• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ve bu sayfayı gordugme gercekten cok mutlu oldum. ve sizden yardım istiyorm lutfen bana yardım edin kızlar.
kızlar 2aylık evlıyım ama hala esımle birlikte olamadık acıkcası boyle olacagını hıc dusunmemıstım cunku 4yıl sevgilim 2yıllık nişanımdı.sevgiliyken ve nşanlıykn sev...mişliğimiz olmstu ama beraberlıgı hep evlendıgımız zamana bırakmıstık. evlendıgımı gece ben cok yorgun oldugumdan ertelemıstık sonra sabahında herey guzeldı tam ona sıra gelmıstıki kaldım ole kasıldım aglamaya baslayınca sagolsun kocam tamm sonra yaparz dedı ve bugune geldık. zorlamıyor ama biliyorum ki istiyor oda herkes gibi olalım istiyor. ben onu bu kadar cok severken nedn olmuyor?
kızlar yardım edin lütfen bana basaranlar var bende basarmak istiyorum

Kızlllaaarrrr okudum ki 3-4 arkadaşımız althea sen başta olmak üzere yenmişsiniz bu hastalığı çok mutlu oldum tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim darısı şu hastalığı yenmek isteyenlerin başına inşallah çabucak yenerler :) hepinize bol şans

canım sabah ıkıncı denemeyi yaptık girişte hiç bir problemim yok.ama uzay boşluğunda mikinin başının deydiği yer hala yanıyor ileri geri yapamıyoruz.çok az oluyor ama onda da yanma fazla olduğundan zorlayıp tahriş etmek istemiyorum.yönü yanlış olabilir mi diyeceğim ama popomun altında yastık var ve miki giriyor zaten onda sorun.bu yanmanın sebebi ne olabilir.egzersizlerde yaşadığımız girişteki yanma değil içerdeki yanmdan bahsediyorum girişte sorun yok acımıyor bile

Kızlllaaarrrr okudum ki 3-4 arkadaşımız althea sen başta olmak üzere yenmişsiniz bu hastalığı çok mutlu oldum tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim darısı şu hastalığı yenmek isteyenlerin başına inşallah çabucak yenerler :) hepinize bol şans

teşekkür ederim canım sağolasın da neden girmiyceksin artık:25:

arkadaşlar.. regliy döneminde ara vermesem olur mu?? ya tamda akşam mağara gibi açıldığını hissettim... offf ya ... regliy döneminde devam eden var mı içinizde???

arkadaşlar.. regliy döneminde ara vermesem olur mu?? ya tamda akşam mağara gibi açıldığını hissettim... offf ya ... regliy döneminde devam eden var mı içinizde???

cnm bence bitmesini bekle enfeksiyon kapma olasılığı var o yüzden hiç riske girme oranın sağlığı da önemli çok benim de regl öncesi baya rahatlamıştı orası bitince gerileyecem sandım ama bekledim bitmesini ve gördüm ki hiç gerileme yok kaldığım yerden devam ettim

cnm bence bitmesini bekle enfeksiyon kapma olasılığı var o yüzden hiç riske girme oranın sağlığı da önemli çok benim de regl öncesi baya rahatlamıştı orası bitince gerileyecem sandım ama bekledim bitmesini ve gördüm ki hiç gerileme yok kaldığım yerden devam ettim

bende gerilemekten korkuyorum.. psikiyatri her gün yapman lazım beynin unutur dedi... korkuyorum şimdi.. başa dönmekten:(( birde 6 gün filen sürüyor... zaten bende birde baş belası mantar var zaten..

bende gerilemekten korkuyorum.. psikiyatri her gün yapman lazım beynin unutur dedi... korkuyorum şimdi.. başa dönmekten:(( birde 6 gün filen sürüyor... zaten bende birde baş belası mantar var zaten..siz yendiniz mi??

bende gerilemekten korkuyorum.. psikiyatri her gün yapman lazım beynin unutur dedi... korkuyorum şimdi.. başa dönmekten:(( birde 6 gün filen sürüyor... zaten bende birde baş belası mantar var zaten..siz yendiniz mi??

kızlar 2. denemeyi yaptık oldu ama yine ileri geri yapamdım henüz.o dediğim mikinin başının deydiği yer yine zorlanıyor sanki yanıyor.yönünden şüphe ettiğim için şekilden şekile girdim ilk gün plansız olduğunda daha kolaydı sanki:26:gün içinde 1-2 deneme daha yapmaya çalışıcam ki alışsın:27:

yap yap, devam :46::46::46: ama her deneme sonrası idrara çıkmaya çalış. seni enfeksiyondan korur biraz da olsa. ayaklarını da sıcak tut.

