- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #124.641
arkadaşım banada vajinismus teshisi koydular ama ben kızlık zarını aldırdım yine fayda vermedi ilginc olanıda ben normal bir hastanede sıradan dogum uzmanına vajinismus oldugumu söylemedim simir testi yaptırdım rahatta verdim testi iki parmağımla oraya gire biliyorum sorun yok burda da neden ilişkiye giremiyorum anlamıyorum ki vajinismus olduğumdanda şüphe edmeye başladım artık bilgisi olan bana bilgi versin
adesa09 ; merhaba. öncelikle aramıza hoşgeldin. benim şahsi kanaatim keşke zarını aldırmasaydın; tabi septa gibi bir sorunun yoksa.. bak sen doktora gitmişsin, smear tsti bile yaptırmışsın ki düşün benim kendi annem bile 2 çocuk doğurmuş 45 yaşında kadın. Düşün ki o bile korkarak yaptırr bu testi her yıl. Sen bunu başarmışsın. bak ben, 3 aylık evliyim ve yaklaşık 1,5-2 aydır bu siteye üyeyim. vajiyi yeneli 1 ay oldu. ben de şuan sorunlar yaşıyorum. bazen üzülüyorum ama asla umudumu kaybetmiyorum. buraya yazıyoum. arkadaşlardan destek ve yardm alıyorum. ben de bigün burda delik yok dedim eşimle tartışırdık ama sağolsun hep destek oldu şevkatle bağrına bastı beni. allah razı olsun ondan. sonra dedim bende mi sorun var gittim doktora kadın baktı muayene etti,zarın duruyo dedi korkma vaji değilsin sadece korkuların var aşarsın dedi. aşamazam tekrar çağırdı belden iğne yapacakmış o da olmadı grup terapisi. düşün tüm bunları göze allabilir misin??? ŞAHSEN BEN ALAMADIM ÇÜNKÜ BANA TERS... sonra bi dünya pahalı yap verddi aldım masrafa girdim ama o uyuşturucu merhemlerle de yapamadım. bazem midem bulandı kendimden inan. çünkü lkendimi tanımıyodum.. sonra kendime baktım tabularımı yıkmayı öğrendim. kendimi tenimi hatta vajimi ile sevmeyi öğrendim. eşimin bensiz yapamayacağını düşündüm, onsuz kaldığımı onsuz nasıl yaşayabileceğiimi düşünmeye başladım onu kaybedersem. aklıma bile getirmek istemedim. geceleri gözlerim kan çanağı uykusuz geceler geçirdim 4 duvar arası. suratım 5 karış gezdim kalaalıllarda kafamda soru işaretleri... çok çaresiz kaldım. ararat, dr, grup terapisi, iğne, parmak,kegel egzersizi, gözüünü karartıp ilişki demenek vs.. vs... ama dedim ki ÇARESİZSENİZ ÇARE SİZSİNİZ. EVET ÇARE BENDİM. BENİ BENDEN BAŞKA KİMSE KURTARAMAZDI. gittiğimiz dr.lar bile kırıcı oluyordu bazen.. sana tavsiyem. bunu bi eğitim okul ödev gbi düşün ve karar ver ama sakın yılma. ben eşli egzersiz yaptım. gece uzan yatağa. eşin güzelce yıkasın ellerini dezenfekte ektsin. jellesin parmağını,serçeden başlayın. sen nefes al ver bikaç kez. 3. kez nefes al verirken hem de ıkın o ittirsin parmğını, AMA SAL KENDİNİ SIKMA
nefes al ıkın ittirsin cuuup anlamiycaksın bile. sonra içinde tutsun bi süre ki genişlesin vaji. böyle böyle devam et. ok???* :) zamanl yapıcaksın ve sana garantisini veriyorum yeneceksin. bize de yazmayı unutma. SEVGİLERİMLE............