ikinci deneme kısmetse yarın:27:ayda sadece 1 kere izinlerimiz denk geliyor o da yarın.sabahtan akşama kadar evdeyiz ohhh ohhhh:21:az önce vajıyı inceledim de baya genişlemiş yahu:52:sen nasılsın bakalım
Eeee 11.5az diil ustunede miki :))))Ben iyiyim c son iki uc seferdir emla krem egz denemeden yapioz sukurr sadece hiz olayi olmuyp oda zamanla olacak siz gitgel yaptinzmi nasildi icine bo... :)))))

Eeee 11.5az diil ustunede miki :))))Ben iyiyim c son iki uc seferdir emla krem egz denemeden yapioz sukurr sadece hiz olayi olmuyp oda zamanla olacak siz gitgel yaptinzmi nasildi icine bo... :)))))

o gün aniden oldu ne ön se...me ne de egzersiz yapmamıştık.sadece poziyon deneyecektik pazar için.ne olduğumu anlayamadım kayıp gıttı 2 hamlede içerdeydi.git gel çok az yaptık ama gıdım gıdım öyle kaplumbağa hızında:27:üstte zaten hıc kıpırdayamadım:9:bo... falan olmadı.

hahahah bana ne bana neee ben yarışmanın hırsıyla yendim belki:27:bence 1i7beni de her an süpriz yapabilir:4:kız inci şu umutun kocasına bir operasyon mu düzenlesek çok üzdü bu kızı

Suss bakimm edepsizz yendin tuzun kuru arkadaslarn yencek artk:3:
bencede bi elimize alalim su usagi yer misin yemez misin ben sag dan sen soldan dalalim :4: aaaa yeter artk ama kiz hazir nazir seni beklio gelin bekletilirmi kuki kuserse mikininkine benzemez diellim zate kukinin gonlunu zor ettik dielimm ummuutt ne dersin canmm sen :3:

kuzum yaaa senin yendiğin gün basınç oldu mu?ben egzersiz yaparken 10 ve 11.5 cm de basınç ve wcye gitme hissi vardı.ama mikide hiç birini yaşamadım.yarın ne olur bilemem tabi.bir de egzersizde de aparatın çıkarken yaşattığı hissi sevmiyordum mikide de öyle odu.

seninde gözün aydın:))) cok mutluyum yaaa :)) darısı burda olan ve olmayan herkesin başına inşallah:)) ya birsey soracagım sende de git gel yapmaya çalışırken basınç oluyo mu ne kadara gecer acaba cok ama cok yavaş gidip geliyoruz şimdi

sağol canım biz kurtulduk darısı arkadaşların başına inşallah:16:canım egzersizlerde basınç oluyordu ama miki de olmadı.biz doğru düzgün ileri geri de yapmadık yavaş yavaş yaptık o sayılmaz:27:şimdilik basınç sorunum yok ama ilerdediğimde ne olur zaman gösterecek:26:

Canm o his normal zamanla azalio yada biz alisioruz.bana bir ay.oldu halen daha var ama daha az ona takilma gececk alistikca mumkunse bir gun durup bir gun deneyinki iyce pekissin..cokkk sevindmm ayaklarini sicak tutt lohusa sayilirin artikin:-)

giydim hemen patiklerimi:))) aman oldu bitti ya o da gecer bunu yaptım allahın izniyle gerisi boş :)

sağol canım biz kurtulduk darısı arkadaşların başına inşallah:16:canım egzersizlerde basınç oluyordu ama miki de olmadı.biz doğru düzgün ileri geri de yapmadık yavaş yavaş yaptık o sayılmaz:27:şimdilik basınç sorunum yok ama ilerdediğimde ne olur zaman gösterecek:26:

inşallah bu saçmalıkla uğraşan kimse kalmaz:) anladım bakalım zaman geçtikçe herşey normale döner kendimisekiz ay sonra yeni evli hissediyorum bu bile güzel:)))

Yawrular sanki benden bahsettiniz hemen geldim :))) pek giremiom tel zor laptop bozzuldu da:( neyse benim kocise pusu hazirlionuz hrehal:)) ohhh canima degsin:21::21::21::21: valla cani ne zaman isterse uzanmisim almisim 11 cm lik maketimi icime yatiorum yarim saattir 1 saat var gelmesine o gelene kadar maketimle onu aldatmaya devam edimmm ben:52::52::52::52: bu basinc ilk sokunca acyip ama suan rahatim bde cikarirken icim disima cikio sankii beee:25:

Yawrular sanki benden bahsettiniz hemen geldim :))) pek giremiom tel zor laptop bozzuldu da:( neyse benim kocise pusu hazirlionuz hrehal:)) ohhh canima degsin:21::21::21::21: valla cani ne zaman isterse uzanmisim almisim 11 cm lik maketimi icime yatiorum yarim saattir 1 saat var gelmesine o gelene kadar maketimle onu aldatmaya devam edimmm ben:52::52::52::52: bu basinc ilk sokunca acyip ama suan rahatim bde cikarirken icim disima cikio sankii beee:25:

umut şuanki halimizle 1 ay öncesini düşünüyor musun?sen doktora gitmeye çekiniyordun şimdi 11cmle mutlusun:16:mikiyle buluşman çok rahat geçecek o konuda şüphen olmasın:34:baktık senin kocanın düzeleceği yok inciyle aklını başına getirelim dedik:4:aklım hep sende inan ki.sen de kurtulsan kendimkinden fazla sevincem herhalde.ben medilim havada halayı bekliyorum.hadi umut bastır şu kocanı kadının fendi erkeği yendi dedirt bize:46:

Althea eet bende basinc oluyo ilk giristee benm vaji darms ondan olabilir bude girdikten sonra gitgelde pen..in bi bogum kadari girmio yani girioda basin yapio rahme rahatsz oluyorm zamanla gecerms o da. Girerke. Ve cikarkende huylanti oluyoumuutt cnmm aferm sana pes etmk yokk yola devam kocis bilir sen yen de ins bugunn olur cnm yoksa elimize alcaz bis.

umut şuanki halimizle 1 ay öncesini düşünüyor musun?sen doktora gitmeye çekiniyordun şimdi 11cmle mutlusun:16:mikiyle buluşman çok rahat geçecek o konuda şüphen olmasın:34:baktık senin kocanın düzeleceği yok inciyle aklını başına getirelim dedik:4:aklım hep sende inan ki.sen de kurtulsan kendimkinden fazla sevincem herhalde.ben medilim havada halayı bekliyorum.hadi umut bastır şu kocanı kadının fendi erkeği yendi dedirt bize:46:

Ben haftalarca ugrastim ama parmagmin ucunu ble alamamisim meger :( orda bi yer oldugu boyle esneyen bsey oldugnu hic hic dusunmezdim asla ben bekar olucem die dusunuodum artik dr benim donum noktam ben asla bu boyutlari kendim sadece.vazelinle mumkun deil yapamazdim yapilirmis ama ben yapamazdim bundan eminim :))) saol cnm benim cok kisi var rabbim hepsinden razi olsun biliorum bi cok kisinin beni beklediklerini insallah inan bende cok istiorum hic kimse kalmasin bu derdi ceken cunku yasama sevinci.malesef brakmior insanda hayatin her aninda sucku ve.omuzlarinda yukle yasiosun herkes kurtulsun icindede ben tez vakitte amiiin;) ya althea cikarirken hic sevmioooom:(

Back
X