:74::74:Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yaptımmmmmmmmmmmmmmmm sonunda başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

11 ay sonra yapabildim emeği geçen herkese yüzlerce, binlerce, milyonlarcaaaa teşekkürler...

2 kere denedim yaptım ama hiçç acımadı ilkinde çok azıcık başında sonra hiç acımadı, tedayları yazarım sonnra şimdi çıkmam lazım. Allahımm çeken herrkesi bian önce kurtarır inşallahh.........çokkkkkkkkkkkk mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:64::64::64::64::64::64::64:

oleeeeeeeeeey!!! biri daha kurtuldu, hadi gözünaydın tebrikleeeeeeeer!!! teeeey teeey teeyyy :64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64::64: :64: :64: :nazar::nazar::nazar:

merhaba.. ben sana elimden geldiğince yardım edeyim... önce kadın doğum uzmanına gittin mi??? bu olayın %10luk kısmı fizyolojik olabiliyor..

gittim canım 1 ay gecınce dedim bole olmayacak hemen gittim ama bir sorunumun olmadıgını soyledi. ama 2 ay olacak evlenelı bende hala birşey yok.tanımadıgım biri ile olsa anlarım ama o benım ılk askım ılk erkegim nenen bole oluyor anlamıyorumm :2:

benim de öle 6 gün sürüyor ama gerileme olmadı sanki hiç ara vermemiş gibi devam etmiştim egzersize,ben yenmedim henüz deneme yapıyoruz yarıladık devamını getirmeye çalışıyoruz,mantar da varsa bence hiç devam etme bekle bitmesini gerilemezsin bence gerçekten

canım sabah ıkıncı denemeyi yaptık girişte hiç bir problemim yok.ama uzay boşluğunda mikinin başının deydiği yer hala yanıyor ileri geri yapamıyoruz.çok az oluyor ama onda da yanma fazla olduğundan zorlayıp tahriş etmek istemiyorum.yönü yanlış olabilir mi diyeceğim ama popomun altında yastık var ve miki giriyor zaten onda sorun.bu yanmanın sebebi ne olabilir.egzersizlerde yaşadığımız girişteki yanma değil içerdeki yanmdan bahsediyorum girişte sorun yok acımıyor bile

kuzum ben içerde hiç yanma hissetmedim, çünkü zaten o boşlukta his yok. aklıma mikinin ucunda idrar olabilir mi fikri geliyor ama orda his yok nasıl yanma oluyor bilemedim. belki iltihap vardır içerde, bazen o yanma, batma yapabiliyor. ben yendikten sonra gittiğimde iltihap çıkmıştı ve fitil kullanmıştım. bende batma hissi oluyordu. fitilden sonra o batma hisleri azaldı. istersen bi doktora görün, genel bir kontrolden geç. bende olmadığı için fikir yürütemiyorum şundandır diye :44::44::44: belki de sadece alışmadığındandır. biraz zamana bırak, düzelmezse doktora görün bence.

regl zamanı rahim her türlü mikroba açık oluyor, egzersize bu dönemde ara vermelisin. mikrop kapabilirsin. kanama tamamen kesilmeden egzersiz yapma. bu süreyi başarı hikayesi okuyarak ve kegel yaparak değerlendir. kegelin çok faydası var.

gittim canım 1 ay gecınce dedim bole olmayacak hemen gittim ama bir sorunumun olmadıgını soyledi. ama 2 ay olacak evlenelı bende hala birşey yok.tanımadıgım biri ile olsa anlarım ama o benım ılk askım ılk erkegim nenen bole oluyor anlamıyorumm :2:

tamamen psikolojik bir şey, o yüzden böyle oluyor. çözümü de egzersiz. daha önce hiç egzersiz denedin mi? sana özelden başlangıç için bir mesaj göndericem. onları okuyup egzersize başlamaya çalış. maalesef başka çaresi yok bunun. ilk başta egzersiz itici görünebilir. ama buradaki arkadaşların hepsi egzersizle yendi bunu.

Tebriklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürler. :16::54:

Ben kısaca anlatayım nasıl olduğunu,

Ben dün annemde kalmıştım evde yoktum, dün egzersizde yapmamıştım, ama denemek istiyordum açıkçası, kendime pek güvenmesemde. Neyse eve geldim. benimki özlemiş beni tabi
:1: ,sonra biraz konustuk falan ben duşa giricem dedi. tamam dedim. sen de gel dedi. yok dedim.
neyse sırtını keselemek için girdim. baktım rahat durmuyo, tamam dedim çıkınca deneyelim.
Ama olmazsa yapamazsam sen istedin dedim.
bu çıktı, ben bekle dedim, jel yoktu zeytinyağı peçeteye döküp krem işlevi yapsın diye sürdüm, geldim bu sefer yine bekle ayna almam lazım dedi, oda isteğim kaçtı falan dedi. ben yok dedim yapıcam bu sefer neyse ayna aldım geldim. (ilk kez üstte) yavaş yavaş ayna karşısında denedim. ilk biraz girişte tırstım anaaa sonra bi baktım girmiş. aynada elimde anaaa girmiş dedim. oda evet hissediyorm dedi. Hadi git gel yap dedi. ayaklarım ağrıyordu, yapamadım.

Sonra hemen altta denedim ama pref.. yoktu diye işi tamamlayamadık, ama git gelide yaptı. Kızlarrrr o kadar mutluyum ki. Şimdide korkum acaba tekrar yapabilir miyim.

Size tavsiyem kesinlikle egzersizlere devam edin, bide kendinize güvenin. Ben egzersiz sırasında olumsuz olsamda burda hep yapıcaz edicez dedim ve yaptım. İnanın sizde yapacaksınz. Bazen egsersizlerde olumsuz olsanızda sonra tekrar deneyin. 1 gün olup diğer gün olmuyorsa tekrar deneyin. Oluyordu. Ben bide Althenada öğrendiğim gibi hep içimde beklettim 2-3 saat etkisi çok olllldu diye düşünüyorum onun. Onun için ayrıca tşkrer Atlhena
:54:

Benim yapmamda emeği gecen herkeseeee çok çokk tşkrler..Allahım herkesi kurtarsın bu dertten.

Bende eylül geliniyim artıkkkkk yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:kkk:

(Bu arada uzun oldu kusura bakmayın )

tamamen psikolojik bir şey, o yüzden böyle oluyor. çözümü de egzersiz. daha önce hiç egzersiz denedin mi? sana özelden başlangıç için bir mesaj göndericem. onları okuyup egzersize başlamaya çalış. maalesef başka çaresi yok bunun. ilk başta egzersiz itici görünebilir. ama buradaki arkadaşların hepsi egzersizle yendi bunu.

okudum canım cok tesekkur ederim bu aksam deneyecegim bakalım.
ben acıkcası neye takılıyorum bız unıyı bırlıkte okuduk tamam ılıskıye gırmedık belkı ama cok yakındık hıc bole olacagını dusunmemıstım neden bole oldu hala onu anlamıyorum ama canım dediğin gibi yapıcam bundan sonra hergun hergun egzrsız var. ama ne zaman olur bılmıyorum tabı :44:

okudum canım cok tesekkur ederim bu aksam deneyecegim bakalım.
ben acıkcası neye takılıyorum bız unıyı bırlıkte okuduk tamam ılıskıye gırmedık belkı ama cok yakındık hıc bole olacagını dusunmemıstım neden bole oldu hala onu anlamıyorum ama canım dediğin gibi yapıcam bundan sonra hergun hergun egzrsız var. ama ne zaman olur bılmıyorum tabı :44:

ya oluyor işte bir şekilde. küçükken yaşadığından, etrafta duyduğundan ya da belki sebepsiz bi şekilde oluyor işte. şimdi buna bu kadar kafanı takma, düşünerek bulmak zor, terapi almak lazım. o da uzun sürüyor, bilinçaltını çözmek kolay iş değil. sen şu an yenmeye ve egzersize odaklan, istersen ileride neden böyle olduğunu da bulursun. bulduğunda çok bir işe yaramıyor ama en azından kafan kurcalanmıyor. bir de sırf şundandır demek de pek mümkün değil. karmakarışık bir süreç ve birçok şeyin bileşimi de olabilir bunun sebebi. egzersizde takıldıkların olursa hep gelip sor, herkes yardım eder. ne aşamada olduğunu da düzenli rapor et buraya bu seni disipline sokar. her gün az da olsa egzersiz şart bunu unutma. hadi kolay gelsin :3::3::3:

Back
X